Kunststof kozijnen Wetzens

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw kunststof kozijnen in Wetzens?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Wetzens verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Wetzens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Wetzens nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Wetzens
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 92 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Wetzens gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wetzens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Marum, Zuidhorn en Grootegast bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Wetzens

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Wetzens is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Wetzens vindt die hart heeft voor jouw project. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Wetzens kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Wetzens laten installeren

Kunststof kozijnen in Wetzens zijn voor vele huishoudens een slimme investering. Tegenwoordig zijn er echter nogal wat opties wanneer het aankomt op het installeren van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende keuze als je een bepaald budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor personen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Wetzens plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze informatie weet je later alles wat er te weten valt en zal je met een gerust hart een goede keuze maken.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en goedkoop je vakman!

Kozijnen vervangen Wetzens – waarom vervangende kozijnen aanbrengen?

Kozijnen vervangen in Wetzens doe je natuurlijk niet zo maar. Het kan een kostbare zaak zijn en er zijn nog steeds mensen die liever gaan voor het om de zo veel jaar onderhouden van hun bestaande kozijnen. Evengoed kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Wetzens. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Ook niet te onderwaarderen is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je pand. Zeker bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren veelal veel beschadiging ontstaan. Deze beschadiging heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je aanzienlijk extra moeten stoken. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, zal je daarmee zeer veel geld besparen op je energiekosten. Zie het dan ook eigenlijk als een investering in je woning zelf.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Wetzens. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je huis behoorlijk kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo plezierig, je wilt tenslotte wel in een mooi huis kunnen wonen. Ook met oog op een aankomende verkoop kunnen nieuwe kozijnen handig zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zul je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woning. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Wetzens dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Wetzens – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van klussen in huis, dan kun je eventueel zelf je kozijnen installeren in Wetzens. Desondanks raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dat heeft een aantal redenen, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Tevens zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden aanbieden. Dat garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden volbracht maar ook dat je bij toekomstige mogelijke kwesties verzekerd bent van bijstand en uiteraard erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij voortdurend het nieuwste aanbod kunt zien. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, bescherming en de wijze van vastmaken. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je pand weldra een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een expert in! Zo weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de bezigheden netjes worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Die garantie vervalt veelal als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Wetzens

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Wetzens

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Heb je een idee van het soort kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Laten we opsommen welke aangelegenheden je aan moet denken die alsmede de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, met beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De kosten van kunststof kozijnen in Wetzens zijn onder meer afhankelijk van het soort ramen en de montage. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Wetzens toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de prijzen van kunststof kozijnen. Wat je nog niet weet is dat er verschillende manieren zijn waarop je in staat bent om aanzienlijk wat geld te besparen op jouw aankoop. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies momenteel. Indien je twee energiebesparende maatregelen hebt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Ernaast is het denkbaar dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Wetzens – je allereerste alternatief

Overigens zijn kunststof kozijnen niet de enige categorie kozijnen die je kunt aanbrengen bij jou in huis. Zo is het onder andere ook denkbaar om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen erg in trek in Nederland. Dit komt voornamelijk omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Je kunt kiezen uit meerdere houtsoorten als het aankomt op deze kozijnen. Het is van belang om te weten welke houtsoort welk resultaat heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Over het algemeen is de isolatiewaarde van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Ook kan een zachte houtsoort sneller te maken krijgen met houtrot. Voor het plaatsen van houten kozijnen in Wetzens is het vandaar over het algemeen goed om even contact op te nemen met een professioneel bedrijf voor de aanleg. Zo kan je hulp krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in het woonhuis.

Los van de prachtige uitstraling zitten er desalniettemin wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Wetzens. Het voornaamste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanmerkelijk meer onderhoud vergen dan overige type kozijnen. Houten kozijnen hebben immers beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het type beits je mooi vindt, kunnen de kosten ver stijgen. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien als jouw houten kozijnen in Wetzens rot vertonen. Gelukkig is houtrot uitzonderlijk wanneer er goed voor de houten kozijnen in Wetzens gezorgd wordt. Toch is het raadzaam om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit bijkomende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Wetzens een uitstekend alternatief als je zoekt naar een overige uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Wetzens?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Wetzens – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn ook een van de bekendere soorten kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Wetzens heb je werkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in de meeste mogelijke soorten en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het als voorbeeld bespreekbaar om te kiezen voor aluminium kozijnen in Wetzens die van een bepaalde kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een uitstekend resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie altijd nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt immers aanzienlijk veel geld besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een goede keuze met talrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Wetzens
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Wetzens

Ben je overtuigd en wil je vandaag nog besparen? Regel dan meteen gemakkelijk en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanleggen in Wetzens. Je hebt dan direct inzicht in je kosten voor het laten aanleggen van kunststof kozijnen in Wetzens. Het duurt veelal slechts enkele weken voordat je huis helemaal is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan dan kunststof kozijnen in Wetzens? Ook daarvoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Wanneer je meteen nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Wetzens weet je meteen waar je aan toe bent en geniet je straks van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor kwaliteit en duidelijkheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Wetzens

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Wetzens kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Wetzens

Geweldig geholpen via kozijnenkaart

21 mei 2023

Wist even niet waar ik een vakman kon vinden die geschikt was. Met kozijnkaart is dit gelukt. Ik geniet nu van prachtige kozijnen!

- Nicolaas van de Velden

Leuke actie

12 mei 2023

We hadden mazzel dat er een mooie actie was bij een van de organisaties van de offertes. Daar hebben we gebruik van gemaakt en met een grote prijsverlaging al onze kozijnen vernieuwd.

- Sabine Molenaar

Onberispelijk

1 mei 2023

Ondanks de simpele opdracht was veel prima geregeld en helder.

- Ruben Maas

Dankzij kozijnkaart geslaagd!

24 april 2023

Zag door de bomen het bos niet meer. Kozijnkaart heeft me mega geholpen door een keuze te kunnen maken. Geweldige kozijnen nu!

- Hanneke Koster

Geweldig goed!

20 april 2023

Voor de tweede maal een offerte gevraagd en daarom nieuwe kozijnen laten installeren. erg service en niet te duur.

- Remco Verbeek

Fantastisch spul

10 april 2023

Mooie kunststof kozijnen laten installeren na een offerte via kozijnenkaart. Vakkundige lui bij installatie.

- Hendrik van de Velde

Helemaal geweldig!

9 april 2023

Had niet vermoed dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe raamkozijnen!

- Maartje Vos

Uitstekend

30 maart 2023

Covid of niet, het project is top verlopen met alle maatregelen van dien. Het resultaat is tevens niet minder om, wauw! We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer tevreden!

- Erwin de Haan

Positieve ervaring

21 maart 2023

Onze woning ziet er weer tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. Geniaal afgewerkt daarnaast.

- Kevin de Jonge

Uitgelichte kozijnspecialisten in Wetzens

Kozijnen en Deuren Belisol Leeuwarden

Jupiterweg 20
8938 AE Leeuwarden
Nederland

058 288 0807
http://www.belisol.com/

Alrako | Kunststof | Aluminium | Ramen | Deuren | Kozijnen

Oastkern 25-A
9288 XJ Kootstertille
Nederland

0512 330 016
http://www.alrako.nl/

Houtbouw Egypte

Optwizel 99-B
9286 EC Twijzel
Nederland

0511 544 273
http://www.houtbouwegypte.nl/