Kunststof kozijnen De Heen

Zoek jij een professional voor jouw kunststof kozijnen in De Heen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen De Heen verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit De Heen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen De Heen nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen De Heen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in De Heen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Heen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Woensdrecht, Tholen en Roosendaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen De Heen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in De Heen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in De Heen vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen De Heen laten installeren

Er zijn ongelofelijk veel huishoudens in De Heen die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen thuis. Maar hoe kies je de juiste leverancier of vakman die bij jou kunststof kozijnen in De Heen kan komen plaatsen?

Kunststof kozijnen zijn meestal voordelig geprijsd en passen hierdoor bij ieder budget. Omdat nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in De Heen hebben wij op deze pagina het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze kennis weet je precies wat je kunt verwachten, hierdoor zul je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen De Heen – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Niet iedereen weet precies wat de toegevoegde waarde is van nieuwe raamkozijnen. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op verschillende componenten. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in De Heen zo’n verstandige keuze is. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatiewaarde. Voornamelijk houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen aanmerkelijk wat beschadiging opgelopen. Door deze beschadiging is een woning vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Hetgeen over het algemeen gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je behoorlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in De Heen je kozijnen laat vervangen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je pand flink kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo prettig, je wilt immers wel in een mooi huis kunnen wonen. Nieuwe kozijnen verhogen meestal ook de waarde van je pand. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan veelal ook makkelijk weer uit. Jouw kozijnen vervangen in De Heen is dan ook doorgaans een geweldig idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen De Heen – zelf aanleggen of uitbesteden?

Enkele mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Hiermee kun je in theorie wat geld besparen want het persoonlijk maken op in ieder geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er wel wat nadelen aan het zelf plaatsen van kozijnen in De Heen. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen begrijpelijk uiterst belangrijk. Wanneer dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde beduidend zal verminderen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. De voornaamste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een kenner is de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Kozijnen hebben een enorm lange levensduur, dus missende garantie is jammer van je duurzame investering!

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te kunnen genieten van je nieuwe kozijnen. Door de lange levensduur en het gemak van installatie vallen de tarieven mee wanneer je een deskundige inhuurt in De Heen. Rap een indicatie hebben wat het voor jouw woning zou kosten? Ga snel naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit De Heen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen De Heen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Natuurlijk hebben die keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, met glas en het monteren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de bedragen vanaf 445 euro (tevens inclusief ramen en montage). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De tarieven van kunststof kozijnen in De Heen zijn onder meer afhankelijk van het soort glas en de montage. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen De Heen toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de tarieven van kunststof kozijnen. Wat je nog niet weet is dat er verschillende manieren zijn waarop je in staat bent om substantieel wat geld te besparen op jouw aankoop. Denk eens aan subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies momenteel. Indien je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen De Heen – je eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in De Heen een uitstekend alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke type kozijnen, zoals hout, is voor meerdere mensen aardig belangrijk. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog andere componenten van belang bij de beslissing voor houten kozijnen in De Heen. Natuurlijk komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de verscheidene mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al genoemd. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval altijd nog uniek. Geen plank of stuk hout ziet er precies gelijk uit als de andere. Maar hiernaast zijn er nog alternatieve redenen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt ook om de warmte in het woonhuis vast te houden! Een ander doorslaggevend aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de bescherming in en rondom je pand.

Kies je voor houten kozijnen in De Heen, dan moet je in ieder geval nog voor een houtsoort kiezen. Ook hierin is de keuze weer eeuwig. Houd bij het kiezen van de goede houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het maken van houten kozijnen.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt aanpassen. Natuurlijk staan ze mooi bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan aardig samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geschilderd kan worden. Mocht het hout om wat voor reden stuk raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Verder zijn ze geschikt voor alle types raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in De Heen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen De Heen – het tweede alternatief

Het is tevens een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in De Heen. Met de goede aluminium kozijnen in De Heen heb je echt kwaliteit in handen. Aluminium kozijnen komen voor in de meeste mogelijke soorten en maten. Het is dan ook echt een verkeerde veronderstelling dat je gelimiteerd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een fantastisch resultaat. De aluminium kozijnen in De Heen staan bekend om hun hoge isolatie. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatie maakt het daadwerkelijk mogelijk om flink wat kosten te besparen voor je energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een geweldige investering.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in De Heen? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een fijne keuze met vele voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in De Heen
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in De Heen

Je hebt ondertussen een goed en compleet beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten plaatsen in De Heen. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er doorgaans mooi uit en zijn super simpel te onderhouden. Middels onze internetpagina is het een optie om enkele offertes te krijgen. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor tarieven je moet denken voor het plaatsen van de kozijnen.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die compleet voldoen aan je behoeften. Let er wel even op dat je dus bij de aanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Als je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in De Heen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

De Heen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in De Heen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in De Heen

Kozijnen zijn geweldig!

10 maart 2023

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten verwisselen. Resultaat is top, netjes geinstalleerd en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag gelukkig mee. Echt top.

- Ilona Koster

Nog nooit eerder zo’n goede investering gedaan.

2 maart 2023

Zelden zo’n zinvolle investering aan mijn woning gedaan.

- Karin Willemsen

Niet enkel afspraak is afspraak maar betaalbaar

23 februari 2023

Blij want uiterst prima geworden en de afspraken die we maakte worden nagekomen.

- Evelien Kuipers

gelukkig over de aankoop.

18 februari 2023

De offerte was rap in huis en na wat vragen te hebben gesteld was de datum voor installatie zo gemaakt. tevens niet de hoofdprijs hoeven te afrekenen dus fijn.

- Ramona Peeters

Buitengewoon

6 februari 2023

Zag door de bomen het bos niet meer. Dankzij kozijnkaart is dit gelukt. Ik geniet nu van mooie kozijnen!

- Nienke Kuiper

Super geholpen dankzij kozijnenkaart

5 februari 2023

Wist even niet waar ik een specialist kon vinden die competent was. Met kozijnkaart is dit gelukt. Ik geniet nu van mooie kozijnen!

- Marinus Peeters

Afspraken zijn nagekomen en betaalbaar

25 januari 2023

De kozijnen zijn geleverd volgens gemaakte afspraak, zien er uiterst mooi uit, erg gelukkig.

- Stefan van de Berg

Geweldig resultaat

16 januari 2023

Had niet bedacht dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe raamkozijnen!

- Sabine van Vliet

rap geleverde kozijnen

10 januari 2023

erg bedrijf! Snelle levering! Zeer tevreden. Aanrader met scherpe tarieven.

- Jacobus de Leeuw

Uitgelichte kozijnspecialisten in De Heen

Wibro Isolatie en Renovatie

De Wijper 22
4726 TG Heerle
Nederland

0165 303 727
http://www.wibro.nl/

MR Plastics BV

Canadaweg 6
4661 PZ Halsteren
Nederland

0164 683 425
http://www.mr-groep.nl/

Van ’t Hof Aluminium

Slabbecoornweg 21
4691 RZ Tholen
Nederland

0166 604 140
http://www.hofal.nl/