Kunststof kozijnen Hollandsche Rading

Wil jij een professionele kozijnspecialist uit Hollandsche Rading die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Hollandsche Rading verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Hollandsche Rading – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Hollandsche Rading nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Hollandsche Rading
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 89 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Hollandsche Rading gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hollandsche Rading, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Zeist, De Bilt en Eemnes bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Hollandsche Rading

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Hollandsche Rading is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Hollandsche Rading vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Hollandsche Rading kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Hollandsche Rading voor jouw huis

Kunststof kozijnen in Hollandsche Rading zijn voor vele huishoudens een nuttige investering. Maar hoe bepaal je de juiste aanbieder of specialist die bij jou kunststof kozijnen in Hollandsche Rading kan komen aanleggen?

De meest voor de hand liggende beslissing wanneer je een vastgesteld bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor personen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Hollandsche Rading plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze informatie weet je straks alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een goede keuze maken.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Hollandsche Rading – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Er bestaat doorgaans een aanleiding waarom je kozijnen wilt vervangen in Hollandsche Rading. Flink wat personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven repareren. Toch is het meestal veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Hollandsche Rading. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens formidabel uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze voordelig zijn voor de isolatiewaarde van je woning. Vooral bij oudere huizen waarin houten kozijnen geïnstalleerd zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kan je daarmee enorm veel geld besparen op je energiekosten. Zie het dan ook daadwerkelijk als een investering in je huis zelf.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je kunt ervaren als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Hollandsche Rading. Nieuwe kozijnen zorgen meestal namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je verblijf. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo plezierig, je wilt tenslotte wel in een mooi huis kunnen wonen. Ook met oog op een toekomstige verkoop kunnen nieuwe kozijnen praktisch zijn. Nieuwe kozijnen werken immers over het algemeen waardevermeerderend. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zul je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Hollandsche Rading dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Hollandsche Rading – zelf installeren of uitbesteden?

Indien je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Hollandsche Rading zelf te plaatsen. Maar eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft een aantal oorzaken, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis ingeval je kiest voor de kozijnspecialist. Dit garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden volbracht maar ook dat je bij toekomstige mogelijke zorgen verzekerd bent van bijstand en daarom erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het al, is de specialist op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij continu het nieuwste aanbod kunt zien. Niet alleen materiaal, maar ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging verschillen enorm. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een prachtig resultaat komt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een expert in! Dus weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de werkzaamheden keurig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Hollandsche Rading

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Hollandsche Rading

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verschillende factoren. Allicht hebben deze keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de beglazing heeft uiteraard ook een invloed op de prijs.

Laten we opnoemen welke zaken je aan moet denken die alsmede de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, inclusief glas en het monteren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. Een kunststof kozijn plus installatie zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen bedragen zijn erg lonend, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Ernaast zijn er nog verscheidene manieren om zoveel mogelijk op de prijzen te besparen.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Hollandsche Rading in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een tegemoetkoming voor kunststof kozijnen? Voorlopig bestaat er geen subsidie (landelijk). Je kunt echter wel een subsidie ontvangen voor het installeren van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Hollandsche Rading – je eerste alternatief

Vanzelfsprekend zijn er nog alternatieven te verzinnen voor kunststof kozijnen. Zo is het als voorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen betrekkelijk veel voor in Nederland. Dit komt voornamelijk omdat houten kozijnen destijds de standaard waren.. Je kunt kiezen uit een aantal houtsoorten als het aankomt op deze kozijnen. Het is van belang om te weten welke houtsoort welk resultaat heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Over het algemeen is de isolatie van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Verder is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Wanneer je houten kozijnen in Hollandsche Rading wilt aanleggen, is het over het algemeen fijn om een deskundige partij om hulp te vragen. Zij voorzien je van raad over de houtsoort die het voornaamste bij je verblijf past.

Naast de talrijke voordelen kleven er helaas ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Hollandsche Rading. Het belangrijkste nadeel is het feit dat houten kozijnen behoorlijk meer onderhoud vergen dan overige soorten kozijnen. Houten kozijnen hebben namelijk beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het soort verf je mooi vindt, kunnen de onkosten flink oplopen. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien indien jouw houten kozijnen in Hollandsche Rading rot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te frequent voor, indien je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het slim om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit extra onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Hollandsche Rading een prima alternatief als je zoekt naar een verschillende uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Hollandsche Rading?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Hollandsche Rading – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Hollandsche Rading zijn een ideaal tweede alternatief op kunststof kozijnen. Wil jij dat een pro de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan veel geld door meteen nog een offerte aan te vragen. De vakmensen staan namelijk voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Hollandsche Rading.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de prijzen voor een aluminium kozijn naar jouw voorkeuren? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio informeren. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Hollandsche Rading? Dan weet je zeker weten dat je niet te veel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je tarieven!

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Hollandsche Rading? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn vakmensen verkrijgbaar en hebben sommige belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Hollandsche Rading
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen

Met aluminium kozijnen kies je voor een behoorlijk materiaal voor jouw kozijnen in Hollandsche Rading. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. De stof soort gaat bovendien jaren mee, omdat het een zeer robuust karakter heeft. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Hollandsche Rading

Je hebt inmiddels een goed en totaal beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten aanleggen in Hollandsche Rading. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er vaak mooi uit en zijn super eenvoudig te onderhouden. Middels onze site is het een optie om meerdere offertes te krijgen. Je hebt dus onmiddellijk inzicht in de onkosten die je moet maken.

In no time ben ook jij hierdoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in huis. Let er wel even op dat je dus bij de offertes goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan onmiddellijk meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Hollandsche Rading.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Hollandsche Rading

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Hollandsche Rading kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Hollandsche Rading

Samenwerking en overleg was top

10 maart 2023

Welwillend, voldoende kennisgeving en ze zijn mee denkend. Het huis heeft echt een gedaanteverwisseling gekregen. De nieuwe houten kozijnen zijn schitterend.

- Thomas Postma

Beste dienstverlening die ik ooit heb ondervonden

27 februari 2023

Belden zelfs na maandje nog even op om te vragen of ik nog altijd content was. Geweldig!

- Leonie Hoekstra

Voortreffelijk resultaat!

26 februari 2023

Kennissen hebben hun kozijnen ook laten doen en ik was erg enthousiast. Ik wilde hetzelfde resultaat! Dat is gelukt!

- Matthijs Postma

Samenwerking en overleg was top

18 februari 2023

We kregen gestructureerd raad en waren vriendelijk. Het huis heeft echt een metamorfose gekregen. De nieuwe houten kozijnen zijn schitterend.

- Simone Mulder

fantastisch

8 februari 2023

Covid of niet, het traject is goed verlopen met alle maatregelen van dien. Het resultaat is daarnaast niet minder om, wauw! We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer blij!

- Sharon de Bruijn

Uiterst gelukkig

2 februari 2023

Ben uiterst content. We hebben 5 kozijnen laten vernieuwen. Dit was snel geregeld. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. Dat alles is zonder meerkosten geregeld.

- Jan de Wit

content

25 januari 2023

Super blij over de uiteenzetting die we gekregen hebben naar aanleiding van de offerte. De datum van installatie was prima in overleg. uiterst blij dus!

- Michael de Haan

Beste service die ik ooit heb ondervonden

20 januari 2023

Kreeg na een maand een telefoontje of ik nog altijd blij was. Super!

- Richard de Jonge

Positieve ervaring

12 januari 2023

Onze woning ziet er wederom tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. De afwerking hebben de mannen erg gedaan.

- Daniël van den Broek

Uitgelichte kozijnspecialisten in Hollandsche Rading

Timmerfabriek Langendorff

Heideveldweg 11
1251 XK Laren
Nederland

035 538 2318
https://nbvt.nl/leden/lidbedrijven/timmerfabriek-langendorff-bv

Durako B.V.

Van Leeuwenhoekstraat 10
1221 AH Hilversum
Nederland

035 683 8286
http://www.durako.nl/

H.K.S. Houtbewerking Kuyk v. Straaten

Kon. Wilhelminaweg 451-A
3737 BE Groenekan
Nederland

0346 213 482
http://www.hks-houtmachinale.nl/