Kunststof kozijnen Sweikhuizen

Zoek jij een professional voor jouw kunststof kozijnen in Sweikhuizen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Sweikhuizen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Sweikhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Sweikhuizen nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Sweikhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Sweikhuizen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sweikhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Stein, Beek en Meerssen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Sweikhuizen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Sweikhuizen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Sweikhuizen vindt die hart heeft voor jouw project. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Sweikhuizen kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Sweikhuizen laten installeren

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Sweikhuizen die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in huis. Tegenwoordig zijn er echter nogal wat opties wanneer het aankomt op het aanleggen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende keuze indien je een bepaald bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Juist voor personen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Sweikhuizen plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze informatie weet je straks alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en goedkoop je specialist!

Kozijnen vervangen Sweikhuizen – waarom vervangende kozijnen aanbrengen?

Kozijnen vervangen in Sweikhuizen doe je uiteraard niet zo maar. Het kan een kostbare affaire zijn en er zijn nog altijd personen die liever gaan voor het om de zoveel jaar behouden van hun bestaande kozijnen. Desondanks is het veelal veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Sweikhuizen. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatie van je pand. Voornamelijk bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren doorgaans veel schade ontstaan. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Dankzij deze instroom van tocht zal je extra moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kan je hiermee zeer veel geld besparen op je energiekosten. Het is dan ook verstandig om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Sweikhuizen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning substantieel kan worden verbeterd. Dat is goed, want je wilt natuurlijk een huis wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een toekomstige verkoop kunnen nieuwe kozijnen praktisch zijn. Nieuwe kozijnen werken namelijk over het algemeen waardevermeerderend. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan kun je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woning. Kozijnen vervangen in Sweikhuizen is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Sweikhuizen – zelf installeren of uitbesteden?

Enkele mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Daarmee kun je in theorie wat geld bezuinigen aangezien het eigenhandig regelen op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er tevens wat nadelen aangaande het zelf plaatsen van kozijnen in Sweikhuizen. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen begrijpelijk extreem belangrijk. Als de kozijnen niet compleet juist aangebracht worden is er een directe mogelijkheid op reductie van de isolatiewaardes, het losraken van kozijnen, scheuren in de muren etc. En de grootste overweging om het niet zelf te doen: de garantie. Deze mist vaak indien je zelf gaat klussen. Gezien de levensduur van kozijnen is het hierdoor zeker het bekijken waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van jouw nieuwe kozijnen. Vanwege de lange levensduur en het gemak van installatie vallen de prijzen mee wanneer je een expert inhuurt in Sweikhuizen. Gauw een richtlijn hebben wat het voor jouw woning zou kosten? Ga gauw naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Sweikhuizen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Sweikhuizen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de kosten. Het soort kunststof en de ramen heeft uiteraard ook een invloed op de kosten.

Laten we opsommen welke aangelegenheden je aan moet denken die tezamen de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De categorie ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. Een kunststof kozijn plus installatie zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Sweikhuizen tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen kosten zijn erg lonend, helemaal vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast zijn er verschillende manieren om meer te besparen op de prijzen.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Sweikhuizen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies beschikbaar voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Vooralsnog bestaat er geen subsidie (landelijk). Je kunt echter wel een subsidie ontvangen voor het installeren van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking ingeval je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Sweikhuizen – het allereerste alternatief

Overigens zijn kunststof kozijnen niet de enige categorie kozijnen die je kunt installeren bij jou in huis. Zo is het onder andere ook een optie om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen relatief veel voor in Nederland. Dit komt vooral door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk gevolg heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Doorgaans is de isolatiewaarde van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Daarnaast kan een zachte houtsoort sneller te maken krijgen met houtrot. Indien je houten kozijnen in Sweikhuizen wilt installeren, is het meestal slim om een professionele partij om raad te vragen. Zo kan je advies krijgen over het hout wat het allerbeste aansluit bij jou in de woning.

Naast de vele voordelen kleven er helaas ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Sweikhuizen. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer onderhoud dan kozijnen van een andere soort. Dit komt omdat houten kozijnen geverfd moeten worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Verf kan behoorlijk duur zijn als je een bepaalde kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook kosten met zich mee. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien als jouw houten kozijnen in Sweikhuizen rot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te frequent voor, indien je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het slim om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje aanvullend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Sweikhuizen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Sweikhuizen – het tweede alternatief

Het is ook een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Sweikhuizen. Met de juiste aluminium kozijnen in Sweikhuizen heb je echt deugdelijkheid in handen. Ze zijn in alle types en maten leverbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een fraai resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie altijd nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt immers aanzienlijk veel kosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een fijne keuze met talrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Sweikhuizen
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Sweikhuizen

Ben je overtuigd en wil je direct nog besparen? Regel dan vandaag makkelijk en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanleggen in Sweikhuizen. Je hebt dan direct inzicht in je onkosten voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Sweikhuizen. Vaak kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geplaatst worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan als kunststof kozijnen in Sweikhuizen? Dan kun je ook eenvoudigweg op kozijnenkaart.nl terecht voor je offerteaanvraag. Vraag je meteen makkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in minder dan de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou geselecteerde soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor kwaliteit en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Sweikhuizen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Sweikhuizen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Sweikhuizen

Fantastisch resultaat

8 maart 2023

Onvermoed tevreden met mijn nieuwe kozijnen!

- Sharon Jacobs

Probleemloos

1 maart 2023

Er zijn kunststof kozijnen geinstalleerd op alle verdiepingen van mijn huis. Gezellig even leut en dan rap aan het werk. Ze werkte vlot, niet te geluidruchtig en ik kreeg netjes uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Er stonden 3 dagen ingepland voor de constructie maar ze waren na 2 dagen al klaar. Nette prijs bovendien en naderhand nog wat minder door de minder uren arbeid.

- Erwin van de Ven

Geslaagde aankoop

26 februari 2023

De offerte was gauw binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daarom daarnaast snel een installatie afspraak kunnen maken. tevens niet de hoofdprijs hoeven te betalen dus goed.

- Maarten Smits

Tevreden met de aankoop.

13 februari 2023

De offerte was zo binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daarom bovendien snel een installatie afspraak kunnen maken. Daarnaast niet de hoofdprijs hoeven te betalen dus prima.

- Caroline van de Wal

Buitengewoon

9 februari 2023

Wist even niet waar ik een expert kon vinden die competent was. Dankzij kozijnkaart is dit gelukt. Schitterende kozijnen nu!

- Irene Hermans

Isolatie en waardevermeerdering in 1

3 februari 2023

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten plaatsen. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! scherpe aanbieding gehad vergeleken met wat google laat zien. Benodigdheden en afwerking top!

- Frank van Leeuwen

Uitstekend

27 januari 2023

bovendien voor een eenvoudig stukje kunststof was het vlekkeloos geregeld.

- Ellen de Groot

De mooiste kozijnen van de straat!

20 januari 2023

Ik kreeg personen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten vervangen. Dat is toch buitengewoon?

- Ruben Boer

Samenwerking en overleg was top

11 januari 2023

Vriendelijk, voldoende informatie en ze zijn mee denkend. Het huis heeft echt een metamorfose gekregen. De nieuwe houten kozijnen zijn schitterend.

- Susanne van de Velden

Uitgelichte kozijnspecialisten in Sweikhuizen

Dreja Ramen En Deuren

Parallelweg 35 A
6161 SK Geleen
Nederland

046 437 1565
http://www.dreja.nl/

Frans Tummers Kunststoffen B.V.

Veeweg 4
6365 CV Schinnen
Nederland

046 443 1757
http://www.tummerskunststof.nl/

Lumeij Kunststof Kozijnen

Sweelinckstraat 2
6137 PM Sittard
Nederland

046 452 8350
http://www.dhk-kozijnen.nl/