Kunststof kozijnen Huissen

Ben jij opzoek naar een top kozijnspecialist in Huissen die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Huissen verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Huissen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Huissen nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Huissen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Huissen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Huissen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Ubbergen, Arnhem en Rozendaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Huissen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Huissen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Huissen. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Huissen kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Huissen laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Huissen zijn voor vele huishoudens een zinvolle investering. Tegenwoordig zijn er echter nogal wat mogelijkheden wanneer het aankomt op het aanleggen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn over het algemeen voordelig geprijsd en passen hierdoor bij elk budget. Aangezien nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Huissen hebben wij op deze pagina het een en ander op een rijtje gezet. Met deze informatie weet je later alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Huissen – waarom nieuwe kozijnen plaatsen?

Kozijnen vervangen in Huissen doe je logischerwijs niet zo maar. Het kan een kostbare zaak zijn en er zijn nog steeds mensen die liever gaan voor het om de zo veel jaar behouden van hun bestaande kozijnen. Desondanks kan het zeker uit om je kozijnen te vervangen in Huissen. Op termijn zijn de onkosten lager, scheelt het je in het onderhoudsgeld en hiermee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er doorgaans ook nog eens een stuk beter uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je woning. Zeker bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren vaak flink wat schade ontstaan. Door deze schade ontstaat er veelal tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot komt. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je aanmerkelijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Het is dan ook goed om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je kunt ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Huissen. Nieuwe kozijnen zorgen gewoonlijk namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je verblijf. Dat is goed, want je wilt logischerwijs een pand wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een aankomende verkoop zullen nieuwe kozijnen handig zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al snel terug. Kozijnen vervangen in Huissen is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Huissen – zelf aanleggen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft namelijk alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de arbeidskosten. Uiteraard zitten er nadelen aan het zelf verrichten van de constructie voor de kozijnen in Huissen. Bij het monteren van kozijnen in Huissen is het bepalend dat het op de correcte wijze vast wordt gezet. Als de kozijnen niet compleet juist geïnstalleerd zijn is er een directe kans op verlaging van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, barsten in de muren etc. De belangrijkste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een specialist is de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Daarna vervalt vaak de garantie. Kozijnen hebben een enorm lange levensduur, dus missende garantie is jammer van je duurzame investering!

Als je geen ervaring hebt aangaande het plaatsen van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het slim om er een expert voor in te schakelen. Vanwege de lange levensduur en het comfort van plaatsing vallen de tarieven mee wanneer je een expert inhuurt in Huissen. Gauw een leidraad hebben wat het voor jouw huis zou kosten? Ga rap naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Huissen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Huissen

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Laten we opsommen welke dingen je aan moet denken die tezamen de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, met beglazing en het plaatsen van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De categorie ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Huissen toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Ernaast bestaan er nog gevarieerde manieren om zoveel mogelijk op de kosten te bezuinigen.

Zo koop je goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Huissen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies mogelijk voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Op dit moment is er geen landelijke subsidie. Je kunt echter wel een subsidie krijgen voor het plaatsen van isolatieglas. Een vereiste daarvoor is dat je daarnaast nog investeert in tenminste één andere energiebesparende voorziening. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook checken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Huissen – het eerste alternatief

Logischerwijs zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Houten kozijnen komen vrij vaak voor in ons land. Dit komt voornamelijk door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Je kunt kiezen uit allerlei houtsoorten wanneer het aankomt op deze kozijnen. Het is noodzakelijk om te weten welke houtsoort welk gevolg heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie lager dan bij de sterkere houtsoorten. Tegelijkertijd kan een zachte houtsoort sneller te maken krijgen met rot. Indien je houten kozijnen in Huissen wilt aanleggen, is het over het algemeen fijn om een vakkundige partij om hulp te vragen. Zo kan je advies krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in huis.

Naast de vele voordelen kleven er helaas ook een aantal nadelen aan houten kozijnen in Huissen. Het voornaamste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanzienlijk meer onderhoud vergen dan andere type kozijnen. Houten kozijnen hebben namelijk beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het soort beits je mooi vindt, kunnen de kosten ver stijgen. Dat is uiteraard goedkoper dan de onkosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig is houtrot sporadisch wanneer er goed voor de houten kozijnen in Huissen gezorgd wordt. Wel is het van belang als je je hier van bewust bent. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Huissen een goed alternatief als je zoekt naar een andere uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Huissen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Huissen – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Huissen mogelijkerwijs wel iets voor jou! Wil je dat een pro de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan flink geld door direct nog een offerte aan te vragen. De vakmensen staan immers voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Huissen.

Wij verzekeren dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je benieuwd naar prijzen voor aluminium kozijnen in Huissen? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio informeren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je zeker weten dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je tarieven!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn specialisten verkrijgbaar en hebben verschillende belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Huissen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten

Met aluminium kozijnen kies je voor een sterk materiaal voor jouw kozijnen in Huissen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd erg mooi blijft. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je daarom bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo stevig is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Huissen

Heb je voldoende gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Regel dan direct eenvoudig en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanleggen in Huissen. Vanuit deze offertes heb je snel inzicht in de onkosten voor het kunststof kozijnen laten aanleggen in Huissen. Het duurt vaak slechts enkele weken voordat je huis helemaal is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Huissen? Ook hiervoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Wanneer je nu nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Huissen weet je gelijk waar je aan toe bent en geniet je gauw van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Ga voor kwaliteit en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Huissen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Huissen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Huissen

Uiterst gelukkig

16 mei 2023

Ik ben tevreden. We hebben 5 kozijnen laten vervangen. Het ging snel. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo mooi uit. Dat alles is zonder meerkosten geregeld.

- Frank Peeters

erg vertrouwd!

11 mei 2023

Voor de tweede maal een offerte gevraagd en daarom nieuwe kozijnen laten zetten. Nette prijs gekregen en de service was competent.

- Christiaan van den Heuvel

Goede installatie kunststof kozijnen

7 mei 2023

Uitstekende vakmannen!

- Ruud Schipper

Snel en duidelijk

29 april 2023

Goede informatie over het verwisselen van de schuifluik. De opheldering was onbetwistbaar en de offertes waren scherp. Vakkundig geplaatst en erg afgewerkt!

- Frank Kuipers

Eindelijk houten kozijnen!

18 april 2023

Duurde niet lang voordat ik de offertes binnen had. Enkele weken later voorzien van schitterende kozijnen!

- Anne Wolters

Indrukwekkende uitstraling

12 april 2023

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Wat een kwalitatieve vooruitgang! Echt hartelijk dank voor de service en de uitstekende werkzaamheden. Wij hebben het hele traject van offerte tot oplevering als bovenmatig aangenaam ervaren.

- Charlotte Peters

Fijne samenwerking

9 april 2023

We kregen gericht advies en waren vriendelijk. Het huis heeft echt een gedaanteverwisseling gekregen. De nieuwe houten kozijnen zijn schitterend.

- Jessica de Wit

Volledig geweldig!

28 maart 2023

Onverwachts vergenoegd met mijn nieuwe raamkozijnen!

- Christian Koning

Gewoon in orde

23 maart 2023

rap, netjes en niet te duur.

- Tamara Mulder

Uitgelichte kozijnspecialisten in Huissen

Bouwplan Bouwbedrijf

Slangenwortelstraat 69
6832 HR Arnhem
Nederland

06 18664462
http://www.bouwplanbouwbedrijf.nl/

Bennis Arnhem BV Aluminium Puien

Nieuwe Kade 20
6827 AB Arnhem
Nederland

026 351 0703
http://www.bennis.nl/

ASK particulier BV

Pieter Calandweg 40
6827 BK Arnhem
Nederland

026 362 3389
http://www.askparticulier.nl/