Kunststof kozijnen Tonden

Zoek jij een topper voor jouw kunststof kozijnen in Tonden?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Tonden verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Tonden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Tonden nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Tonden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Tonden gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Tonden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Rozendaal, Duiven en Westervoort bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Tonden

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Tonden is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Tonden vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Tonden voor jouw huis

Kunststof kozijnen in Tonden zijn voor veel huishoudens een duurzame investering. Maar hoe bepaal je de juiste aanbieder of specialist die bij jou kunststof kozijnen in Tonden kan komen aanleggen?

Kunststof kozijnen zijn doorgaans gunstig geprijsd en passen hierdoor bij ieder budget. Juist voor mensen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Tonden plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze info weet je straks alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een juiste beslissing maken.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Tonden – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Niet iedereen weet precies wat de meerwaarde is van nieuwe raamkozijnen. Om je wat inzicht te geven in de verscheidene voordelen, zetten we diverse zaken op een rij. Je wilt immers wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Tonden zo’n geschikte keuze is. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatie. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze beschadiging is een pand vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Hetgeen over het algemeen gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is meestal zonde van je geld. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je aanzienlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je kunt ondervinden indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Tonden. De volledige uitstraling van je woning gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo prettig, je wilt namelijk wel in een mooi huis kunnen wonen. Verder is het denkbaar dat de meerwaarde van de woning zal vermeerderen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan meestal ook makkelijk weer uit. Jouw kozijnen vervangen in Tonden is dan ook doorgaans een schitterend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Tonden – zelf aanleggen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Tonden zelf te plaatsen. Maar eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft diverse oorzaken:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis als je kiest voor een kozijnspecialist. Daarom ben je dus niet alleen verzekerd van een klus die grondig wordt verricht en er op het moment zelf goed uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een toekomstige verandering waar je nog vele jaren plezier van gaat hebben.

Ook is een kenner op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Tonden, waardoor je een optie krijgt van het juiste aanbod wat er op de markt is. Niet alleen materiaal, echter ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging verschillen enorm. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woonhuis binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een vakman in! Dan weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de werkzaamheden keurig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Tonden

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Tonden

Voordat we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een gedachte van het soort kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de beglazing heeft uiteraard ook een invloed op de tarieven.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen bij €350,-, met beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De tarieven van kunststof kozijnen in Tonden zijn onder meer ondergeschikt van het soort ramen en de montage. Een kunststof kozijn plus installatie zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de prijzen van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de opties om te bezuinigen op je aankoop. Denk eens aan subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wanneer je twee energiebesparende maatregelen hebt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Tonden – het eerste alternatief

Houten kozijnen Tonden, voor velen een geweldig alternatief. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn weinig alternatieve grondstoffen die zo warm en sfeervol lijken als dat hout doet. Maar er zijn nog alternatieve componenten belangrijk bij de keuze voor houten kozijnen in Tonden. We zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen doorspreken en je voorlichten over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al benoemd. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd nog uniek. Geen lat of stuk hout ziet er exact hetzelfde uit als de ander. Maar daarbuiten zijn er nog meerdere overwegingen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt ook om de warmte in het woonhuis te behouden! Een ander fundamenteel aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen kraak. Je houten kozijnen dragen zo in ieder geval bij tot een goed beschermde woning.

Indien je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Tonden, is de opvolgende keuze welke houtsoort je wil gebruiken. Ook hierin is de keuze weer geweldig. Houd bij het kiezen van de juiste houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het mooie van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort huis. Uiteraard staan ze goed bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan aardig samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Aangetast hout kan vrij eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Ook zijn ze geschikt voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Tonden?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Tonden – het tweede alternatief

Het is ook een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Tonden. Door middel van aluminium kozijnen in Tonden heb je echt de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een schitterend resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie vaak nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt immers aanzienlijk veel onkosten besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in huis.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Tonden? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals beschikbaar en hebben sommige belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Tonden
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Tonden

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten installeren in Tonden. Eenvoudig in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel lang mee. Door onze website is het mogelijk om verschillende offertes te krijgen. Je hebt dus onmiddellijk inzicht in de onkosten die je moet maken.

In minder dan no time ben ook jij hierdoor voorzien van schitterende nieuwe kozijnen voor bij jou in huis. Let er wel even op dat je dus bij de aanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Indien je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Tonden

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Tonden kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Tonden

Bovenmatig nette kwaliteit

21 mei 2023

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Een berg kwaliteit voor een mooie prijs. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Wij hebben het hele traject van offerte tot oplevering als ongewoon plezierig ervaren.

- Natasja van Leeuwen

Klantgericht en vriendelijk

13 mei 2023

We hebben offertes aangevraagd via hier en aansluitend rap een datum mogen prikken. De kerels hadden niet enkel kennis van zaken echter hebben ons ook subjectief laten inzien dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we vooraf wilden. Gelukkig met deze manier van zaken doen.

- Susanne Dijkstra

Uiteindelijk kunststof kozijnen!

4 mei 2023

Duurde niet lang alvoor ik de offertes binnen had. Binnen een aantal weken waren de kozijnen geïnstalleerd.

- Wouter Martens

Volmaakt

28 april 2023

Ondanks de simpele opdracht was alles prima georganiseerd en helder.

- Yvonne van de Veen

Kozijnen zijn geweldig!

22 april 2023

Recent al onze kozijnen laten verwisselen. We genieten nu elke dag van onze snel geplaatste, nette en prima kozijnen! Super!

- Ingrid Verhoeven

Klantvriendelijke benadering

16 april 2023

Door deze site een offerte opgevraagd en voor het plaatsen van kozijnen en aansluitend een afspraak gemaakt. Er werd met ons mee gedacht en het ging niet om de hoge opbrengst maar heus of we gelukkig waren. Prima service.

- Antonius de Koning

Prachtige kunststof kozijnen!

9 april 2023

Had nooit bedacht dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Boven elke verwachting!

- Marinus van der Meer

Volmaakt

31 maart 2023

Evenzo voor een eenvoudig stukje kunststof was het uitmuntend geregeld.

- Jelle Kuipers

erg competent!

26 maart 2023

Niet voor de eerste keer een offerte gevraagd en opnieuw content. Nette prijs gekregen en de service was fijn.

- Sharon van Dijk

Uitgelichte kozijnspecialisten in Tonden

Wesselink Produktie

Kajuitstraat 2
7005 BP Doetinchem
Nederland

0314 382 479
https://www.wesselinkbv.nl/

Dobbenberg

Kayersdijk 89
7332 AM Apeldoorn
Nederland

055 541 8900
https://www.dobbenberg.nl/

ASK particulier BV

Pieter Calandweg 40
6827 BK Arnhem
Nederland

026 362 3389
http://www.askparticulier.nl/