Kunststof kozijnen De Waal

Behoefte aan een betaalbare kozijnspecialist in De Waal die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen De Waal verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit De Waal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen De Waal nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen De Waal
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in De Waal gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Waal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Wognum, Wervershoof en Obdam bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen De Waal

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in De Waal kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in De Waal. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen De Waal voor jouw huis

Er zijn ongelofelijk veel huishoudens in De Waal die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in het woonhuis. Nu zijn er echter nogal wat opties wanneer het aankomt op het installeren van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende keuze als je een vastgesteld bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Omdat nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in De Waal hebben wij op deze website het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je straks alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een goede keuze maken.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in De Waal

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit De Waal die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen De Waal – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Er bestaat doorgaans een reden waarom je kozijnen wilt vervangen in De Waal. Het kan een kostbare aangelegenheid zijn en er zijn nog altijd mensen die liever gaan voor het om de zoveel jaar onderhouden van de bestaande kozijnen. Echter is het regelmatig veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in De Waal. Op termijn zijn de kosten lager, scheelt het je in het onderhoud en hiermee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er meestal ook nog eens een stuk beter uit.

Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je pand. Voornamelijk bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Door deze schade ontstaat er dikwijls tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot komt. Vanwege deze instroom van tocht zul je flinker moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan overigens verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je substantieel veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Zie het dan ook eigenlijk als een investering in je woning zelf.

Maar als je kozijnen laat vervangen in De Waal zijn er nog enkele voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen doorgaans namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je pand. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo plezierig, je wilt immers wel in een mooi optrekje kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken immers over het algemeen waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al vlot terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in De Waal dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen De Waal – zelf installeren of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in De Waal zelf te installeren. Desondanks raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dat heeft meerdere oorzaken:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis als je kiest voor een kozijnspecialist. Dit garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke kwesties verzekerd bent van hulp en uiteraard erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij continu het nieuwste aanbod kunt zien. Denk hierbij niet enkel aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, bescherming en de wijze van vastmaken. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je pand binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling heeft.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Zo weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de werkzaamheden zorgvuldig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Bovendien ontvang je van een vakman dikwijls garantievoorwaarden op het afgeleverde werk en de producten. Die garantie vervalt meestal als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit De Waal

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen De Waal

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opnoemen welke zaken je aan moet denken die ook de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, met beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De soort ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen De Waal tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen bedragen zijn heel lonend, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Alsmede zijn er andere manieren om meer te bezuinigen op de kosten.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit De Waal in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een compensatie voor kunststof kozijnen? Op dit ogenblik bestaat er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de ruimte om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Een bepaling daarvoor is dat je bovendien nog investeert in tenminste één andere energiebesparende maatregel. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Ernaast is het denkbaar dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen De Waal – je eerste alternatief

Overigens zijn kunststof kozijnen niet de enige categorie kozijnen die je kunt aanbrengen bij jou in huis. Zo is het bijvoorbeeld ook denkbaar om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen stevig in trek in Nederland. Dit komt vooral omdat houten kozijnen destijds de standaard waren.. Je kunt kiezen uit allerlei houtsoorten als het aankomt op deze kozijnen. Het is noodzakelijk om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde minder dan bij de sterkere houtsoorten. Tevens is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Voor het aanleggen van houten kozijnen in De Waal is het vandaar doorgaans verstandig om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de plaatsing. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het beste bij je woonhuis past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er desalniettemin wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in De Waal. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer onderhoud dan kozijnen van een andere soort. Houten kozijnen hebben namelijk beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het soort beits je mooi vindt, kunnen de kosten ver oplopen. Dat is allicht goedkoper dan de onkosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te veelvuldig voor, indien je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van belang als je je hier van bewust bent. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in De Waal een voortreffelijk alternatief als je zoekt naar een andere uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in De Waal?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen De Waal – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn tevens een van de bekendere soorten kozijnen. Met de goede aluminium kozijnen in De Waal heb je echt kwaliteit in handen. Ze zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Aluminium kozijnen vergen speciale technieken die voor een prachtig resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in De Waal staan bekend om hun hoge isolatiewaarde. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel kosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een geschikte keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in De Waal
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in De Waal

Je hebt ondertussen een goed en volledig beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten zetten in De Waal. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er vaak mooi uit en zijn geweldig gemakkelijk te onderhouden. Door onze pagina is het mogelijk om een aantal offertes te ontvangen. Je hebt dus direct inzicht in de onkosten die je moet maken.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die compleet voldoen aan je wensen. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Indien je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in De Waal.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

De Waal

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in De Waal kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in De Waal

Vergelijken is slim

21 november 2022

De nieuwe kozijnen zijn goed na duidelijk advies. Plaatsing en afwerking is super gedaan. Zeer gelukkig dus en tevens doordat we een nette prijs kregen door het vergelijken van de offertes.

- Petrus de Leeuw

De mooiste kozijnen van de straat!

8 november 2022

Van een aantal deuren verder kwamen ze vragen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten doen. Hoe schitterend is dat?

- Kirsten Peters

smaakvol

5 november 2022

Covid of niet, het proces is prima verlopen met alle maatregelen van dien. Het effect is tevens niet minder om, wauw! We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer content!

- Jacobus Vos

Klantvriendelijke benadering

29 oktober 2022

We hebben offertes aangevraagd via hier en daarna snel een datum mogen prikken. De kerels hadden niet enkel kennis van zaken echter hebben ons bovendien subjectief laten realiseren dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we vooraf wilden. Gelukkig met die manier van zaken doen.

- Christiaan Verbeek

Helder en snel

18 oktober 2022

We hebben advies ontvangen ivm een schuifluik. Vlotte afwikkeling na offerte. Vakkundig geplaatst en top afgewerkt!

- Hendrik Mol

Volkomen top!

14 oktober 2022

Onvermoed tevreden met mijn nieuwe raamkozijnen!

- Patricia Schipper

Positieve ervaring

8 oktober 2022

De nieuwe kunststof kozijnen van de woning ziet prima en strak uit. Briljant afgewerkt ook.

- Jacobus Smeets

Fantastisch spul

27 september 2022

Mooie kunststof kozijnen laten installeren na een offerte via kozijnenkaart. De vakmannen waren uiterst bekwaam.

- Bart Kuipers

Goede plaatsing kunststof kozijnen

25 september 2022

Uitstekende vakmannen!

- Thijs van der Horst

Uitgelichte kozijnspecialisten in De Waal

den burg

1791 Den Burg
Nederland

06 15435732
http://www.hoteldenburg.nl/

HPV-Timmerwerken

Handelsweg 6V
1785 AE Den Helder
Nederland

085 060 7682
https://hpvtimmerwerken.nl/

VD Alubouw

Bedrijfsweg 15
1785 AJ Den Helder
Nederland

0223 694 494
http://www.vd-alubouw.nl/