Kunststof kozijnen Limmen

Wil jij een top kozijnspecialist in Limmen die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Limmen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Limmen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Limmen nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Limmen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Limmen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Limmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Uitgeest, Beverwijk en Heemskerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Limmen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Limmen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Limmen. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Limmen kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Limmen laten plaatsen

Je bent uiteraard niet iedere dag bezig met het installeren van nieuwe kunststof kozijnen in Limmen. Vandaar dat een specialist voor jouw kunststof kozijnen in Limmen zo van belang is. Een expert hoeft niet per definitie prijzig te zijn, als je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Kies voor je kunststof kozijnen in Limmen niet onmiddellijk voor de eerste de beste. Je wilt namelijk een expert die je kunststof kozijnen in Limmen zal aanbrengen. Op die manier ben je immers gegarandeerd van kwaliteit en regelmatig ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt de volgende jaren namelijk gerust kunnen genieten van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Limmen.

Het aanbrengen van kunststof kozijnen in Limmen is een duurzame investering in je woning. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een geweldige isolatie en gaan gigantisch lang mee. Verder zijn kunststof kozijnen voordelig, waardoor het voor elk budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een expert voor je kunststof kozijnen in Limmen?

Je leest hier alles over de diverse redenen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer info over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Uiteraard vindt je hier ook bespaartips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en voordelig je vakkundige!

Kozijnen vervangen Limmen – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Kozijnen vervangen in Limmen doe je logischerwijs niet zo maar. Het kan een kostbare zaak zijn en er zijn nog steeds mensen die liever gaan voor het om de zoveel jaar behouden van de bestaande kozijnen. Niettemin kan het zeker uit om je kozijnen te vervangen in Limmen. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens grandioos uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je huis. Vooral bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren veelal veel schade ontstaan. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Met deze instroom van tocht zul je flinker moeten stoken om het huis warm te krijgen. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, zal je daarmee heel veel geld besparen op je energiekosten. Het is dan ook slim om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Maar als je kozijnen laat vervangen in Limmen zijn er nog andere voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen normaliter namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woning. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wilt immers wel in een mooi optrekje kunnen wonen. Ook met oog op een aankomende verkoop zullen nieuwe kozijnen inzetbaar zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woning. Kozijnen vervangen in Limmen is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Limmen – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Het voornaamste voordeel is uiteraard dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft namelijk enkel maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Helaas zijn er ook wat nadelen aan het zelf plaatsen van kozijnen in Limmen. Bij het monteren van kozijnen in Limmen is het fundamenteel dat het op de juiste wijze vast wordt gezet. Wanneer dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde behoorlijk zal afnemen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. De voornaamste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een vakman is de garantie. Deze mist vaak indien je zelf gaat klussen. Gezien de levensduur van kozijnen is het daarom zeker het overwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te kunnen genieten van je nieuwe kozijnen. Vanwege de lange levensduur en het comfort van installatie vallen de tarieven mee indien je een specialist inhuurt in Limmen. Vlug een leidraad hebben wat het voor jouw huis zou kosten? Ga rap naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Limmen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Limmen

Voordat we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Natuurlijk hebben die keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de tarieven. Het kaliber kunststof en de beglazing heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de kosten.

Laten we opsommen welke zaken je aan moet denken die alsmede de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met glas en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en manier van installeren dragen bij aan de hoogte van de kosten. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Limmen toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De kunststof kozijnen tarieven zijn heel rendabel, helemaal vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast bestaan er andere manieren om meer te besparen op de kosten.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Limmen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een subsidie voor kunststof kozijnen? Voorlopig bestaat er geen subsidie (landelijk). Wel bestaat er de ruimte om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking ingeval je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Limmen – het allereerste alternatief

Uiteraard zijn er nog alternatieven te verzinnen voor kunststof kozijnen. Zo is het onder andere ook denkbaar om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen erg in trek in Nederland. Dit komt grotendeels door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Je kunt kiezen uit talloze houtsoorten indien het aankomt op deze kozijnen. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie minder dan bij de sterkere houtsoorten. Bovendien is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Indien je houten kozijnen in Limmen wilt plaatsen, is het over het algemeen fijn om een kundige partij om advies te vragen. Zo kan je advies krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in het woonhuis.

Los van de prachtige uitstraling zitten er echter wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Limmen. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere soort. Houten kozijnen hebben namelijk beits nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het type beits je mooi vindt, kunnen de onkosten veel stijgen. Dat is natuurlijk goedkoper dan de kosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig is houtrot uitzonderlijk als er goed voor de houten kozijnen in Limmen gezorgd wordt. Toch is het raadzaam om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Limmen een perfect alternatief als je zoekt naar een overige uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Limmen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Limmen – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Limmen zijn een fantastisch tweede oplossing op kunststof kozijnen. Zoek je een competente specialist voor het installeren van aluminium kozijnen bij je woonhuis? Vraag dan vandaag nog offertes aan en bespaar meteen. De specialisten staan immers voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Limmen.

Wij verzekeren dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je nieuwsgierig naar tarieven voor aluminium kozijnen in Limmen? Onze kozijn specialisten uit Limmen informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Limmen? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je aanvraag; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn vakmensen beschikbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Limmen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen

Wil je een solide materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd heel mooi blijft. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je daarom bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. De stof soort gaat ook jaren mee, omdat het een zeer solide karakter heeft. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Limmen

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten installeren in Limmen. Eenvoudig in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan zeer lang mee. Met onze internetpagina is het een optie om enkele offertes te krijgen. Je hebt dus meteen inzicht in de kosten die je moet maken.

In no time ben ook jij daardoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in het woonhuis. Let er wel even op dat je dus bij de aanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Wanneer je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Limmen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Limmen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Limmen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Limmen

De mooiste kozijnen van de straat!

11 maart 2023

Ik kreeg personen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten vervangen. Dat is toch fantastisch?

- Nicolaas Peeters

Opheldering was helder en het is onwijs prima geworden

5 maart 2023

Uitgebreide toelichting gehad wat toch wel onmisbaar was om een slimme keuze te maken en dat de kozijnen fijn zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Jeffrey van den Heuvel

Nieuwe kozijnen zijn

25 februari 2023

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als hekkensluiter een nieuwe vooraanzicht en kozijnen achter. We hebben de omwonenden jaloers gemaakt. Prijs was netjes.

- Irene Dekker

Helder verhaal

17 februari 2023

Zijn gaan kijken voor informatie voor kozijnen. Toen we aansluitend de offertes kregen zijn we fijn geïnformeerd en bezitten we nette nieuwe kozijnen in ons huis.

- Nicole Wolters

Installatie van kunststof kozijnen gewoonweg vertrouwd

6 februari 2023

Geweldig mannen!

- Janneke Vink

Afspraken werden nagekomen en betaalbaar

4 februari 2023

De kozijnen zijn geleverd volgens gemaakte overeenkomst, zien er uiterst mooi uit, uiterst gelukkig.

- Marieke Bos

Foutloos

23 januari 2023

Ondanks de simpele order was alles erg geregeld en helder.

- Elizabeth van Veen

In een klap het aantrekkelijkste huis van de woonwijk.

21 januari 2023

Ik kreeg personen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn kozijnen had laten vervangen. Hoe tof is dat?

- Astrid de Koning

Beste dienstverlening die ik ooit heb ervaren

10 januari 2023

Kreeg na een maand een telefoontje of ik nog altijd blij was. Super!

- Anne Smits

Uitgelichte kozijnspecialisten in Limmen

Richter Kozijnen B.V.

Koelmalaan 330
1812 PS Alkmaar
Nederland

072 541 2640
https://kozijnen.site/richter-kozijnen-bv/35030542

Cornelisse Aluminium B.V.

De Trompet 1001
1967 DA Heemskerk
Nederland

0251 231 981
http://www.cornelisse.nl/

Kunststof Montage Alkmaar

Houtduifstraat 32
1826 JH Alkmaar
Nederland

072 561 3000
http://kunststofmontagealkmaar.nl/