Kunststof kozijnen Bosch en Duin

Wil jij een ijzersterke kozijnspecialist uit Bosch en Duin die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Bosch en Duin verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Bosch en Duin – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Bosch en Duin nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Bosch en Duin
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Bosch en Duin gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bosch en Duin, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Bunnik, Zeist en De Bilt bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Bosch en Duin

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Bosch en Duin is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Bosch en Duin vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Bosch en Duin laten installeren

Kunststof kozijnen in Bosch en Duin zijn voor talrijke huishoudens een slimme investering. Maar hoe bepaal je de juiste leverancier of expert die bij jou kunststof kozijnen in Bosch en Duin kan komen installeren?

De meest voor de hand liggende keuze indien je een vastgesteld bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor mensen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Bosch en Duin plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze informatie weet je exact wat je kunt verwachten, hierdoor kun je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Bosch en Duin – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Wij signaleren dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in de woning. Om je wat inzicht te geven in de verscheidene voordelen, zetten we een aantal zaken op een rij. Je kent dan zometeen alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Bosch en Duin. Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatie van je woonhuis. Zeker bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Wat over het algemeen gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan logischerwijs verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je aanzienlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je kunt ondervinden indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Bosch en Duin. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning erg kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wilt immers wel in een mooi huis kunnen wonen. Tevens is het denkbaar dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woning. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Bosch en Duin dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Bosch en Duin – zelf aanleggen of uitbesteden?

Indien je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Bosch en Duin zelf te installeren. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft een aantal oorzaken, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar bezigheden geven. Dat garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke kwesties verzekerd bent van hulp en uiteraard erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Ook is een specialist op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Bosch en Duin, waardoor je een keus krijgt tussen het volledige aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, isolatie en de wijze van bevestiging. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een fantastisch resultaat komt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een vakman in! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Die garantie vervalt veelal als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Bosch en Duin

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Bosch en Duin

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Uiteraard hebben deze keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Heb je een idee van het model kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de prijzen vanaf 445 euro (tevens inclusief beglazing en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De soort ramen en methode van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. Een kunststof kozijn plus installatie zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de tarieven van kunststof kozijnen. Wat je nog niet weet is dat er gevarieerde manieren zijn waarop je in staat bent om aanzienlijk wat geld te bezuinigen op jouw aankoop. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie ontvangen. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Bovendien is het mogelijk dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Bosch en Duin – je allereerste alternatief

Uiteraard zijn kunststof kozijnen niet de enige soort kozijnen die je kunt plaatsen bij jou in huis. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen relatief veel voor in ons land. Dit komt voornamelijk door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Het is van belang om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Meestal is de isolatie van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Bovendien is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Voor het aanbrengen van houten kozijnen in Bosch en Duin is het daarom altijd slim om even contact op te nemen met een professioneel bedrijf voor de aanleg. Zo kan je hulp krijgen over het hout wat het allerbeste aansluit bij jou in huis.

Naast de talrijke voordelen kleven er jammer genoeg ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Bosch en Duin. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere categorie. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het kaliber beits je mooi vindt, kunnen de onkosten fiks stijgen. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien wanneer je houten kozijnen in Bosch en Duin rot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te frequent voor, wanneer je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het raadzaam om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje bijkomend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Bosch en Duin?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Bosch en Duin – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Bosch en Duin misschien wel iets voor jou! Wil jij dat een professional de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan veel geld door direct nog een offerte aan te vragen. Er zijn immers genoeg competente bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Bosch en Duin te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Ben je nieuwsgierig naar tarieven voor aluminium kozijnen in Bosch en Duin? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio informeren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je offerteaanvraag; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je allerlei materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Bosch en Duin? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meeste kozijn specialisten verkrijgbaar en hebben verschillende belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Bosch en Duin
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Wil je een degelijk materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Bosch en Duin

Je hebt alvast een goed en totaal beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten plaatsen in Bosch en Duin. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er regelmatig mooi uit en zijn super simpel te onderhouden. Door onze site is het mogelijk om diverse offertes te ontvangen. Je hebt dus onmiddellijk inzicht in de kosten die je moet maken.

In no time ben ook jij daardoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Let er wel even op dat je dus bij de offertes goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Als je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Bosch en Duin

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Bosch en Duin kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Bosch en Duin

Goede uiteenzetting

12 maart 2023

Gingen vantevoren informeren. Toen we aansluitend de offertes kregen zijn we prima geïnformeerd en bezitten we mooie nieuwe kozijnen in ons huis.

- Mariska Bosch

Heldere uitleg gekregen en uiterst blij met het resultaat.

28 februari 2023

We krijgen ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was noodzaak dat we echt een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offerte ontvangen ook via kozijnenkaart.nl

- Guido de Koning

Afwerking zo mooi gedaan

25 februari 2023

uiterst gelukkig hoe de afwerking is geregeld.. En dat tegen een prima prijs dankzij het vergelijken van de offertes.

- Laura van de Velden

Goede uitleg

16 februari 2023

Gingen vooraf informeren. Zijn prima geholpen met goede toelichting.

- Bram de Haan

Snel geleverde kozijnen

6 februari 2023

Top service! Snelle levering! erg

- Charlotte Martens

Probleemloos

2 februari 2023

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Gezellig even leut en dan rap aan het werk. Ze werkte ingespannen, niet te geluidruchtig en ik kreeg keurig uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Er stonden 3 dagen ingepland voor de constructie maar ze waren na 2 dagen al klaar. Nette prijs daarnaast en naderhand nog wat minder door de minder uren arbeid.

- Brenda Dijkstra

prima kozijnen

23 januari 2023

prima Vakkundige lui bij installatie.

- Saskia Vermeulen

Goede verduidelijking

18 januari 2023

Gingen vantevoren informeren. Ben prima geholpen met goede uitleg.

- Chantal Kuijpers

Ronduit doen!

12 januari 2023

Onze nieuwe kozijnen zijn van onwijs prima kwaliteit en niet duur! Feitelijk een aanrader. Ik ben uiterst content.

- Björn van der Linden

Uitgelichte kozijnspecialisten in Bosch en Duin

H.K.S. Houtbewerking Kuyk v. Straaten

Kon. Wilhelminaweg 451-A
3737 BE Groenekan
Nederland

0346 213 482
http://www.hks-houtmachinale.nl/

Timmerfabriek De Ingh B.V.

Provincialeweg 69
3981 AM Bunnik
Nederland

030 656 4850
https://oskambunnik.nl/deingh/over-ons/

Bas Verspuy Bouwsystemen

Veilingweg 16
3981 PC Bunnik
Nederland

030 699 4674
https://www.verspuybouwsystemen.nl/