Kunststof kozijnen IJmuiden

Behoefte aan een professionele kozijnspecialist in IJmuiden die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen IJmuiden verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit IJmuiden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen IJmuiden nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen IJmuiden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in IJmuiden gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in IJmuiden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Bloemendaal, Castricum en Beverwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen IJmuiden

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in IJmuiden is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in IJmuiden vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen IJmuiden laten installeren

Er zijn vreselijk veel huishoudens in IJmuiden die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in huis. Nu zijn er echter nogal wat opties wanneer het aankomt op het aanleggen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn meestal voordelig geprijsd en passen hierdoor bij elk budget. Omdat nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in IJmuiden hebben wij op deze pagina het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je straks alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een juiste beslissing maken.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je direct en goedkoop je deskundige!

Kozijnen vervangen IJmuiden – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Niet iedereen weet precies wat de toegevoegde waarde is van nieuwe raamkozijnen. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op verschillende componenten. Je kent dan later alle voordelen van het vervangen van kozijnen in IJmuiden. Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je woonhuis. Voornamelijk houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen aanzienlijk wat beschadiging opgelopen. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Wat doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan logischerwijs verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in het woonhuis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je enorm veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je pand.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in IJmuiden je kozijnen laat vervangen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je huis aanzienlijk kan worden verbeterd. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen meestal ook de waarde van je verblijf. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan meestal ook eenvoudig weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in IJmuiden dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen IJmuiden – zelf plaatsen of uitbesteden?

Indien je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in IJmuiden zelf te plaatsen. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft meerdere oorzaken:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar bezigheden geven. Daarom ben je dus niet alleen verzekerd van een karwei die top wordt verricht en er op het moment zelf top uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een toekomstige verandering waar je nog meerdere jaren plezier van zult hebben.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij doorlopend het nieuwste aanbod kunt zien. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, isolatie en de manier van vastzetten. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je pand straks een prachtige nieuwe uitstraling heeft.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een vakman in! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat er geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de voorgeve. Daarnaast krijg je van een expert veelvuldig garantievoorwaarden op het afgeleverde werk en de producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit IJmuiden

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen IJmuiden

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. Het kaliber kunststof en de ramen heeft natuurlijk ook een invloed op de tarieven.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, incluis beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de bedragen vanaf 445 euro (tevens inclusief beglazing en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De tarieven van kunststof kozijnen in IJmuiden zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de installatie. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen IJmuiden tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Ook bestaan er verschillende manieren om meer te besparen op de prijzen.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit IJmuiden in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een compensatie voor kunststof kozijnen? Voorlopig is er geen subsidie (landelijk). Je kunt echter wel een subsidie ontvangen voor het plaatsen van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen IJmuiden – het allereerste alternatief

Houten kozijnen IJmuiden, voor velen een prachtig alternatief. Een natuurlijke type kozijnen, waaronder hout, is voor flink wat mensen heel van belang. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je beslissing voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. Natuurlijk komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de verschillende opties.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval over het algemeen uniek. Geen plank of stuk hout ziet er exact gelijk uit als de ander. Maar bovendien zijn er nog andere overwegingen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt tevens om de warmte in de woning vast te houden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je huis.

Kies je voor houten kozijnen in IJmuiden, dan moet je bovendien nog voor een soort hout kiezen. Er bestaan veel opties. Houd bij het kiezen van de juiste houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort huis. Vanzelfsprekend staan ze keurig bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan aardig samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor oorzaak stuk raken, dan kan het makkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en gewone raamkozijnen. Zelfs voor je dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in IJmuiden?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen IJmuiden – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn tevens een van de bekendere soorten kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in IJmuiden heb je echt de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle soorten en maten leverbaar. Het is dan ook echt een verkeerde veronderstelling dat je beperkt bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een prachtig resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in IJmuiden staan bekend om hun hoge isolatiewaarde. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatiewaarde maakt het echt mogelijk om aanzienlijk wat kosten te besparen voor jouw energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou thuis.

Ben je allerlei materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in IJmuiden? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meeste kozijn specialisten beschikbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in IJmuiden
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in IJmuiden

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten zetten in IJmuiden. Gemakkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan enorm lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl enkele offertes ontvangen om simpel te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om gelijk te zien aan wat voor tarieven je moet denken voor het aanleggen van de kozijnen.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volledig voldoen aan je voorkeuren. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de goede info meegeeft. Je hebt dan direct meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

IJmuiden

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in IJmuiden kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in IJmuiden

Positieve ervaring

15 maart 2023

De nieuwe kunststof kozijnen van de woning ziet prima en strak uit. Ingenieus afgewerkt ook.

- Patricia van Dijk

Volledig geweldig!

12 maart 2023

Onverwachts blij met mijn nieuwe raamkozijnen!

- Saskia van Veen

gelukkig

3 maart 2023

We hadden wat vragen door de offerte. Uiteindelijk uiterst blij met de verduidelijking. Bezorging en planning waren enorm inschikkelijk. Gelukkig met de kozijnen en de prijs!

- Lisette Bosman

Top advies

22 februari 2023

Ongeacht dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gemoed eraan over gehouden. De offerte was begrijpelijk en is daarnaast nagekomen.

- Joyce van Loon

Goede uitleg gehad

19 februari 2023

De belangrijkste stap was het uitzoeken van de kozijnen na de offerte. We kregen ook subtiel advies als leken. We zijn correct op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Martijn Smit

Volledig top!

6 februari 2023

Had niet verwacht dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe raamkozijnen!

- Marinus Molenaar

Goede samenwerking

2 februari 2023

We kregen gericht raad en waren vriendelijk. Het huis heeft echt een metamorfose gekregen. De nieuwe houten kozijnen zijn schitterend.

- Hanneke Smit

Vergelijken is slim

29 januari 2023

De nieuwe kozijnen zijn goed na duidelijk advies. uiterst Wij zijn er heel blij mee en raden vergelijken van offertes bij iedereen aan.

- Matthijs Vink

Toelichting was helder en het is onwijs prima geworden

18 januari 2023

Uitgebreide toelichting gehad wat toch wel onmisbaar was om een slimme keuze te maken en dat de kozijnen vertrouwd zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offerte ontvangen daarnaast via kozijnenkaart.nl

- Yvonne Kuijpers

Uitgelichte kozijnspecialisten in IJmuiden

Eurokozijn

Havenkade 97
1973 AK IJmuiden
Nederland

0255 707 846
http://www.eurokozijn.nl/

Kufa Raamsystemen

Middenhavenstraat 7
1976 CK IJmuiden
Nederland

0255 744 020
http://www.kufa.nl/

Van Der Vlugt BV

Broekerdreef 140
1991 AZ Velserbroek
Nederland

088 972 2100
http://www.vandervlugt.nl/