Kunststof kozijnen Eppenhuizen

Ben jij opzoek naar een betaalbare kozijnspecialist in Eppenhuizen die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Eppenhuizen verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Eppenhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Eppenhuizen nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Eppenhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Eppenhuizen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Eppenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Slochteren, Groningen en Bedum bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Eppenhuizen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Eppenhuizen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Eppenhuizen. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Eppenhuizen kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Eppenhuizen voor jouw huis

Er zijn ontzettend veel huishoudens in Eppenhuizen die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in huis. Tegenwoordig zijn er echter nogal wat opties als het aankomt op het installeren van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende beslissing als je een vaststaand bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Juist voor mensen die meer info willen over kunststof kozijnen in Eppenhuizen plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze info weet je zometeen alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een juiste beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Eppenhuizen – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

We zien dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in het woonhuis. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op verscheidene aspecten. Je kent dan zometeen alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Eppenhuizen. Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatie van je verblijf. Zeker houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen behoorlijk wat beschadiging opgelopen. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Door deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in de woning hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je flink veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woning.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ondervinden indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Eppenhuizen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je pand erg kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo prettig, je wilt namelijk wel in een mooi huis kunnen wonen. Ook is het een optie dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan veelal ook makkelijk weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Eppenhuizen dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Eppenhuizen – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Enkele mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Daarmee kun je in theorie wat kosten besparen omdat het persoonlijk doen op in ieder geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er ook wat nadelen aangaande het zelf plaatsen van kozijnen in Eppenhuizen. Bij het aanbrengen van kozijnen in Eppenhuizen is het belangrijk dat het op de passende wijze vast wordt gezet. Als de kozijnen niet compleet juist aangebracht zijn is er een directe kans op verlaging van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, inscheuren in de muren etc. En de grootste overweging om het niet zelf te doen: de garantie. Deze mist vaak indien je zelf gaat klussen. Wegens de levensduur van kozijnen is het hierdoor zeker het afwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Als je geen ervaring hebt met het installeren van kozijnen of met klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een professional voor in te schakelen. Wegens de lange levensduur en het gemak van plaatsing vallen de prijzen mee indien je een deskundige inhuurt in Eppenhuizen. Vlot een richtlijn hebben wat het voor jouw woning zou kosten? Ga snel naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Eppenhuizen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Eppenhuizen

Voordat we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een gedachte van het type kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opsommen welke zaken je aan moet denken die tezamen de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, inclusief glas en het monteren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de prijzen vanaf 445 euro (tevens inclusief glas en montage). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en methode van monteren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. Een kunststof kozijn plus montage zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Eppenhuizen toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de kosten van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de mogelijkheden om te besparen op je aanschaf. Denk eens aan subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Eppenhuizen – je allereerste alternatief

Uiteraard zijn er nog alternatieven te verzinnen voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen erg in trek in het land. Dit komt hoofdzakelijk omdat houten kozijnen destijds de standaard waren.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Van belang is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de deugdelijkheid van de kozijnen. Als je bijvoorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie minder dan bij de sterkere houtsoorten. Tevens kan een zachte houtsoort sneller te maken krijgen met houtrot. Voor het installeren van houten kozijnen in Eppenhuizen is het vandaar over het algemeen handig om even contact op te nemen met een bekwaam bedrijf voor de plaatsing. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het beste bij je woning past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er echter wel een paar nadelen aan houten kozijnen in Eppenhuizen. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere categorie. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het kaliber beits je mooi vindt, kunnen de kosten flink oplopen. Dat is natuurlijk goedkoper dan de onkosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te veelvuldig voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het belangrijk om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Eppenhuizen een prima alternatief als je zoekt naar een andere uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Eppenhuizen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Eppenhuizen – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Eppenhuizen mogelijkerwijs wel iets voor jou! Zoek je een professionele specialist voor het aanleggen van aluminium kozijnen bij je woning? Bespaar dan flink wat geld door vandaag nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk voldoende geschikte bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Eppenhuizen te komen.

Wij garanderen dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je nieuwsgierig naar tariefstellingen voor aluminium kozijnen in Eppenhuizen? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Eppenhuizen? Dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je onkosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een geschikte keuze met veel voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Eppenhuizen
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen

Wil je een stevig materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Je hebt dan geen last van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal bovendien niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. Omdat aluminium zo stevig is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Eppenhuizen

Ben je overtuigd en wil je vandaag nog besparen? Vraag dan makkelijk en vlug je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Eppenhuizen. Dankzij deze offertes heb je meteen inzicht in de onkosten voor het kunststof kozijnen laten aanbrengen in Eppenhuizen. Veelal kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geplaatst worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan dan kunststof kozijnen in Eppenhuizen? Dan kun je ook eenvoudig op kozijnenkaart.nl terecht voor je offerteaanvraag. Wanneer je direct nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Eppenhuizen weet je direct waar je aan toe bent en geniet je straks van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Ga voor kwaliteit en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Eppenhuizen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Eppenhuizen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Eppenhuizen

Klantvriendelijke benadering

15 mei 2023

Via deze site een offerte opgevraagd en voor het plaatsen van kozijnen en aansluitend een afspraak gemaakt. Er werd met ons mee gedacht en het ging niet om de hoge marge maar oprecht of we gelukkig waren. Blij met deze manier van zaken doen.

- Diana van de Wal

Prima geadviseerd.

13 mei 2023

De begeleiding was uiterst prettig en we kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

- Saskia Meijer

fantastisch

4 mei 2023

Ongeacht de corona toestand is alles uitstekend verlopen en het eindresultaat is erg mooi. Misschien niet de goedkoopste, maar zeker wel de slimste keuze!

- Jolanda Peeters

blij

30 april 2023

Goede afwerking en nazorg en een nette prijs.

- Cornelis Jacobs

De aantrekkelijkste aluminium kozijnen!

21 april 2023

Had nooit verwacht dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Ben daadwerkelijk verrast!

- Antonius Martens

Kennis van zaken

13 april 2023

Duidelijk iemand met kennis van zaken. Best fijn!

- Rutger Brouwer

Goede begeleiding

7 april 2023

Eerst de offertes aangevraagd en toen de kozijnen uit mogen zoeken. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. We zijn netjes op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Cornelis Verhoeven

Gewoon in orde

29 maart 2023

Goede afwerking en nazorg en een goede prijs.

- Peter Prins

Positieve ervaring

22 maart 2023

De nieuwe kunststof kozijnen van de woning ziet mooi en strak uit. Slim afgewerkt ook.

- Maaike de Graaf

Uitgelichte kozijnspecialisten in Eppenhuizen

Bouwmeester B.V.

Oosterstraat 15
9915 PN 't Zandt
Nederland

06 48276952
http://www.bouwmeester-kozijnen.nl/

Korving Houtbewerking

Jeverweg 15
9723 JE Groningen
Nederland

050 549 7666
http://www.korvinghoutbewerking.nl/

Timmerfabriek Bos & Kuipers V.O.F

Kopenhagenstraat 4
9723 BB Groningen
Nederland

050 549 7593
http://www.timmerfabriekboskuipers.nl/