Kunststof kozijnen Kats

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw kunststof kozijnen in Kats?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Kats verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Kats – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Kats nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Kats
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Kats gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kats, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Brielle, Middelharnis en Dirksland bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Kats

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Kats is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Kats. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Kats laten installeren

Je bent uiteraard niet elke dag bezig met het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen in Kats. Derhalve is het ook van belang dat je een deskundige vindt die jouw kunststof kozijnen in Kats kan aanbrengen. Een expert hoeft niet per definitie duur te zijn, indien je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Kies voor jouw kunststof kozijnen in Kats niet meteen voor de eerste de beste. Je wilt immers een expert die de kunststof kozijnen in Kats zal aanleggen. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is vrijwel niet denkbaar. Je wilt de aankomende jaren immers gerust kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Kats.

Kunststof kozijnen in Kats zijn een geschikte wijziging aan je pand. Je profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en minimaal onderhoud. Daarbij zijn kunststof kozijnen betaalbaar, waardoor het voor elk budget geschikt is. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Op deze pagina lees je waarom kunststof kozijnen aanleggen een verstandig idee is! Logischerwijs krijg je ook meer inzicht in de kosten. Natuurlijk vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Kats – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Er bestaat doorgaans een aanleiding waarom je kozijnen wilt vervangen in Kats. Enkele personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven oplappen. Desondanks kan het zeker uit om je kozijnen te vervangen in Kats. Op termijn zijn de onkosten lager, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er doorgaans ook nog eens een stuk beter uit.

Ook niet te onderwaarderen is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woning. Zeker bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze beschadiging heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Door deze instroom van tocht zal je extra moeten stoken om het huis warm te krijgen. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kan je hiermee zeer veel geld besparen op je energiekosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woonhuis zelf.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Kats zijn er nog enkele voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen vaak namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woning. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo aangenaam, je wilt namelijk wel in een mooi huis kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het installeren van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woonhuis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Kats dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Kats – zelf aanleggen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Kats zelf te plaatsen. Echter eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft een aantal oorzaken, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar bezigheden aanbieden. Hierdoor ben je dus niet louter verzekerd van een klus welke kritisch wordt uitgevoerd en er op het moment zelf goed uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een aanstaand verandering waar je nog talloze jaren plezier van gaat krijgen.

Ook is een specialist op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Kats, waardoor je een keus krijgt van het volledige aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet enkel aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, isolatie en de methode van bevestigen. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een geweldig resultaat komt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Dus weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de taken keurig worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Kats

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Kats

Voordat we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de beglazing heeft uiteraard ook een invloed op de tarieven.

Laten we opnoemen welke zaken je aan moet denken die ook de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, met beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en montage). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De kosten van kunststof kozijnen in Kats zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de installatie. Een kunststof kozijn plus installatie zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Kats tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen tarieven zijn erg voordelig, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Tevens bestaan er nog verscheidene manieren om zoveel mogelijk op de prijzen te besparen.

Zo koop je goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Kats in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een compensatie voor kunststof kozijnen? Vooralsnog is er geen subsidie (landelijk). Je kunt daarentegen wel een subsidie krijgen voor het plaatsen van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking indien je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Tevens is het denkbaar dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Kats – je eerste alternatief

Uiteraard zijn er nog alternatieven te verzinnen voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Houten kozijnen komen betrekkelijk vaak voor in Nederland. Dit komt vooral door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Je kunt kiezen uit allerlei houtsoorten wanneer het aankomt op deze kozijnen. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk gevolg heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Doorgaans is de isolatiewaarde van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Tegelijkertijd kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met houtrot. Voor het installeren van houten kozijnen in Kats is het daarom doorgaans slim om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de aanleg. Zo kan je advies krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in huis.

Naast de talrijke voordelen kleven er helaas ook een aantal nadelen aan houten kozijnen in Kats. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer onderhoud dan kozijnen van een andere soort. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het kaliber verf je mooi vindt, kunnen de kosten fiks oplopen. Dat is uiteraard goedkoper dan de onkosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te veel voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het van belang om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Kats een perfect alternatief als je zoekt naar een andere uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Kats?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Kats – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Kats eventueel wel wat voor jou! Wil je dat een professional de aluminium kozijnen aanlegt? Vraag dan meteen nog offertes aan en bespaar direct. Er zijn namelijk voldoende professionele bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Kats te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Ben je nieuwsgierig naar kosten voor aluminium kozijnen in Kats? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio informeren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je zeker dat je niet te veel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je tarieven!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een geschikte keuze met talrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Kats
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Met aluminium kozijnen kies je voor een behoorlijk materiaal voor jouw kozijnen in Kats. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. Omdat aluminium zo stevig is zal het nog jaren meegaan. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Kats

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Vraag dan gemakkelijk en snel je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Kats. Via deze offertes heb je direct inzicht in de tariefstelling voor het kunststof kozijnen laten plaatsen in Kats. Regelmatig kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geplaatst worden.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Kats? Dan kun je ook gewoon op kozijnenkaart.nl terecht voor je aanvraag. Vraag je vandaag gemakkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou gewenste soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor bekwaamheid en duidelijkheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Kats

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Kats kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Kats

Goede begeleiding

9 maart 2023

Onze woning ziet er wederom tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. De afwerking hebben de mannen erg gedaan.

- Marleen van de Velde

Uiterst mooi geworden

5 maart 2023

Verheugd met het resultaat. Na ontvangst van de offertes was de selectie snel gemaakt. We gingen voor kunststof kozijnen met dubbelglas. De houtnerf in het kunststof is net echt, geweldig!

- Natascha Meijer

Snel geleverd en geplaatst

20 februari 2023

Top service! Snel geleverd! erg

- Karin Willemsen

Fijne begeleiding

14 februari 2023

De eerste stap was het uitzoeken van de kozijnen na de offerte. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. Het proces ging gesmeerd en fijn in overleg een datum kunnen prikken.

- Matthijs de Bruin

Het resultaat was verbluffend!

9 februari 2023

Kennissen hebben hun raamkozijnen ook laten doen en ik was erg enthousiast. Ik wilde hetzelfde resultaat! Dat is geslaagd!

- Dirk Martens

Afspraken werden nagekomen en betaalbaar

31 januari 2023

Content want uiterst mooi geworden en alle afspraken die we maakte zijn nagekomen.

- Patricia Boer

Maatwerk

29 januari 2023

gelukkig met de resultaten.

- Laura Bosman

Goede begeleiding

22 januari 2023

De nieuwe kunststof kozijnen van de woning ziet mooi en strak uit. Geniaal afgewerkt tevens.

- Tamara Prins

Probleemloos

9 januari 2023

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Bij aankomst even snel een bak koffie en hup de kerels gingen aan het werk. Alles is keurig gedaan en vervolgens alles uitgelegd. Ze waren zelfs sneller klaar (3 dagen gepland, 2 dagen nodig gehad). Nette prijs daarnaast en naderhand nog wat minder door de minder uren arbeid.

- Matthijs Postma

Uitgelichte kozijnspecialisten in Kats

Minnaard Kapelle BV

Ooststraat 24
4421 EB Kapelle
Nederland

0113 330 333
http://www.aazet.nl/

Timmerfabriek De Mol B.V.

Schouwersweg 104
4451 HT Heinkenszand
Nederland

0113 561 271
http://www.demol.nl/

E.J.K. Kozijnen

Scheepstimmerdijk 11
4301 LR Zierikzee
Nederland

0111 450 982
http://www.ejkkozijnen.nl/