Kunststof kozijnen Opijnen

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw kunststof kozijnen in Opijnen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Opijnen verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Opijnen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Opijnen nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Opijnen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Opijnen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Opijnen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Tiel, Culemborg en Neerijnen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Opijnen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Opijnen kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Opijnen vindt die hart heeft voor jouw project. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Opijnen kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Opijnen laten installeren

Het laten aanbrengen van kunststof kozijnen in Opijnen is niet iets wat je elke dag laat verrichten. Daarom is het ook van belang dat je een vakkundige vindt die jouw kunststof kozijnen in Opijnen kan plaatsen. Een specialist hoeft niet per definitie duur te zijn, als je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Kies voor jouw kunststof kozijnen in Opijnen niet onmiddellijk voor de eerste de beste. Het is verstandiger om het uit te besteden aan een expert die kennis van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is bijna niet mogelijk. Je wilt natuurlijk hoofdzakelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Opijnen, in plaats van met zorgen of buikpijn achter te blijven.

Het plaatsen van kunststof kozijnen in Opijnen is een duurzame investering in je huis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een uitstekende isolatie en gaan enorm lang mee. Daarbij zijn kunststof kozijnen betaalbaar, waardoor het voor elk budget geschikt is. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Op deze site lees je waarom kunststof kozijnen plaatsen een goed idee is! Je vindt meer info over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Verder krijg je praktische tips om te bezuinigen en aandachtspunten bij je speurtocht naar een specialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en rendabel je specialist!

Kozijnen vervangen Opijnen – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

We signaleren dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in de woning. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op allemaal componenten. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Opijnen zo’n verstandige beslissing is. Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatiewaarde van je verblijf. Voornamelijk houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen behoorlijk wat beschadiging opgelopen. Door deze beschadiging is een huis vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Dankzij deze instroom van tocht zal je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in het woonhuis hangen. Wegens de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort extra kosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je woonhuis.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Opijnen. De totale uitstraling van je pand gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen gewoonlijk ook de waarde van je verblijf. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Jouw kozijnen vervangen in Opijnen is dan ook veelal een geweldig idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Opijnen – zelf aanleggen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van klussen in huis, dan kun je misschien eigenhandig je kozijnen installeren in Opijnen. Desondanks raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft een aantal argumenten, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar bezigheden geven. Hierdoor ben je dus niet exclusief verzekerd van een klus die prima wordt uitgevoerd en er op het moment zelf goed uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een toekomstige aanpassing waar je nog vele jaren plezier van zult hebben.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij steeds het nieuwste aanbod kunt zien. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, bescherming en de methode van fixeren. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een grandioos resultaat komt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Daarnaast krijg je van een vakman veelal garantie op het afgeleverde werk en de producten. Deze garantie vervalt vaak als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Opijnen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Opijnen

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Allicht hebben die keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, met glas en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De prijzen van kunststof kozijnen in Opijnen zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de montage. Een kunststof kozijn plus montage zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Opijnen uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen bedragen zijn heel gunstig, helemaal vergeleken met materialen als staal of aluminium. Alsmede zijn er andere manieren om meer te besparen op de tarieven.

Zo koop je goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Opijnen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een compensatie voor kunststof kozijnen? Vooralsnog is er geen subsidie (landelijk). Je kunt daarentegen wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking ingeval je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Tevens is het mogelijk dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Opijnen – je allereerste alternatief

Overigens zijn kunststof kozijnen niet de enige categorie kozijnen die je kunt aanleggen bij jou in huis. Zo is het onder andere ook denkbaar om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen stevig in trek in het land. Dit komt grotendeels omdat houten kozijnen destijds de standaard waren.. Je kunt kiezen uit allerlei houtsoorten indien het aankomt op deze kozijnen. Het is noodzakelijk om te weten welke houtsoort welk gevolg heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Doorgaans is de isolatie van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Verder kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met rot. Voor het aanleggen van houten kozijnen in Opijnen is het vandaar altijd verstandig om even contact op te nemen met een bekwaam bedrijf voor de aanleg. Zo kan je hulp krijgen over het hout wat het allerbeste aansluit bij jou in de woning.

Los van de prachtige uitstraling zitten er toch wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Opijnen. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere soort. Houten kozijnen hebben immers verf nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Beits kan enorm duur zijn als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook onkosten met zich mee. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien als jouw houten kozijnen in Opijnen houtrot vertonen. Gelukkig is houtrot uitzonderlijk als er goed voor de houten kozijnen in Opijnen gezorgd wordt. Toch is het belangrijk om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje extra onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Opijnen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Opijnen – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Opijnen misschien wel iets voor jou! Zoek je een deskundige vakman voor het aanbrengen van aluminium kozijnen bij je in eigen woning? Bespaar dan behoorlijk geld door nu nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk voldoende kundige bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Opijnen te komen.

Wij verzekeren dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Wil je meer weten over de kosten voor een aluminium kozijn naar je wensen? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je absoluut dat je niet te veel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je onkosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn vakmensen beschikbaar en hebben een aantal belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Opijnen
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen

Met aluminium kozijnen kies je voor een duurzaam materiaal voor jouw kozijnen in Opijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal bovendien niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je daarom bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Opijnen

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten aanbrengen in Opijnen. Gemakkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan geweldig lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl enkele offertes ontvangen om eenvoudig te vergelijken. Je hebt dus onmiddellijk inzicht in de onkosten die je moet maken.

In minder dan no time ben ook jij hierdoor voorzien van schitterende nieuwe kozijnen voor bij jou in huis. Let er wel even op dat je dus bij de offertes goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan onmiddellijk meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Opijnen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Opijnen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Opijnen

Allerbeste investering tot nu toe.

18 maart 2023

De allerbeste investering die ik tot op dit moment aan mijn woning heb gedaan!

- Mark van der Horst

Mooie kozijnen

8 maart 2023

nette De vakmannen waren uiterst vakkundig.

- Charlotte van de Ven

Positieve ervaring

28 februari 2023

Onze woning ziet er weer tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. De afwerking hebben de mannen erg gedaan.

- Maaike de Vries

Klantvriendelijke benadering

22 februari 2023

Door deze site een offerte opgevraagd en voor het installeren van kozijnen en vervolgens een afspraak gemaakt. Er werd met ons mee gedacht en het ging niet om de hoge winst maar feitelijk of we content waren. erg service.

- Gerardus Veenstra

Leuke campagne

19 februari 2023

Toen we de offertes aanvroegen bleek dat er ook een leuke campagne gaande was bij 1 van de organisaties. Gelijk gebruik van gemaakt en met een nette reductie al onze kozijnen laten verwisselen.

- Petra Hermans

Klantgericht en vriendelijk

11 februari 2023

Via deze site een offerte opgevraagd en voor het plaatsen van kozijnen en naderhand een afspraak gepland. De kerels hadden niet enkel kennis van zaken echter hebben ons bovendien persoonlijk laten beseffen dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we vantevoren wilden. Blij met deze manier van zaken doen.

- Simone Kuipers

Niet enkel afspraak is afspraak maar ook te betalen

3 februari 2023

De kozijnen zijn geleverd volgens gemaakte afspraak, zien er uiterst mooi uit, erg tevreden.

- Pieter Postma

De mooiste kozijnen van de straat!

25 januari 2023

Van een paar deuren verderop kwamen ze vragen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten doen. Hoe tof is dat?

- Barry van Beek

In een klap het aantrekkelijkste woonhuis van de buurt.

21 januari 2023

Ik kreeg mensen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten vervangen. Dat is toch fantastisch?

- Erwin Peeters

Uitgelichte kozijnspecialisten in Opijnen

Arika Kozijnen

Weverstraat 26
4061 AP Ophemert
Nederland

+32 89 25 53 10
https://www.arikakozijnen.nl/

Entropal aluminiumbouwers

De Chamotte 46
4191 GT Geldermalsen
Nederland

0345 576 828
https://entropal.nl/

Schröder Kozijnen en Serres

Oranjesingel 10
5321 SV Hedel
Nederland

073 599 3095
http://www.schroderkozijnenenserres.nl/