Kunststof kozijnen Meteren

Ben jij opzoek naar een ijzersterke kozijnspecialist in Meteren die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Meteren verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Meteren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Meteren nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Meteren
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Meteren gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Meteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Neerijnen, Geldermalsen en Zaltbommel bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Meteren

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Meteren is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Meteren. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Meteren kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Meteren laten installeren

Je bent uiteraard niet elke dag bezig met het aanbrengen van nieuwe kunststof kozijnen in Meteren. Vandaar dat een vakkundige voor jouw kunststof kozijnen in Meteren zo van belang is. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een professional niet per definitie prijzig te zijn.

Om kunststof kozijnen in Meteren te laten plaatsen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Je wilt immers een expert die de kunststof kozijnen in Meteren zal installeren. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is haast niet mogelijk. Je wilt natuurlijk juist kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Meteren, in plaats van met moeilijkheden of buikpijn achter te blijven.

Kunststof kozijnen in Meteren zijn een juiste aanvulling aan je huis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, leveren een uitstekende isolatie en gaan gigantisch lang mee. Daarbij zijn kunststof kozijnen goedkoop, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een specialist voor je kunststof kozijnen in Meteren?

Je leest hier alles over de verschillende aanleidingen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Overigens vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en goedkoop je specialist!

Kozijnen vervangen Meteren – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Er bestaat regelmatig een reden waarom je kozijnen wilt vervangen in Meteren. Het kan een prijzige zaak zijn en er zijn nog steeds mensen die liever gaan voor het om de zo veel jaar verzorgen van de bestaande kozijnen. Toch kan het geheid uit om je kozijnen te vervangen in Meteren. Op termijn zijn de kosten minder hoog, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er gewoonlijk ook nog eens een stuk beter uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze voordelig zijn voor de isolatiewaarde van je woning. Vooral bij oudere huizen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze beschadiging heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je verblijf. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je aanzienlijk veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je huis zelf.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je zult ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Meteren. Nieuwe kozijnen zorgen gewoonlijk namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woning. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo fijn, je wilt immers wel in een mooi verblijf kunnen wonen. Ook met oog op een aankomende verkoop kunnen nieuwe kozijnen praktisch zijn. Nieuwe kozijnen werken toch over het algemeen waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al snel terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Meteren dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Meteren – zelf plaatsen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Hiermee kun je in theorie tamelijk kosten bezuinigen aangezien het zelf maken op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Natuurlijk zitten er nadelen aan het zelf verrichten van de constructie voor de kozijnen in Meteren. Bij het aanbrengen van kozijnen in Meteren is het bepalend dat het op de correcte manier vast wordt gezet. Als de kozijnen niet compleet juist geïnstalleerd worden is er een directe mogelijkheid op reductie van de isolatiewaardes, het losraken van kozijnen, scheuren in de muren etc. De voornaamste reden om de kozijnen te laten aanbrengen door een deskundige is de garantie. Deze mist vaak indien je zelf gaat klussen. Gezien de levensduur van kozijnen is het daardoor zeker het afwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Indien je geen ervaring hebt aangaande het plaatsen van kozijnen of met klussen in het algemeen dan is het slim om er een professional voor in te schakelen. Door de lange levensduur en het comfort van installatie vallen de tarieven mee indien je een specialist inhuurt in Meteren. Snel een indicatie krijgen wat het voor jouw woning zou kosten? Vul dan vlug ons offerte formulier in om meer te weten over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Meteren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Meteren

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Meteren

Voordat we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de prijs. Het soort kunststof en de glas heeft uiteraard ook een invloed op de kosten.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met glas en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Meteren tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de bedragen van kunststof kozijnen. Wat je nog niet weet is dat er diverse manieren zijn waarop je in staat bent om behoorlijk wat geld te bezuinigen op jouw aankoop. Denk eens aan subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wanneer je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Ernaast is het mogelijk dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Meteren – je eerste alternatief

Houten kozijnen Meteren, voor velen een fantastisch alternatief. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog andere componenten belangrijk bij de beslissing voor houten kozijnen in Meteren. We zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen doorspreken en je informeren over alle mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al genoemd. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook stuk voor stuk nog eens uniek zijn. Ieder stuk hout heeft zijn eigen unieke patroon. Maar hout heeft nog overige prettige kenmerken. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Bovenop de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uiterst geschikt om warmte te behouden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Je houten kozijnen dragen zo echt bij tot een veilige woning.

Kies je voor houten kozijnen in Meteren, dan moet je in ieder geval nog voor een houtsoort kiezen. Ook hierin is de keuze weer geweldig. Let hierbij op de deugdelijkheid, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het grootste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt aanpassen. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Aangetast hout kan vrij makkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Verder zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Meteren?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Meteren – het tweede alternatief

Het is verder een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Meteren. Met de juiste aluminium kozijnen in Meteren heb je echt deugdelijkheid in handen. Ze zijn in alle types en maten verkrijgbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het onder andere mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Meteren die van een specifieke kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een geweldig resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie ook nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatiewaarde maakt het echt mogelijk om flink wat onkosten te besparen voor jouw energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn vakmensen verkrijgbaar en hebben verschillende belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Meteren
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Meteren

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten aanleggen in Meteren. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er regelmatig mooi uit en zijn super gemakkelijk te onderhouden. Door onze site is het mogelijk om sommige offertes te krijgen. Je hebt dus meteen inzicht in de onkosten die je moet maken.

In minder dan no time ben ook jij daardoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou thuis. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de correcte informatie meegeeft. Wanneer je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Meteren.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Meteren

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Meteren kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Meteren

Installatie van kunststof kozijnen gewoonweg goed

12 maart 2023

Geweldig mannen!

- Linda Maas

Helemaal super!

1 maart 2023

Onverwachts voldaan met mijn nieuwe raamkozijnen!

- Paulus van Dongen

Geweldige aluminium raamkozijnen!

22 februari 2023

Had nooit bedacht dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Boven iedere verwachting!

- Petrus Schouten

Wauw wat mooi!

18 februari 2023

Bizar hoe snel en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! Ons huis ziet er zo luxe uit momenteel! Bedankt kozijnenkaart, dankzij jullie tevens niet te duur uit!

- Dirk van Doorn

Geweldig resultaat

6 februari 2023

Onvermoed gelukkig met mijn nieuwe raamkozijnen!

- Yvonne van Leeuwen

Niet alleen meer isolatie maar tevens een waardevermeerdering op ons huis

31 januari 2023

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. We zijn hier nu zo gelukkig mee! De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! De prijs was scherp in verhouding met de concurrentie. Mooie afwerking!

- Hendrikus Kramer

erg competent!

25 januari 2023

Voor de tweede maal een offerte gevraagd en daarom nieuwe kozijnen laten aanbrengen. Prima service en niet te duur.

- Leonie Groen

Schitterende aluminium kozijnen!

19 januari 2023

De offerteaanvraag werd lekker gauw opgevolgd. Tweetal weken later voorzien van prachtige kozijnen!

- Charlotte van de Pol

Vakarbeid

13 januari 2023

Het volledige traject van offerte t/m oplevering verliep en de service is voortreffelijk. Een dikke pluim voor dit proces en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Bram Boer

Uitgelichte kozijnspecialisten in Meteren

Scheurwater Frames & Glass

Pascalweg 4C
4104 BG Culemborg
Nederland

0345 512 678
http://www.scheurwaterculemborg.nl/

Entropal aluminiumbouwers

De Chamotte 46
4191 GT Geldermalsen
Nederland

0345 576 828
https://entropal.nl/

Damen & Groen Ltd.

Industrieweg 13
4104 AP Culemborg
Nederland

0345 558 997
http://damenengroen.nl/