Kunststof kozijnen Eexterveen

Zoek jij een expert voor jouw kunststof kozijnen in Eexterveen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Eexterveen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Eexterveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Eexterveen nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Eexterveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Eexterveen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Eexterveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Stadskanaal, Slochteren en Veendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Eexterveen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Eexterveen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Eexterveen. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Eexterveen kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Eexterveen voor jouw huis

Je bent uiteraard niet iedere dag bezig met het aanbrengen van nieuwe kunststof kozijnen in Eexterveen. Derhalve is het ook van belang dat je een vakkundige vindt die jouw kunststof kozijnen in Eexterveen kan installeren. Als je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een expert niet per definitie prijzig te zijn.

Kies voor je kunststof kozijnen in Eexterveen niet meteen voor de eerste de beste. Het is beter om het uit te besteden aan een specialist die kennis van zaken heeft. Op die manier ben je immers gegarandeerd van kwaliteit en regelmatig ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt de volgende jaren namelijk zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Eexterveen.

Kunststof kozijnen in Eexterveen zijn een geschikte wijziging aan je pand. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een prima isolatie en gaan enorm lang mee. Verder zijn kunststof kozijnen voordelig, waardoor het voor elk budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een specialist voor je kunststof kozijnen in Eexterveen?

Op deze pagina lees je waarom kunststof kozijnen aanbrengen een goed idee is! Logischerwijs krijg je ook meer inzicht in de onkosten. Tevens krijg je geschikte tips om te besparen en aandachtspunten bij je zoektocht naar een vakman.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Eexterveen

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Eexterveen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Eexterveen – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

Er bestaat doorgaans een aanleiding waarom je kozijnen wilt vervangen in Eexterveen. Enkele personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven opknappen. Desalniettemin is het regelmatig veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Eexterveen. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens geweldig uit.

Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je huis. Met name bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren veelal regelmatig wat beschadiging ontstaan. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Met deze instroom van tocht kun je flinker moeten stoken om het huis warm te krijgen. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, zal je daarmee heel veel geld besparen op je energiekosten. Het is dan ook goed om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Maar als je kozijnen laat vervangen in Eexterveen zijn er nog overige voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen meestal namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je verblijf. Dat is handig, want je wilt uiteraard een huis wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een aankomende verkoop zullen nieuwe kozijnen verstandig zijn. Nieuwe kozijnen werken toch doorgaans waardevermeerderend. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zul je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woning. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Eexterveen dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Eexterveen – zelf installeren of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van klussen in huis, dan kun je mogelijk zelf je kozijnen installeren in Eexterveen. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft een aantal redenen, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis wanneer je kiest voor een kozijnspecialist. Daarom ben je dus niet alleen verzekerd van een klus welke prima wordt verricht en er op het moment zelf goed uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een aanstaand aanpassing waar je nog talloze jaren plezier van gaat krijgen.

Verder is een vakkundige op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Eexterveen, waardoor je een keuzemogelijkheid krijgt tussen het volledige aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet alleen aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, bescherming en de manier van bevestigen. Het helpt dan als een expert met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een geweldig effect komt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een vakman in! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat er geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de voorgeve. Daarbij krijg je van een vakman veelvuldig garantie op het afgeleverde werk en de producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Eexterveen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Eexterveen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een beeld van het type kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de prijs. Het kaliber kunststof en de ramen heeft uiteraard ook een invloed op de kosten.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, incluis beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de prijzen vanaf 445 euro (ook inclusief glas en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De soort ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de kosten. Een kunststof kozijn plus montage zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Eexterveen uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen kosten zijn erg voordelig, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast zijn er nog gevarieerde manieren om zoveel mogelijk op de tarieven te besparen.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Eexterveen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies denkbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Voorlopig is er geen subsidie (landelijk). Wel bestaat er de potentie om subsidie te krijgen voor het gebruik van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking ingeval je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Eexterveen – je eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Eexterveen een prima alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke type kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor veel mensen aardig belangrijk. Er zijn niet veel andere grondstoffen die zo warm en sfeervol lijken dan dat hout doet. Maar er zijn nog meerdere aspecten belangrijk bij de keuze voor houten kozijnen in Eexterveen. We zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je adviseren over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al benoemd. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd uniek. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke patroon. Maar ook zijn er nog overige overwegingen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uiterst geschikt om warmte te behouden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Je houten kozijnen dragen zo echt bij tot een goed beschermde woning.

Kies je voor houten kozijnen in Eexterveen, dan moet je bovendien nog voor een soort hout kiezen. Er bestaan allerlei mogelijkheden. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het minst. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit gezond bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het maken van houten kozijnen.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort woning. Ze zijn uitstekend geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Aangetast hout kan vrij eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Verder zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Eexterveen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Eexterveen – het tweede alternatief

Het is verder een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Eexterveen. Met de juiste aluminium kozijnen in Eexterveen heb je echt deugdelijkheid in handen. Ze zijn in alle types en maten leverbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vergen speciale technieken die voor een formidabel resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie bovendien nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatiewaarde maakt het daadwerkelijk mogelijk om flink wat onkosten te besparen voor je energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een geweldige investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een fijne keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Eexterveen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Eexterveen

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten plaatsen in Eexterveen. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er vaak mooi uit en zijn geweldig eenvoudig te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl enkele offertes ontvangen om makkelijk te vergelijken. Je hebt dus direct inzicht in de kosten die je moet maken.

In minder dan no time ben ook jij hierdoor voorzien van schitterende nieuwe kozijnen voor bij jou in huis. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de juiste informatie meegeeft. Je hebt dan direct meer kans dat de prijsopgave aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Eexterveen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Eexterveen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Eexterveen

Indrukwekkende uitstraling

27 juli 2022

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Een hoop kwaliteit voor een mooie prijs. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Sinds het aanvragen van de offerte tot installatie (en nazorg!), we zijn blij.

- Deborah Kuiper

Nieuwe kozijnen zijn

18 juli 2022

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als laatste een nieuwe vooraanzicht en kozijnen achter. We hebben de buren jaloers gemaakt. Vergelijken van de offertes kan zowaar uit, mooie prijs kunnen ontvangen.

- Sander de Vries

Kennis van zaken

13 juli 2022

Duidelijk een persoon met kennis van zaken. Fantastisch!

- Robin Koster

Raadgeving op maat

9 juli 2022

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet tevreden dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en tevreden!! De offerte was begrijpelijk en is daarnaast nagekomen.

- Bastiaan Hermans

blij

2 juli 2022

super Bezorging en planning waren enorm flexibel. uiterst blij dus!

- Pascal Schouten

Probleemloos

24 juni 2022

Er zijn kunststof kozijnen geinstalleerd op alle verdiepingen van mijn woning. Bij binnenkomst even snel een kopje koffie en hup de kerels gingen aan het werk. Geheel is netjes gedaan en naderhand alles uitgelegd. Er stonden 3 dagen ingepland voor de constructie maar ze waren na 2 dagen al klaar. Nette prijs ook en achteraf nog wat minder door de minder uren arbeid.

- Arjan van Beek

Nieuwe kozijnen zijn

17 juni 2022

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als hekkensluiter een nieuwe voorgevel en kozijnen achter. De wijkbewoners zijn jaloers! Vergelijken van de offertes kan zowaar uit, prima prijs mogen ontvangen.

- Patricia Smeets

Uiteindelijk kunststof kozijnen!

6 juni 2022

De offerteaanvraag werd lekker vlug opgevolgd. Aantal weken later voorzien van schitterende kozijnen!

- Marcel van Veen

Kennis van zaken

3 juni 2022

Duidelijk een persoon met kennis van zaken. Buitengewoon!

- Arie de Graaf

Uitgelichte kozijnspecialisten in Eexterveen

G. Tammenga Houtbewerkingen

Julianalaan 5
9462 PG Gasselte
Nederland

0599 565 383
http://www.tammengahoutbewerkingen.nl/

Timmerfabriek Friedrich B.V.

Vogelshemweg 4
9514 BT Gasselternijveen
Nederland

0599 513 379
https://www.timmerfabriekfriedrich.nl/

Hoving Kunststofbouw

Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Nederland

0592 266 010
https://www.hkb-gieten.nl/