Kunststof kozijnen Maurik

Ben jij opzoek naar een professionele kozijnspecialist in Maurik die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Maurik verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Maurik – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Maurik nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Maurik
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Maurik gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Maurik, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Veenendaal, Rhenen en Renswoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Maurik

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Maurik is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Maurik. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Maurik laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Maurik zijn voor talrijke huishoudens een verstandige investering. Maar hoe kies je de juiste leverancier of vakman die bij jou kunststof kozijnen in Maurik kan komen aanbrengen?

De meest voor de hand liggende beslissing als je een vaststaand bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Omdat nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Maurik hebben wij op deze site het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je later alles wat er te weten valt en zal je met een gerust hart een juiste keuze maken.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Maurik – waarom nieuwe kozijnen plaatsen?

Wij signaleren dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in het woonhuis. Om je wat inzicht te geven in de verschillende voordelen, zetten we verschillende zaken op een rij. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Maurik zo’n geschikte keuze is. Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatiewaarde van je woning. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Wat over het algemeen gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in de woning hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je aanzienlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woning.

Maar er zijn nog meer voordelen indien je in Maurik je kozijnen laat vervangen. De volledige uitstraling van je pand gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo prettig, je wilt namelijk wel in een mooi huis kunnen verblijven. Ook is het een optie dat de meerwaarde van de woning zal vermeerderen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Je kozijnen vervangen in Maurik is dan ook veelal een schitterend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Maurik – zelf installeren of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Maurik zelf te installeren. Maar eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft een aantal argumenten, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis wanneer je kiest voor de kozijnspecialist. Hierdoor ben je dus niet exclusief verzekerd van een karwei die prima wordt verricht en er op het moment zelf prima uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een toekomstige verandering waar je nog vele jaren plezier van zult hebben.

Ook is een kenner op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Maurik, waardoor je een keus krijgt van het gehele aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet alleen aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, bescherming en de manier van bevestiging. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je pand weldra een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Dan weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de werkzaamheden netjes worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Maurik

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Maurik

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen bij €350,-, met beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de tarieven vanaf 445 euro (tevens inclusief ramen en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De categorie ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Maurik tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de prijzen van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de opties om te besparen op je aanschaf. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wanneer je twee energiebesparende maatregelen hebt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook checken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Maurik – het eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Maurik een uitstekend alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets zal de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog enkele aspecten belangrijk bij de beslissing voor houten kozijnen in Maurik. Wij zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen doorspreken en je informeren over alle opties.

We haalden het hierboven al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook over het algemeen uniek. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke nerven. Maar daarbuiten zijn er nog enkele overwegingen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend product.

Bovenop de warme uitstraling is hout dus ook nog eens zeer geschikt om warmte binnen te houden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je woning.

Kies je voor houten kozijnen in Maurik, dan moet je in ieder geval nog voor een houtsoort kiezen. Er bestaan verscheidene opties. Let hierbij op de deugdelijkheid, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het allerminst. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het mooie van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort woonhuis. Ze zijn zeer geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor reden aangetast raken, dan kan het eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Maurik?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Maurik – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn tevens een van de bekendere soorten kozijnen. Met de goede aluminium kozijnen in Maurik heb je echt kwaliteit in handen. Ze zijn in alle soorten en maten beschikbaar. Het is dan ook echt een verkeerde gedachte dat je gelimiteerd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Zo is het als voorbeeld bespreekbaar om te kiezen voor aluminium kozijnen in Maurik die van een specifieke kleur zijn voorzien. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een prachtig resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie altijd nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatiewaarde maakt het daadwerkelijk mogelijk om fors wat onkosten te besparen voor jouw energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in de woning.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Maurik? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een juiste keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Maurik
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Maurik

Je hebt inmiddels een goed en totaal beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten zetten in Maurik. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er regelmatig mooi uit en zijn onwijs makkelijk te onderhouden. Middels onze pagina is het mogelijk om meerdere offertes te krijgen. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor onkosten je moet denken voor het installeren van de kozijnen.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volkomen voldoen aan je behoeften. Let er wel even op dat je dus bij de aanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Als je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Maurik

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Maurik kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Maurik

gelukkig met de aankoop.

7 maart 2023

De offerte was rap in huis en na wat vragen te hebben gesteld was de datum voor installatie zo gemaakt. En niet volkomen onbelangrijk, een prima prijsafspraak mogen maken naar aanleiding van de offerte.

- Kim van de Veen

Gewoon klasse

2 maart 2023

Inderdaad zoals ik had bedacht.

- Marinus van Loon

Vergelijken is slim

23 februari 2023

We hebben prima nieuwe kozijnen na een helder advies. erg Wij zijn er heel gelukkig mee en raden vergelijken van offertes bij iedereen aan.

- Remco Sanders

Mooi resultaat!

18 februari 2023

Nadat mijn buren hun raamkozijnen hadden vervangen wilde ik tevens zo’n resultaat! Dat is gelukt!

- Rutger van Doorn

De mooiste aluminium kozijnen!

12 februari 2023

Wist niet dat kozijnen zo smaakvol konden zijn! Boven elke verwachting!

- René van den Bosch

Super resultaat

4 februari 2023

Had niet verwacht dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe kozijnen!

- Annemarie Molenaar

Geweldige aluminium kozijnen!

27 januari 2023

Had nooit verwacht dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Boven elke verwachting!

- Adriaan de Vries

Afspraken zijn nagekomen en betaalbaar

21 januari 2023

De kozijnen zijn geleverd volgens gemaakte overeenkomst, zien er uiterst mooi uit, uiterst tevreden.

- Adriana Postma

Heldere uitleg gekregen en uiterst verblijd met het resultaat.

14 januari 2023

We krijgen ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was essentieel dat we echt een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Ellen van Wijk

Uitgelichte kozijnspecialisten in Maurik

Van Gessel Ramen en Deuren B.V.

Achterstraat 47
4054 MS Echteld
Nederland

0344 642 530
http://www.vangessel.nl/

Uijen Kunststof Kozijnen & Glas

Oude Haven 2
4001 LG Tiel
Nederland

0344 612 082
http://www.uijenglas.nl/

Finestra Kozijnen

Rijnbandijk 4
4024 BM Eck en Wiel
Nederland

0344 694 698
http://www.finestra.nl/