Kunststof kozijnen Bierum

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw kunststof kozijnen in Bierum?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Bierum verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Bierum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Bierum nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Bierum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Bierum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Slochteren, Ten Boer en Appingedam bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Bierum

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Bierum kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Bierum vindt die hart heeft voor jouw project. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Bierum kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Bierum voor jouw huis

Je bent natuurlijk niet iedere dag bezig met het aanleggen van nieuwe kunststof kozijnen in Bierum. Vandaar dat een professional voor jouw kunststof kozijnen in Bierum zo belangrijk is. Een deskundige hoeft niet per definitie prijzig te zijn, wanneer je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Kies voor je kunststof kozijnen in Bierum niet direct voor de eerste de beste. Je wilt immers een expert die je kunststof kozijnen in Bierum zal aanbrengen. Zo ben je immers gegarandeerd van kwaliteit en regelmatig ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt logischerwijs juist kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Bierum, in plaats van met zorgen of buikpijn achter te blijven.

Het aanleggen van kunststof kozijnen in Bierum is een ecologische investering in je huis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, leveren een geweldige isolatie en gaan heel erg lang mee. Verder zijn kunststof kozijnen goedkoop, waardoor het voor elk budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een vakman voor jouw kunststof kozijnen in Bierum?

Op deze website lees je waarom kunststof kozijnen aanbrengen een slim idee is! Uiteraard krijg je ook meer inzicht in de kosten. Verder krijg je praktische tips om te bezuinigen en aandachtspunten bij je zoektocht naar een specialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Bierum – waarom vervangende kozijnen installeren?

Er bestaat doorgaans een aanleiding waarom je kozijnen wilt vervangen in Bierum. Het kan een prijzige zaak zijn en er zijn nog steeds mensen die liever gaan voor het om de zoveel jaar behouden van de bestaande kozijnen. Desondanks is het regelmatig veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Bierum. Op termijn zijn de kosten minder, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er over het algemeen ook nog eens veel beter uit.

Ook niet te onderwaarderen is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je huis. Juist bij oudere huizen waarin houten kozijnen geïnstalleerd zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze schade ontstaat er doorgaans tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot ontstaat. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je substantieel veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Het is dan ook slim om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Bierum zijn er nog enkele voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen gewoonlijk namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je verblijf. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo fijn, je wilt immers wel in een mooi huis kunnen wonen. Ook met oog op een aankomende verkoop zullen nieuwe kozijnen verstandig zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het installeren van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan kun je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Bierum dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Bierum – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van zaken in huis, dan kun je eventueel zelf je kozijnen plaatsen in Bierum. Maar eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft verschillende aanleidingen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Tevens zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden geven. Dat garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke kwesties verzekerd bent van hulp en uiteraard erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je steeds het nieuwste aanbod kunt bekijken. Niet uitsluitend materiaal, echter ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging wisselen enorm. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woning weldra een prachtige nieuwe uitstraling heeft.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een vakman in! Alleen dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Deze garantie vervalt meestal als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Bierum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Bierum

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Laten we opsommen welke aangelegenheden je aan moet denken die alsmede de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met glas en het monteren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De tarieven van kunststof kozijnen in Bierum zijn onder meer ondergeschikt van het soort glas en de montage. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Daarnaast bestaan er andere manieren om meer te bezuinigen op de tarieven.

Zo koop je goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Bierum in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies mogelijk voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Voorlopig is er geen subsidie (landelijk). Wel bestaat er de ruimte om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking indien je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Daarnaast is het mogelijk dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Bierum – je eerste alternatief

Houten kozijnen Bierum, voor velen een ideaal alternatief. Een natuurlijke type kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor veel mensen enorm belangrijk. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je beslissing voor houten kozijnen hangt van meer factoren af. Logischerwijs komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de verschillende mogelijkheden.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook stuk voor stuk nog eens uniek zijn. Geen plank of stuk hout ziet er precies hetzelfde uit als de ander. Maar hout heeft nog overige prettige eigenschappen. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in huis vast te houden! Een ander fundamenteel aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen kraak. Je houten kozijnen dragen zo ook bij tot een veilige woning.

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Bierum, is de volgende keuze welke houtsoort je gaat gebruiken. Er bestaan veel mogelijkheden. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het allerminst. Zorg er tevens voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort woning. Natuurlijk staan ze knap bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan aardig samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Beschadigd hout kan relatief eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Bierum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Bierum – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn ook een van de bekendere type kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Bierum heb je daadwerkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Het is dan ook echt een verkeerde aanname dat je begrensd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Zo is het bijvoorbeeld bespreekbaar om te kiezen voor aluminium kozijnen in Bierum die van een specifieke kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een voortreffelijk resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie altijd nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatiewaarde maakt het echt mogelijk om aanzienlijk wat kosten te besparen voor jouw energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Bierum? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meeste kozijn specialisten beschikbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Bierum
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Bierum

Heb je voldoende gelezen en ben je klaar voor de volgende stap? Regel dan meteen eenvoudig en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanleggen in Bierum. Je hebt dan onmiddellijk inzicht in je onkosten voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Bierum. Het duurt meestal slechts enkele weken voordat je huis volledig is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan dan kunststof kozijnen in Bierum? Ook daarvoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Indien je direct nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Bierum weet je meteen waar je aan toe bent en geniet je binnenkort van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Ga voor bekwaamheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Bierum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Bierum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Bierum

smaakvol

15 mei 2023

Ondanks de corona situatie is alles top verlopen en het eindresultaat is erg prima. Wellicht niet de goedkoopste, maar zeker wel de slimste keuze!

- Marinus Scholten

Eenvoudig in orde

12 mei 2023

rap, keurig en niet te duur.

- Mirjam Brouwer

Leuke campagne

6 mei 2023

We hadden mazzel dat er een mooie campagne was bij een van de bedrijven van de offertes. Daar hebben we gebruik van gemaakt en met een flinke prijsverlaging al onze kozijnen vernieuwd.

- Inge van de Velde

Plaatsing van kunststof kozijnen gewoonweg vertrouwd

28 april 2023

Uitstekende vakmannen!

- Melanie Meijer

Mooi resultaat!

22 april 2023

Nadat mijn omwonenden hun kozijnen hadden vervangen wilde ik tevens zo’n resultaat! Dat is gelukt!

- Lisette Kuipers

Resultaat is top

10 april 2023

Nadat we rap de offertes hadden ontvangen was het snel besloten. Kunststof kozijnen met isolatieglas. Deze aangebrachte houtnerf spreekt zo prima nu om onze ramen!

- Sjoerd Driessen

Prima resultaat!

7 april 2023

Nadat mijn wijkbewoners hun raamkozijnen hadden vervangen wilde ik ook zo’n resultaat! En dat heb ik gehad!

- Joris van der Heijden

Schitterende kunststof kozijnen!

31 maart 2023

Wist niet dat kozijnen zo smaakvol konden zijn! Ben werkelijk verrast!

- Leonie Peters

Niet enkel meer isolatie maar daarnaast een waardevermeerdering op ons huis

21 maart 2023

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. We zijn hier nu zo blij mee! Een prachtige voordeur die sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! De prijs was scherp in verhouding met de concurrentie. Mooie afwerking!

- Marc de Leeuw

Uitgelichte kozijnspecialisten in Bierum

Bouwmeester B.V.

Oosterstraat 15
9915 PN 't Zandt
Nederland

06 48276952
http://www.bouwmeester-kozijnen.nl/

Houtbewerking Wagenborgen B.V.

Meerweg 6
9945 RC Wagenborgen
Nederland

0596 542 420
http://www.houtbewerkingwagenborgen.nl/

K. Boer Holt Kozijnen

Kalverkampen 21b
9628 TT Siddeburen
Nederland

06 23228823
http://www.kboerholtkozijnen.nl/