Kunststof kozijnen De Moer

Ben jij opzoek naar een top kozijnspecialist in De Moer die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen De Moer verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit De Moer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen De Moer nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen De Moer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in De Moer gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Moer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Werkendam, Woudrichem en Geertruidenberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen De Moer

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in De Moer is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in De Moer. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van De Moer kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen De Moer voor jouw huis

Er zijn ongelofelijk veel huishoudens in De Moer die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen thuis. Maar hoe kies je de juiste aanbieder of specialist die bij jou kunststof kozijnen in De Moer kan komen installeren?

Kunststof kozijnen zijn vaak gunstig geprijsd en passen daardoor bij ieder budget. Juist voor mensen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in De Moer plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze informatie weet je zometeen alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een goede keuze maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen De Moer – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Niet iedereen weet precies wat de meerwaarde is van nieuwe raamkozijnen. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op allemaal aspecten. Je kent dan straks alle voordelen van het vervangen van kozijnen in De Moer. Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatiewaarde van je verblijf. Zeker houten kozijnen in oudere woningen hebben door de jaren heen fors wat beschadiging opgelopen. Door deze beschadiging is een pand vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Wat doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is dikwijls zonde van je geld. Dankzij de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort bijkomende kosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je gebouw.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je kunt ervaren als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in De Moer. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je pand flink kan worden verbeterd. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Verder is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in De Moer dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen De Moer – zelf aanleggen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in De Moer zelf te plaatsen. Toch raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft een aantal argumenten, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een vakman over het algemeen garantie op zijn of haar bezigheden aanbieden. Daarom ben je dus niet exclusief verzekerd van een klus welke grondig wordt verricht en er op het moment zelf top uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een toekomstige aanpassing waar je nog vele jaren plezier van zult krijgen.

Ook is een specialist op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in De Moer, waardoor je een keuzemogelijkheid krijgt tussen het gehele aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, bescherming en de methode van vastzetten. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een buitengewoon effect komt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een expert in! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de pui. Daarnaast ontvang je van een expert regelmatig garantie op het afgeleverde werk en de producten. Deze garantie vervalt dikwijls als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit De Moer

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen De Moer

Alvoor we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Uiteraard hebben deze keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Heb je een idee van het soort kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. Het kaliber kunststof en de beglazing heeft uiteraard ook een invloed op de tarieven.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met glas en het plaatsen van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en montage). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De tarieven van kunststof kozijnen in De Moer zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de montage. Een kunststof kozijn plus installatie zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen tarieven zijn heel rendabel, helemaal vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast zijn er verschillende manieren om meer te bezuinigen op de tarieven.

Zo koop je goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit De Moer in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een tegemoetkoming voor kunststof kozijnen? Op dit moment bestaat er geen landelijke subsidie. Je kunt daarentegen wel een subsidie krijgen voor het plaatsen van isolatieglas. Een voorwaarde daarvoor is dat je daarnaast nog investeert in tenminste één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook checken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen De Moer – het allereerste alternatief

Uiteraard zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen flink in trek in het land. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Het is belangrijk om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Als je bijvoorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie minder dan bij de sterkere houtsoorten. Tevens is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Voor het aanleggen van houten kozijnen in De Moer is het dus doorgaans verstandig om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de aanleg. Zo kan je advies krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in huis.

Naast de vele voordelen kleven er jammer genoeg ook een aantal nadelen aan houten kozijnen in De Moer. Het belangrijkste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanmerkelijk meer onderhoud vergen dan overige soorten kozijnen. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het type verf je mooi vindt, kunnen de onkosten flink stijgen. Dat is uiteraard goedkoper dan de onkosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig is houtrot sporadisch wanneer er goed voor de houten kozijnen in De Moer gezorgd wordt. Toch is het slim om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje extra onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in De Moer?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen De Moer – het tweede alternatief

Het is tevens een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in De Moer. Door middel van aluminium kozijnen in De Moer heb je werkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle types en maten leverbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een formidabel resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie bovendien nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt immers aanzienlijk veel onkosten besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in de woning.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in De Moer? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een fijne keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in De Moer
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in De Moer

Ben je overtuigd en wil je nu nog besparen? Regel dan nu eenvoudig en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanleggen in De Moer. Je hebt dan gelijk inzicht in je prijzen voor het laten installeren van kunststof kozijnen in De Moer. Doorgaans kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geplaatst worden.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in De Moer? Ook hiervoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Vraag je meteen gemakkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in minder dan de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou uitgekozen soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jaren aan onderhoud en klussen en kies voor bekwaamheid en duidelijkheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

De Moer

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in De Moer kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in De Moer

Beste belegging tot nu toe.

8 maart 2023

De allerbeste investering die ik tot op dit moment aan mijn woonhuis heb gedaan!

- Raymond van der Heijden

Installatie van kunststof kozijnen gewoonweg goed

3 maart 2023

Geweldig mannen!

- Robin de Vos

Probleemloos

21 februari 2023

Er zijn kunststof kozijnen geinstalleerd op alle verdiepingen van mijn huis. Bij binnenkomst even snel een kopje koffie en hup de mannen gingen aan het werk. Alles is keurig gedaan en achteraf alles uitgelegd. Ze waren zelfs sneller voltooid (3 dagen gepland, 2 dagen nodig gehad). De offerte van hun was al keurig en nu door arbeid mindering nog minder kosten kwijt. gelukkig dus.

- Joyce de Boer

competent advies

19 februari 2023

We werden kritisch begeleid en kregen inzichtelijk advies toen we vragen hadden.

- Erik Kuiper

Plaatsing van kunststof kozijnen gewoon competent

8 februari 2023

Geweldig mannen!

- Martinus Scholten

Kennis van zaken

31 januari 2023

Duidelijk een professional met kennis van zaken. Gigantisch fijn!

- Thijs Janssen

fantastisch

26 januari 2023

Covid of niet, het traject is vertrouwd gegaan met alle maatregelen van dien. Het effect is ook niet minder om, wauw! Wellicht niet de goedkoopste, maar ronduit wel de slimste keuze!

- Kevin van de Wal

Helder en snel

16 januari 2023

We hebben raad ontvangen ivm een schuifluik. De verduidelijking was onbetwistbaar en de offertes waren scherp. Zorgvuldig geinstalleerd en de afwerking zorgvuldig.

- Charlotte de Vries

Raad op maat

14 januari 2023

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet tevreden dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en content!! De offerte was top en zelfs uiteindelijk iets lagere factuur gekregen door het overhouden (niet gebruikte) materiaal.

- Daniëlle Wolters

Uitgelichte kozijnspecialisten in De Moer

ABC Kozijnen

Drongelenhof 1
5043 HM Tilburg
Nederland

06 51200265
https://www.abckozijnen.nl/privacyverklaring/

Aluminium en Kassenbouw Stef Van Delft

Verzetstraat 6
5171 PT Kaatsheuvel
Nederland

0416 278 495
https://www.stefvandelft.nl/

ALKU Plastic Frames

Zevenheuvelenweg 70
5048 AN Tilburg
Nederland

013 543 4519
https://alku.nl/vestiging-tilburg