Kunststof kozijnen Geleen

Zoek jij een topper voor jouw kunststof kozijnen in Geleen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Geleen verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Geleen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Geleen nodig?

Een kozijnspecialist uit Geleen vinden

Kunststof kozijnen Geleen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Geleen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Geleen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Stein, Beek en Meerssen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Geleen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Geleen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Geleen. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Geleen kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Geleen laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Geleen zijn voor vele huishoudens een zinvolle investering. Tegenwoordig zijn er echter nogal wat mogelijkheden wanneer het aankomt op het aanleggen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende keuze als je een bepaald budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Aangezien nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Geleen hebben wij op deze pagina het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze kennis weet je nauwkeurig wat je kunt verwachten, daardoor kun je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en rendabel je specialist!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Geleen

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Geleen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Geleen – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

We zien dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in de woning. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op allemaal componenten. Je wilt immers wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Geleen zo’n geschikte beslissing is. Een van de belangrijkste voordelen is toch wel de isolatiewaarde. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Vanwege deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Het stoken tegen tocht en vocht is veelal zonde van je geld. Door de uitstekende isolatiewaarde van kunststof kozijnen blijven dit soort extra kosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je kunt ervaren als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Geleen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning flink kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wil namelijk wel in een mooi huis kunnen wonen. Nieuwe kozijnen verhogen vaak ook de waarde van je pand. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Geleen dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Geleen – zelf plaatsen of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Daarmee kun je in theorie tamelijk geld bezuinigen omdat het persoonlijk doen op in ieder geval de korte termijn goedkoper lijkt. Natuurlijk zitten er nadelen aan het zelf doen van de constructie voor de kozijnen in Geleen. Bij het aanbrengen van kozijnen in Geleen is het fundamenteel dat het op de passende manier vast wordt gezet. Als de kozijnen niet compleet juist aangebracht worden is er een directe mogelijkheid op reductie van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, inscheuren in de muren etc. De belangrijkste aanleiding om de kozijnen te laten plaatsen door een kenner is de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Kozijnen hebben een enorm lange levensduur, dus missende garantie is jammer van je investering!

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te kunnen genieten van je nieuwe kozijnen. Vanwege de betrekkelijk lage tarieven voor het aanbrengen van kozijnen in Geleen hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het opvragen van offertes is de beste methode om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Vul dan vlug ons offerte formulier in om meer te begrijpen over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Geleen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Geleen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Geleen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de kosten. Het soort kunststof en de glas heeft natuurlijk ook een invloed op de tarieven.

Laten we opnoemen welke aangelegenheden je aan moet denken die alsmede de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, incluis beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief ramen en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De prijzen van kunststof kozijnen in Geleen zijn onder meer afhankelijk van het soort beglazing en de montage. Een kunststof kozijn plus montage zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Tevens bestaan er nog verscheidene manieren om zoveel mogelijk op de prijzen te besparen.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Geleen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies beschikbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Voorlopig bestaat er geen subsidie (landelijk). Je kunt echter wel een subsidie krijgen voor het plaatsen van isolatieglas. Een vereiste hiervoor is dat je daarnaast nog investeert in minstens één andere energiebesparende maatregel. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook checken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Geleen – je eerste alternatief

Overigens zijn kunststof kozijnen niet de enige type kozijnen die je kunt plaatsen bij jou in huis. Zo is het bijvoorbeeld ook een optie om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen betrekkelijk veel voor in ons land. Dit komt hoofdzakelijk omdat houten kozijnen voorheen de standaard waren.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Het is van belang om te weten welke houtsoort welk gevolg heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Normaliter is de isolatiewaarde van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Daarnaast kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met houtrot. Voor het aanleggen van houten kozijnen in Geleen is het derhalve over het algemeen goed om even contact op te nemen met een bekwaam bedrijf voor de aanleg. Zij voorzien je van raad over de houtsoort die het voornaamste bij je woonhuis past.

Naast de vele voordelen kleven er helaas ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Geleen. Het belangrijkste nadeel is het feit dat houten kozijnen behoorlijk meer onderhoud vergen dan andere type kozijnen. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het soort beits je mooi vindt, kunnen de onkosten fiks oplopen. Dat is natuurlijk goedkoper dan de onkosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig is houtrot zeldzaam wanneer er goed voor de houten kozijnen in Geleen gezorgd wordt. Toch is het slim om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje aanvullend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Geleen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Geleen – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Geleen zijn een fantastisch tweede oplossing op kunststof kozijnen. Zoek je een kundige specialist voor het aanbrengen van aluminium kozijnen bij je woonhuis? Vraag dan meteen nog offertes aan en bespaar onmiddellijk. Er zijn namelijk genoeg kundige bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Geleen te komen.

Wij verzekeren dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je benieuwd naar kosten voor aluminium kozijnen in Geleen? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op jouw offerteaanvraag; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Geleen? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals verkrijgbaar en hebben een aantal belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Geleen
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen

Met aluminium kozijnen kies je voor een behoorlijk materiaal voor je kozijnen in Geleen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd heel mooi blijft. Omdat het materiaal daarbuiten niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. Omdat aluminium zo stevig is zal het nog jaren meegaan. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Geleen

Heb je voldoende gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Vraag dan gemakkelijk en gauw je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Geleen. Met deze offertes heb je meteen inzicht in de tariefstelling voor het kunststof kozijnen laten aanbrengen in Geleen. Het duurt vaak slechts enkele weken voordat je huis helemaal is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan dan kunststof kozijnen in Geleen? Ook hiervoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Indien je vandaag nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Geleen weet je onmiddellijk waar je aan toe bent en geniet je binnenkort van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Ga voor deugdelijkheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Geleen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Geleen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Geleen

Wauw wat prima!

23 augustus 2022

Bizar hoe rap en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! De kozijnen stralen luxe uit! Dankzij kozijnenkaart totaal blij!

- Annemieke Dijkstra

Volmaakt

21 augustus 2022

bovendien voor een simpel stukje kunststof was het foutloos geregeld.

- Maaike van de Brink

Toelichting was helder en het is onwijs prima geworden

8 augustus 2022

We krijgen ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was noodzaak dat we oprecht een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offerte ontvangen ook via kozijnenkaart.nl

- Ronald Meijer

Klantvriendelijke benadering

2 augustus 2022

We hebben offertes aangevraagd via hier en daarna snel een datum mogen prikken. De kerels hadden niet alleen kennis van zaken maar hebben ons ook subjectief laten beoordelen dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we vooraf wilden. Blij met die manier van zaken doen.

- Hanneke de Boer

Helder verhaal

27 juli 2022

Gingen vooraf informeren. Ben prima geholpen met goede uitleg.

- Ellen van de Wal

Goede uitleg

21 juli 2022

Zijn gaan kijken voor voorlichting voor kozijnen. Toen we vervolgens de offertes kregen zijn we fijn geïnformeerd en hebben we prima nieuwe kozijnen in ons huis.

- Erwin van de Pol

rap geleverde kozijnen

11 juli 2022

Fantastisch bedrijf! Snel geinstalleerd! Zeer blij. Aanrader met scherpe tarieven.

- Robert van de Veen

Nieuwe kozijnen zijn

5 juli 2022

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als hekkensluiter een nieuwe voorgevel en kozijnen achter. De buren zijn jaloers! Vergelijken van de offertes kan zowaar uit, mooie prijs kunnen ontvangen.

- Marinus Kok

Leuke actie

28 juni 2022

We hadden mazzel dat er een nette actie was bij een van de organisaties van de offertes. Daar hebben we gebruik van gemaakt en met een flinke korting al onze kozijnen vernieuwd.

- Cornelia Hendriks

Uitgelichte kozijnspecialisten in Geleen

De Kock Raam en Deurtechniek Courage BV

Business Park Stein 210
6181 MB Elsloo
Nederland

046 433 4131
http://www.couragebv.nl/

Dreja Ramen En Deuren

Parallelweg 35 A
6161 SK Geleen
Nederland

046 437 1565
http://www.dreja.nl/

Frans Tummers Kunststoffen B.V.

Veeweg 4
6365 CV Schinnen
Nederland

046 443 1757
http://www.tummerskunststof.nl/