Kunststof kozijnen Oudesluis

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw kunststof kozijnen in Oudesluis?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Oudesluis verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Oudesluis – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Oudesluis nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Oudesluis
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Oudesluis gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oudesluis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerhugowaard, Obdam en Opmeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Oudesluis

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Oudesluis is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Oudesluis vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Oudesluis kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Oudesluis laten installeren

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Oudesluis die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in het woonhuis. Maar hoe bepaal je de juiste leverancier of vakman die bij jou kunststof kozijnen in Oudesluis kan komen aanleggen?

Kunststof kozijnen zijn meestal gunstig geprijsd en passen daarom bij elk budget. Aangezien nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Oudesluis hebben wij op deze pagina het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je straks alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een juiste beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Oudesluis – waarom vervangende kozijnen installeren?

Wij signaleren dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in het woonhuis. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op allerlei aspecten. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Oudesluis zo’n verstandige keuze is. Een van de belangrijkste voordelen is toch wel de isolatie. Zeker bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze beschadiging is een gebouw vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Door deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft immers niet meer in het woonhuis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je enorm veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen indien je in Oudesluis je kozijnen laat vervangen. De volledige uitstraling van je pand gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo prettig, je wilt immers wel in een mooi huis kunnen wonen. Nieuwe kozijnen verhogen vaak ook de waarde van je woning. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan vaak ook makkelijk weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Oudesluis dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Oudesluis – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Het voornaamste voordeel is uiteraard dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft namelijk enkel maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Uiteraard zitten er nadelen aan het zelf uitvoeren van de montage voor de kozijnen in Oudesluis. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen begrijpelijk extreem belangrijk. Indien dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde beduidend zal verminderen door kiertjes of dat de kozijnen los kunnen komen, met alle gevolgen van dien. De belangrijkste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een vakman is de garantie. Deze mist vaak indien je zelf gaat klussen. Gezien de levensduur van kozijnen is het daardoor zeker het overwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van je nieuwe kozijnen. Wegens de relatief lage kosten voor het installeren van kozijnen in Oudesluis hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Rap een leidraad krijgen wat het voor jouw woning zou kosten? Ga rap naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Oudesluis

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Oudesluis

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Allicht hebben deze keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het type kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en montage). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en methode van monteren dragen bij aan de hoogte van de kosten. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je kent nu wat de kunststof kozijnen prijzen zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de kansen om te besparen op je aankoop. Denk eens aan subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies momenteel. Indien je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Lees meer via rvo.nl.

Ernaast is het denkbaar dat er in jouw stad of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Oudesluis – je eerste alternatief

Vanzelfsprekend zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen stevig in trek in het land. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Je kunt kiezen uit meerdere houtsoorten als het aankomt op deze kozijnen. Noodzakelijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Meestal is de isolatie van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Tevens is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Voor het plaatsen van houten kozijnen in Oudesluis is het daarom doorgaans slim om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de plaatsing. Zo kan je advies krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in huis.

Los van de prachtige uitstraling zitten er desalniettemin wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Oudesluis. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere soort. Houten kozijnen hebben namelijk beits nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het type beits je mooi vindt, kunnen de kosten veel oplopen. Dat is allicht goedkoper dan de kosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te veelvuldig voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van nut indien je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje bijkomend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Oudesluis?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Oudesluis – het tweede alternatief

Het is verder mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Oudesluis. Met de juiste aluminium kozijnen in Oudesluis heb je echt deugdelijkheid in handen. Ze zijn in alle soorten en maten beschikbaar. Het is dan ook echt een verkeerde aanname dat je begrensd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Aluminium kozijnen vergen speciale technieken die voor een buitengewoon resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie vaak nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel kosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een juiste keuze met vele voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Oudesluis
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Oudesluis

Je hebt alvast een goed en compleet beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten plaatsen in Oudesluis. Gemakkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel erg lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl meerdere offertes ontvangen om simpel te vergelijken. Je hebt dus meteen inzicht in de kosten die je moet maken.

In minder dan no time ben ook jij hierdoor voorzien van schitterende nieuwe kozijnen voor bij jou thuis. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de juiste informatie meegeeft. Wanneer je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Oudesluis

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Oudesluis kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Oudesluis

Netjes afgewerkt

8 maart 2023

uiterst blij hoe de afwerking is geregeld.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele prima besparing opgeleverd!

- Tessa Maas

Mooie actie

2 maart 2023

Toen we de offertes aanvroegen bleek dat daar daarnaast een leuke campagne gaande was bij 1 van de bedrijven. Daar hebben we gebruik van gemaakt en met een grote vermindering al onze kozijnen vernieuwd.

- Nicole Meijer

Probleemloos

21 februari 2023

Er zijn kunststof kozijnen geinstalleerd op alle verdiepingen van mijn woning. Bij aankomst even snel een bak koffie en hup de mannen gingen aan het werk. Ze werkte vlot, niet te geluidruchtig en ik kreeg netjes uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Er stonden 3 dagen ingepland voor de constructie maar ze waren na 2 dagen al klaar. De aanbieding van hun was al proper en nu door uren mindering nog minder kosten kwijt. content dus.

- Deborah Kuijpers

Mooi resultaat!

16 februari 2023

Kennissen hebben hun raamkozijnen ook laten doen en ik was erg enthousiast. Ik wilde hetzelfde resultaat! Dat is geslaagd!

- Erik Vermeulen

Uitstekend

7 februari 2023

Ondanks de corona situatie is alles voortreffelijk verlopen en het eindresultaat is erg prima. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer content!

- Bas Jansen

Bovenmatig prima kwaliteit

31 januari 2023

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Een hoop kwaliteit voor een nette prijs. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Van het aanvragen van de offerte tot plaatsing (en nazorg!), we zijn gelukkig.

- Elisabeth Verbeek

blij over de aanschaf.

23 januari 2023

De offerte was zo binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daarom ook snel een installatie afspraak kunnen maken. tevens niet de hoofdprijs hoeven te afrekenen dus prima.

- Björn de Vries

De omwonenden zijn jaloers!

17 januari 2023

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als hekkensluiter een nieuwe pui en kozijnen achter. We hebben de buren jaloers gemaakt. Prijs was netjes.

- Marc Postma

prima kozijnen

9 januari 2023

Mooie kunststof kozijnen laten plaatsen na een offerte via kozijnenkaart. De vakmannen waren uiterst bekwaam.

- Bastiaan Post

Uitgelichte kozijnspecialisten in Oudesluis

INTAL BV

De Veken 103
1716 KG Opmeer
Nederland

0226 341 525
http://www.intal.nl/

Danenbergshop

Wester Boekelweg 7b
1718 MJ Hoogwoud
Nederland

0226 354 297
http://www.danenberg.nl/

Houtindustrie Stam & Landman BV.

Nijverheidsplein 1A
1704 RB Heerhugowaard
Nederland

072 576 0360
http://www.stamenlandman.nl/