Kunststof kozijnen Handel

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw kunststof kozijnen in Handel?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Handel verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Handel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Handel nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Handel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Handel gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Handel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Cuijk, Veghel en Nuenen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Handel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Handel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Handel. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Handel kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Handel laten installeren

Kunststof kozijnen in Handel zijn voor talrijke huishoudens een nuttige investering. Maar hoe bepaal je de juiste leverancier of specialist die bij jou kunststof kozijnen in Handel kan komen installeren?

Kunststof kozijnen zijn meestal gunstig geprijsd en passen daardoor bij ieder budget. Omdat nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Handel hebben wij op deze website het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je zometeen alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en goedkoop je professional!

Kozijnen vervangen Handel – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Er bestaat veelal een aanleiding waarom je kozijnen wilt vervangen in Handel. Het kan een kostbare zaak zijn en er zijn nog steeds mensen die liever gaan voor het om de zo veel jaar onderhouden van de bestaande kozijnen. Desondanks is het veelal veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Handel. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens geweldig uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je huis. Vooral bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Door deze schade ontstaat er meestal tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot komt. Door deze instroom van tocht zul je flinker moeten stoken om het huis warm te krijgen. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kan je daarmee heel veel geld besparen op je energiekosten. Zie het dan ook eigenlijk als een investering in je woning zelf.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Handel zijn er nog overige voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen normaliter namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je huis. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo prettig, je wilt namelijk wel in een mooi huis kunnen wonen. Ook met oog op een toekomstige verkoop zullen nieuwe kozijnen verstandig zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het aanleggen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Handel dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Handel – zelf plaatsen of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Daarmee kun je in theorie wat kosten besparen omdat het persoonlijk doen op in ieder geval de korte termijn goedkoper lijkt. Vanzelfsprekend zitten er nadelen aan het eigenhandig verrichten van de constructie voor de kozijnen in Handel. Bij het monteren van kozijnen in Handel is het fundamenteel dat het op de passende manier vast wordt gezet. Als de kozijnen niet volledig juist aangebracht worden is er een directe kans op reductie van de isolatiewaardes, het losraken van kozijnen, scheuren in de muren etc. De belangrijkste aanleiding om de kozijnen te laten plaatsen door een deskundige is de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Dan vervalt vaak de garantie. Wegens de levensduur van kozijnen is het daardoor zeker het bekijken waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Als je geen ervaring hebt met het aanbrengen van kozijnen of met klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een professional voor in te schakelen. Vanwege de lange levensduur en het gemak van plaatsing vallen de prijzen mee wanneer je een deskundige inhuurt in Handel. Het opvragen van offertes is de mooiste methode om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Vul dan snel ons offerte invulformulier in om meer te begrijpen over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Handel.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Handel

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Handel

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een gedachte van het soort kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Laten we opnoemen welke zaken je aan moet denken die tezamen de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, inclusief glas en het monteren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De soort ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Handel toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Daarnaast bestaan er andere manieren om meer te besparen op de prijzen.

Zo koop je goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Handel in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies mogelijk voor de investering in kunststof kozijnen? Op dit moment bestaat er geen landelijke subsidie. Je kunt anderzijds wel een subsidie krijgen voor het plaatsen van isolatieglas. Een vereiste daarvoor is dat je bovendien nog investeert in minstens één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Handel – je eerste alternatief

Houten kozijnen Handel, voor velen een geweldig alternatief. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets zal de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. Natuurlijk komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de aparte opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al benoemd. Maar daarbuiten geldt dat houten kozijnen ook stuk voor stuk nog eens uniek zijn. Geen plaat of stuk hout ziet er exact gelijk uit als de andere. Maar hout heeft nog overige fijne kenmerken. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt ook om de warmte in het woonhuis te behouden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je woning.

Als je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Handel, is de opvolgende beslissing welke houtsoort je gaat gebruiken. Er bestaan verscheidene mogelijkheden. Let hierbij op de deugdelijkheid, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het allerminst. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het maken van houten kozijnen.

Het grootste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt aanpassen. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor oorzaak stuk raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Handel?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Handel – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Handel mogelijkerwijs wel iets voor jou! Zoek je een kundige vakman voor het aanbrengen van aluminium kozijnen bij je in huis? Bespaar dan behoorlijk geld door nu nog een offerte aan te vragen. De professionals staan namelijk voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Handel.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Ben je benieuwd naar kosten voor aluminium kozijnen in Handel? Onze kozijn specialisten uit Handel informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Handel? Dan weet je absoluut dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je onkosten!

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Handel? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een juiste keuze met veel voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Handel
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten

Wil je een stevig materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd erg mooi blijft. Omdat het materiaal daarbuiten niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je daardoor bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo robuust is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Handel

Ben je overtuigd en wil je direct nog besparen? Vraag dan makkelijk en snel je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Handel. Je hebt dan onmiddellijk inzicht in je kosten voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Handel. Meestal kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geplaatst worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan als kunststof kozijnen in Handel? Dan kun je ook eenvoudig op kozijnenkaart.nl terecht voor je offerteaanvraag. Vraag je direct makkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in minder dan de kortste tijd van gloednieuwe kozijnen in de door jou geselecteerde soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor deugdelijkheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Handel

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Handel kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Handel

Bovenmatig prima kwaliteit

15 mei 2023

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Wat een kwalitatieve verbetering! Oprecht vriendelijk dank voor de service en de uitstekende werkzaamheden. Van het aanvragen van de offerte tot plaatsing (en nazorg!), we zijn content.

- Roel van de Wal

Niet alleen meer isolatie maar daarnaast een waardevermeerdering op ons huis

8 mei 2023

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten plaatsen. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. Een prima voordeur die sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! De prijs was scherp in verhouding met de concurrentie. Materiaal en afwerking top!

- Joost Blom

Isolatie en waardevermeerdering in 1

5 mei 2023

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. Een prima voordeur die sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! De prijs was scherp in verhouding met de concurrentie. Mooie afwerking!

- Jacoba van den Heuvel

De omwonenden zijn jaloers!

25 april 2023

We hebben onze voorgevel en kozijnen aan de achterkant laten vervangen. We hebben de buren jaloers gemaakt. Vergelijken van de offertes kan echt uit, nette prijs mogen ontvangen.

- Jacob Meijer

Resultaat is top

19 april 2023

We zijn gelukkig met het eindresultaat. Na ontvangst van de offertes was de keuze snel gemaakt. Kunststof kozijnen met isolatieglas. De houtnerf in het kunststof is net echt, geweldig!

- Thijs Visser

Gewoon verheugd met de kozijnen

16 april 2023

Ben uiterst blij. We hebben 5 kozijnen laten vervangen. Dit was snel geregeld. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Lisette Veenstra

De buren zijn jaloers!

7 april 2023

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als laatste een nieuwe pui en kozijnen achter. We hebben de buren jaloers gemaakt. Prijs was netjes.

- Wilhelmus van Veen

Kozijnen zijn geweldig!

28 maart 2023

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten verwisselen. Resultaat is top, netjes geplaatst en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag blij mee. Super!

- Dave Vink

Goed resultaat!

23 maart 2023

Nadat mijn buren hun kozijnen hadden vervangen wilde ik ook zo’n resultaat! En dat heb ik gehad!

- Stefan de Leeuw

Uitgelichte kozijnspecialisten in Handel

Verhagen Ramen bv

IJzerzijp 1
5421 ZE Gemert
Nederland

088 045 4750
http://www.driessens.nl/

Timmerbedrijf Verhoeven

Groeskuilen 179
5421 ZW Gemert
Nederland

0492 363 178
http://www.timmerbedrijfverhoeven.nl/

Dani‰ls Kozijnen

Dieze 15
5422 VS Gemert
Nederland

0492 366 103
http://www.danielskozijnen.nl/