Kunststof kozijnen Sprundel

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw kunststof kozijnen in Sprundel?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Sprundel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Sprundel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Sprundel nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Sprundel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 89 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Sprundel gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sprundel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Roosendaal, Rucphen en Moerdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Sprundel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Sprundel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Sprundel vindt die hart heeft voor jouw project. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Sprundel kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Sprundel laten plaatsen

Het laten aanleggen van kunststof kozijnen in Sprundel is niet iets wat je dagelijks laat doen. Derhalve is het ook van belang dat je een professional vindt die je kunststof kozijnen in Sprundel kan aanbrengen. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een deskundige niet per definitie duur te zijn.

Kies voor jouw kunststof kozijnen in Sprundel niet direct voor de eerste de beste. Het is verstandiger om het uit te besteden aan een vakman die kennis van zaken heeft. Zo ben je namelijk verzekerd van kwaliteit en vaak ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt natuurlijk hoofdzakelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Sprundel, in plaats van met problemen of buikpijn achter te blijven.

Kunststof kozijnen in Sprundel zijn een juiste aanvulling aan je woonhuis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een uitstekende isolatie en gaan enorm lang mee. Bovendien is kunststof scherp geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Ben je ook op zoek naar een expert voor je kunststof kozijnen in Sprundel?

Op deze website lees je waarom kunststof kozijnen installeren een prima idee is! Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Ook krijg je handige tips om te bezuinigen en aandachtspunten bij je zoektocht naar een specialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Sprundel

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Sprundel die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Sprundel – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Niet iedereen weet precies wat de meerwaarde is van nieuwe raamkozijnen. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op allemaal aspecten. Je kent dan later alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Sprundel. Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatie van je verblijf. Hoofdzakelijk houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen aanmerkelijk wat beschadiging opgelopen. Door deze schade is een woonhuis vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Vanwege deze instroom van tocht zal je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Het stoken tegen tocht en vocht is dikwijls zonde van je geld. Door de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort extra kosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je woonhuis.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ervaren indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Sprundel. De algehele uitstraling van je pand gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Ook is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal vermeerderen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan vaak ook makkelijk weer uit. Jouw kozijnen vervangen in Sprundel is dan ook doorgaans een fantastisch idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Sprundel – zelf aanleggen of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Daarmee kun je in theorie wat kosten bezuinigen aangezien het eigenhandig installeren op in ieder geval de korte termijn goedkoper lijkt. Vanzelfsprekend zitten er nadelen aan het eigenhandig doen van de constructie voor de kozijnen in Sprundel. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen natuurlijk extreem belangrijk. Als de kozijnen niet compleet juist aangebracht worden is er een directe mogelijkheid op reductie van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, barsten in de muren etc. En de grootste afweging om het niet zelf te doen: de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Dan vervalt regelmatig de garantie. Gezien de levensduur van kozijnen is het daarom zeker het afwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Als je geen ervaring hebt aangaande het plaatsen van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een specialist voor in te schakelen. Wegens de lange levensduur en het gemak van plaatsing vallen de tarieven mee indien je een specialist inhuurt in Sprundel. Het aanvragen van offertes is de uitgelezen wijze om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Vul dan snel ons offerte invulformulier in om meer te begrijpen over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Sprundel.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Sprundel

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Sprundel

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verscheidene factoren. Allicht hebben deze keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de kosten. Het kaliber kunststof en de beglazing heeft natuurlijk ook een invloed op de kosten.

Laten we opsommen welke zaken je aan moet denken die tezamen de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, met beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Ook bestaan er verschillende manieren om meer te besparen op de tarieven.

Zo koop je goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Sprundel in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een subsidie voor kunststof kozijnen? Op dit moment is er geen landelijke subsidie. Je kunt anderzijds wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Een bepaling daarvoor is dat je ernaast nog investeert in minimaal één andere energiebesparende maatregel. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Bovendien is het denkbaar dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Sprundel – je allereerste alternatief

Houten kozijnen Sprundel, voor velen een prachtig alternatief. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn weinig alternatieve stoffen die zo warm en sfeervol ogen als dat hout doet. Maar er zijn nog enkele componenten van belang bij de keuze voor houten kozijnen in Sprundel. Uiteraard komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de verschillende opties.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarbuiten geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Geen plaat of stuk hout ziet er precies hetzelfde uit als de andere. Maar tevens zijn er nog meerdere redenen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend product.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uiterst geschikt om warmte binnen te houden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Je houten kozijnen dragen zo altijd bij tot een veilige woning.

Kies je voor houten kozijnen in Sprundel, dan moet je tevens nog voor een houtsoort kiezen. Er bestaan verscheidene mogelijkheden. Houd bij het kiezen van de passende houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het minst. Zorg er ook voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt aanpassen. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor reden beschadigd raken, dan kan het eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Verder zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor je dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Sprundel?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Sprundel – het tweede alternatief

Het is verder een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Sprundel. Met de juiste aluminium kozijnen in Sprundel heb je echt kwaliteit in handen. Ze zijn in alle types en maten beschikbaar. Het is dan ook echt een verkeerde aanname dat je beperkt bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Zo is het bijvoorbeeld een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Sprundel die van een specifieke kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een uitstekend resultaat. De aluminium kozijnen in Sprundel staan bekend om hun hoge isolatie. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel onkosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Sprundel? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een geschikte keuze met talrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Sprundel
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Sprundel

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten plaatsen in Sprundel. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er vaak mooi uit en zijn onwijs gemakkelijk te onderhouden. Middels onze pagina is het een optie om meerdere offertes te ontvangen. Je hebt dus onmiddellijk inzicht in de onkosten die je moet maken.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volledig voldoen aan je behoeften. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de juiste info meegeeft. Als je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Sprundel.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Sprundel

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Sprundel kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Sprundel

Wauw wat mooi!

11 november 2022

Bizar hoe snel en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! De kozijnen stralen luxe uit! Bedankt kozijnenkaart, dankzij jullie bovendien niet te duur uit!

- Jasper Vos

Content over de aankoop.

31 oktober 2022

De offerte was snel in huis en na wat vragen te hebben gesteld was de afspraak voor installatie zo gepland. Daarnaast niet de hoofdprijs hoeven te betalen dus competent.

- Björn van de Velde

Geweldig geholpen via kozijnenkaart

27 oktober 2022

Wist even niet waar ik een expert kon vinden die vakkundig was. Kozijnkaart heeft me enorm geholpen door een keuze te kunnen maken. Ik geniet nu van prachtige kozijnen!

- Joris Koster

Onberispelijk

23 oktober 2022

daarnaast voor een eenvoudig stukje kunststof was het uitmuntend geregeld.

- Wendy van Doorn

Vakwerk

12 oktober 2022

content met de resultaten.

- Marc Gerritsen

De omwonenden zijn jaloers!

6 oktober 2022

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als laatste een nieuwe vooraanzicht en kozijnen achter. De buren zijn jaloers! Vergelijken van de offertes kan zowaar uit, nette prijs mogen krijgen.

- Martin de Bruijn

Schitterend

1 oktober 2022

Wist even niet waar ik een specialist kon vinden die goed was. Door kozijnkaart is dit gelukt. Ik geniet nu van schitterende kozijnen!

- Natasja Hoekstra

Vakwerk

22 september 2022

Alles ging flexibel en van de prijs tot de afwerking en het beantwoorden van onze vragen. Een dikke veer voor dit traject en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Simon Peters

Prima geadviseerd.

14 september 2022

We werden goed begeleid en kregen helder advies toen we vragen hadden.

- Sander Jacobs

Uitgelichte kozijnspecialisten in Sprundel

KELLER minimal windows® by Kumasol bv

Vosdonk 4
4879 NC Etten-Leur
Nederland

076 503 2800
http://www.minimalwindows.nl/

Kumasol B.V.

Vosdonk 4
4879 NC Etten-Leur
Nederland

076 503 2800
http://www.kumasol.nl/

Comatherm Kozijn en Serrespecialist

Ecustraat 1
4879 NP Etten-Leur
Nederland

076 508 8077
http://www.comatherm.nl/