Kunststof kozijnen Bruntinge

Ben jij opzoek naar een ijzersterke kozijnspecialist in Bruntinge die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Bruntinge verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Bruntinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Bruntinge nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Bruntinge
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Bruntinge gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bruntinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Slochteren, Veendam en Scheemda bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Bruntinge

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Bruntinge kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Bruntinge. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Bruntinge kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Bruntinge voor jouw woning

Kunststof kozijnen in Bruntinge zijn voor veel huishoudens een nuttige investering. Tegenwoordig zijn er alleen nogal wat mogelijkheden als het aankomt op het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn meestal gunstig geprijsd en passen daarom bij ieder budget. Aangezien nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Bruntinge hebben wij op deze website het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze kennis weet je nauwkeurig wat je kunt verwachten, daardoor kun je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Bruntinge – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Kozijnen vervangen in Bruntinge doe je natuurlijk niet zo maar. Meerdere personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven repareren. Evengoed kan het geheid uit om je kozijnen te vervangen in Bruntinge. Op termijn zijn de kosten minder hoog, scheelt het je in het onderhoudsgeld en hiermee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er vaak ook nog eens een stuk beter uit.

Ook niet te onderschatten is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je pand. Vooral bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze schade ontstaat er veelal tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je aanzienlijk extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan overigens verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je beduidend veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woning zelf.

Maar als je kozijnen laat vervangen in Bruntinge zijn er nog overige voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen over het algemeen namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woonhuis. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wilt namelijk wel in een mooi huis kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het aanleggen van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan kun je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woonhuis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Bruntinge dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Bruntinge – zelf aanleggen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft namelijk enkel maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de arbeidskosten. Uiteraard zitten er nadelen aan het eigenhandig doen van de constructie voor de kozijnen in Bruntinge. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen natuurlijk bijzonder belangrijk. Als de kozijnen niet compleet juist geïnstalleerd worden is er een directe mogelijkheid op verlaging van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, scheuren in de muren etc. De belangrijkste aanleiding om de kozijnen te laten plaatsen door een specialist is de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Wegens de levensduur van kozijnen is het hierdoor zeker het bekijken waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Indien je geen ervaring hebt aangaande het aanbrengen van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het slim om er een professional voor in te schakelen. Wegens de betrekkelijk lage prijzen voor het aanbrengen van kozijnen in Bruntinge hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het aanvragen van offertes is de beste manier om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Vul dan snel ons offerte invulformulier in om meer te weten over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Bruntinge.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Bruntinge

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Bruntinge

Alvoor we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, met glas en het installeren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de prijzen vanaf 445 euro (tevens inclusief glas en installatie). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en methode van monteren dragen bij aan de hoogte van de kosten. Een kunststof kozijn plus montage zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Bruntinge tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Tevens zijn er verschillende manieren om meer te bezuinigen op de kosten.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Bruntinge in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies denkbaar voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Op dit moment bestaat er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de potentie om subsidie te krijgen voor het gebruik van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking indien je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook checken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Bruntinge – het allereerste alternatief

Natuurlijk zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Zo is het bijvoorbeeld ook een optie om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen betrekkelijk veel voor in Nederland. Dit komt vooral omdat houten kozijnen destijds de standaard waren.. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten indien het aankomt op deze kozijnen. Van belang is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de deugdelijkheid van de kozijnen. Normaliter is de isolatie van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Ook is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Voor het plaatsen van houten kozijnen in Bruntinge is het vandaar over het algemeen handig om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de aanleg. Zo kan je begeleiding krijgen over het hout wat het allerbeste aansluit bij jou in de woning.

Naast de talrijke voordelen kleven er jammer genoeg ook een aantal nadelen aan houten kozijnen in Bruntinge. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer onderhoud dan kozijnen van een andere soort. Houten kozijnen hebben immers beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Verf kan erg duur zijn als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook onkosten met zich mee. Dat is natuurlijk goedkoper dan de kosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig is houtrot uitzonderlijk wanneer er goed voor de houten kozijnen in Bruntinge gezorgd wordt. Wel is het van nut wanneer je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje bijkomend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Bruntinge?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Bruntinge – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Bruntinge mogelijkerwijs wel iets voor jou! Zoek je een professionele expert voor het aanbrengen van aluminium kozijnen bij je in eigen woning? Vraag dan vandaag nog offertes aan en bespaar onmiddellijk. Er zijn namelijk genoeg kundige bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Bruntinge te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de kosten voor een aluminium kozijn naar jouw voorkeuren? Onze kozijn specialisten uit Bruntinge informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Bruntinge? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je offerteaanvraag; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Bruntinge? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een fijne keuze met veel voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Bruntinge
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten

Wil je een stevig materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal ook niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je dus bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo robuust is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Bruntinge

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten aanleggen in Bruntinge. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er regelmatig mooi uit en zijn super gemakkelijk te onderhouden. Middels onze pagina is het mogelijk om sommige offertes te krijgen. Je hebt dus direct inzicht in de onkosten die je moet maken.

Binnen no time ben ook jij daardoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan onmiddellijk meer kans dat de aanbieding aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Bruntinge

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Bruntinge kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Bruntinge

Bovenmatig mooie kwaliteit

15 mei 2023

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten vernieuwen door kunststof kozijnen. Een hoop kwaliteit voor een nette prijs. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Wij hebben het hele traject van offerte tot oplevering als bovenmatig aangenaam ervaren.

- Peter van de Velde

Gewoon klasse

11 mei 2023

Precies zoals ik had vermoed.

- Petra Groen

Installatie van kunststof kozijnen gewoon fijn

7 mei 2023

Uitstekende vakmannen!

- Natascha Hoekstra

Schitterende houten kozijnen!

29 april 2023

Had nooit vermoed dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Boven iedere verwachting!

- Maarten van de Veen

rap geleverde kozijnen

21 april 2023

Top service! Snelle levering! uiterst

- Jacoba Molenaar

Niet uitsluitend afspraak is afspraak maar tevens

16 april 2023

Content want uiterst mooi geworden en alle afspraken die we maakte zijn nagekomen.

- Matthijs van de Berg

rap

7 april 2023

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Gezellig even leut en daarna snel aan het werk. Alles is keurig gedaan en naderhand alles uitgelegd. Er stonden 3 dagen ingepland voor de montage maar ze waren na 2 dagen al klaar. Nette prijs ook en naderhand nog wat minder door de minder uren arbeid.

- Annemieke Peters

fraai

2 april 2023

Covid of niet, het proces is goed gegaan met alle maatregelen van dien. Het resultaat is bovendien niet minder om, wauw! Misschien niet de goedkoopste, maar toch wel de slimste keuze!

- Rutger Evers

smaakvol

22 maart 2023

Covid of niet, het proces is fijn verlopen met alle maatregelen van dien. Het effect is tevens niet minder om, wauw! We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer tevreden!

- Bastiaan de Bruin

Uitgelichte kozijnspecialisten in Bruntinge

Debo Kozijn

Pascalstraat 6
7903 BJ Hoogeveen
Nederland

0528 352 443
http://www.debokozijn.nl/

Firma Hogeling

Wilhelminastraat 6A
9431 BB Westerbork
Nederland

06 55713072
http://www.energieadvieshogeling.nl/

Raamtechniek Zwiers B.V.

Zeppelinstraat 17-5
7903 BR Hoogeveen
Nederland

0528 230 220
http://www.raamtechniek.com/