Kunststof kozijnen Etten Leur

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw kunststof kozijnen in Etten Leur?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Etten Leur verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Etten Leur – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Etten Leur nodig?

Een kozijnspecialist in Etten Leur vinden

Kunststof kozijnen Etten Leur
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Etten Leur gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Etten Leur, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Geertruidenberg, Strijen en s Gravendeel bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Etten Leur

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Etten Leur kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Etten Leur. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Etten Leur kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Etten Leur laten installeren

Je bent logischerwijs niet iedere dag bezig met het aanbrengen van nieuwe kunststof kozijnen in Etten Leur. Vandaar dat een vakkundige voor jouw kunststof kozijnen in Etten Leur zo belangrijk is. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een expert niet per sé duur te zijn.

Om kunststof kozijnen in Etten Leur te laten installeren, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Je wilt namelijk een expert die je kunststof kozijnen in Etten Leur zal aanbrengen. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is haast niet mogelijk. Je wilt de aankomende jaren immers onbekommerd kunnen genieten van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Etten Leur.

Het aanbrengen van kunststof kozijnen in Etten Leur is een duurzame investering in je huis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, leveren een uitstekende isolatie en gaan enorm lang mee. Ook is kunststof scherp geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Ben je ook op zoek naar een specialist voor jouw kunststof kozijnen in Etten Leur?

Je leest hier alles over de talloze redenen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer info over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Uiteraard vindt je hier ook bespaartips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en voordelig je specialist!

Kozijnen vervangen Etten Leur – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Niet iedereen weet precies wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen. Om je wat inzicht te geven in de verscheidene voordelen, zetten we meerdere zaken op een rij. Je wilt immers wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Etten Leur zo’n verstandige beslissing is. Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatie van je woning. Voornamelijk houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen fors wat schade opgelopen. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Hetgeen doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft immers niet meer in de woning hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je enorm veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ervaren indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Etten Leur. De volledige uitstraling van je huis gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen over het algemeen ook de waarde van je woonhuis. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan veelal ook eenvoudig weer uit. Je kozijnen vervangen in Etten Leur is dan ook meestal een fantastisch idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Etten Leur – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van dingen in huis, dan kun je wellicht eigenhandig je kozijnen installeren in Etten Leur. Maar eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft verschillende redenen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Tevens zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden geven. Daarom ben je dus niet enkel verzekerd van een karwei welke kritisch wordt uitgevoerd en er op het moment zelf top uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een toekomstige aanpassing waar je nog vele jaren plezier van zult krijgen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je continu het nieuwste aanbod kunt zien. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, bescherming en de wijze van bevestiging. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woning binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Alleen dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de pui. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Deze garantie vervalt vaak als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Etten Leur

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Etten Leur

Alvoor we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een beeld van het type kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opsommen welke zaken je aan moet denken die alsmede de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, met beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de prijzen vanaf 445 euro (tevens inclusief glas en installatie). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De tarieven van kunststof kozijnen in Etten Leur zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de installatie. Een kunststof kozijn plus montage zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de prijzen van kunststof kozijnen. Wat je nog niet weet is dat er gevarieerde manieren zijn waarop je in staat bent om aanmerkelijk wat centen te bezuinigen op jouw aankoop. Denk eens aan subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Etten Leur – het allereerste alternatief

Uiteraard zijn er nog alternatieven te verzinnen voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen erg in trek in Nederland. Dit komt vooral omdat houten kozijnen voorheen de standaard waren.. Je kunt kiezen uit meerdere houtsoorten wanneer het aankomt op deze kozijnen. Van belang is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Als je bijvoorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde minder dan bij de sterkere houtsoorten. Bovendien is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Als je houten kozijnen in Etten Leur wilt aanleggen, is het over het algemeen verstandig om een deskundige partij om begeleiding te vragen. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het voornaamste bij je verblijf past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er toch wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Etten Leur. Het belangrijkste nadeel is het feit dat houten kozijnen behoorlijk meer onderhoud vergen dan overige soorten kozijnen. Houten kozijnen hebben immers verf nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het type verf je mooi vindt, kunnen de kosten ver oplopen. Dat is uiteraard goedkoper dan de onkosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig is houtrot zeldzaam wanneer er goed voor de houten kozijnen in Etten Leur gezorgd wordt. Wel is het van nut indien je je hier van bewust bent. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Etten Leur een prima alternatief als je zoekt naar een andere uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Etten Leur?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Etten Leur – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Etten Leur wellicht wel wat voor jou! Zoek je een professionele specialist voor het installeren van aluminium kozijnen bij je in huis? Vraag dan vandaag nog offertes aan en bespaar nu. De professionals staan immers voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Etten Leur.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de kosten voor een aluminium kozijn naar jouw wensen? Onze kozijn specialisten uit Etten Leur informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je bestelling; gedegen werk voor betaalbare tariefstellingen.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een juiste keuze met vele voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Etten Leur
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten

Met aluminium kozijnen kies je voor een duurzaam materiaal voor jouw kozijnen in Etten Leur. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd erg mooi blijft. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je daarom bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Etten Leur

Ben je overtuigd en wil je vandaag nog besparen? Vraag dan makkelijk en razendsnel je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Etten Leur. Via deze offertes heb je direct inzicht in de tarieven voor het kunststof kozijnen laten installeren in Etten Leur. Het duurt doorgaans slechts enkele weken voordat je huis volledig is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Etten Leur? Dan kun je ook eenvoudigweg op kozijnenkaart.nl terecht voor je offerteaanvraag. Vraag je direct makkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in minder dan de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou uitgekozen soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jaren aan onderhoud en klussen en kies voor bekwaamheid en zekerheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Etten Leur

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Etten Leur kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Etten Leur

Goede begeleiding

8 maart 2023

De eerste stap was het kiezen van de kozijnen na de offerte. We kregen ook fijn advies als leken. We zijn netjes op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Hanneke Schipper

Helder verhaal

2 maart 2023

Gingen vantevoren informeren. Toen we daarna de offertes kregen zijn we competent geïnformeerd en hebben we prima nieuwe kozijnen in ons huis.

- Marijke Verhoeven

Goede begeleiding

23 februari 2023

De nieuwe kunststof kozijnen van de woning ziet prima en strak uit. Voortreffelijk afgewerkt bovendien.

- Hanneke Jacobs

Wauw wat mooi!

14 februari 2023

Bizar hoe rap en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! Ons huis ziet er zo luxe uit nu! Dankzij kozijnenkaart totaal tevreden!

- Rutger Brouwer

fijn advies

7 februari 2023

De begeleiding was uiterst fijn en we kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

- Angelique van der Heijden

Eindelijk kunststof kozijnen!

31 januari 2023

Duurde niet lang voordat ik de offertes binnen had. Enkele weken later voorzien van prachtige kozijnen!

- Wouter Huisman

Vergelijken is slim

23 januari 2023

We hebben prima nieuwe kozijnen na een scherp advies. Zeer vakkundig geplaatst, alles is prima afgewerkt. Wij zijn er heel gelukkig mee en raden vergelijken van offertes bij iedereen aan.

- Melanie Huisman

rap

21 januari 2023

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Gezellig even koffie en dan rap aan het werk. Alles is keurig gedaan en vervolgens alles uitgelegd. Ze waren zelfs sneller klaar (3 dagen gepland, 2 dagen nodig gehad). De offerte van hen was al keurig en nu door arbeid mindering nog minder geld kwijt. gelukkig dus.

- Iris Mol

Goede begeleiding

13 januari 2023

Eerst de offertes aangevraagd en toen de kozijnen uit moeten zoeken. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. Het project ging soepel en goed in overleg een datum kunnen prikken.

- Edwin Visser

Uitgelichte kozijnspecialisten in Etten Leur

Kozijntje.nl Kwaliteit kozijnen voor een scherpe prijs

Oranjeboomstraat 198
4812 EM Breda
Nederland

085 201 3222
http://kozijntje.nl/

Express Kozijnen

Molenpad
4844 AG Terheijden
Nederland

06 19339210
https://www.expresskozijnen.nl/

BMH bv

Hazeldonk 8
4772 PA Langeweg
Nederland

0168 329 007
http://www.bmhbv.nl/