Kunststof kozijnen Belfeld

Zoek jij een expert voor jouw kunststof kozijnen in Belfeld?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Belfeld verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Belfeld – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Belfeld nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Belfeld
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Belfeld gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Belfeld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Maasbree, Kessel en Swalmen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Belfeld

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Belfeld kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Belfeld vindt die hart heeft voor jouw project. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Belfeld kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Belfeld laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Belfeld zijn voor talrijke huishoudens een duurzame investering. Nu zijn er echter nogal wat mogelijkheden wanneer het aankomt op het aanleggen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn gewoonlijk gunstig geprijsd en passen hierdoor bij elk budget. Omdat nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Belfeld hebben wij op deze site het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je zometeen alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Belfeld – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Er bestaat meestal een oorzaak waarom je kozijnen wilt vervangen in Belfeld. Flink wat personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven oplappen. Desondanks is het vaak veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Belfeld. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens grandioos uit.

Ook niet te onderschatten is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woning. Zeker bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Met deze instroom van tocht zul je extra moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je enorm veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Het is dan ook slim om nieuwe kozijnen als een langdurige investering te zien.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Belfeld zijn er nog enkele voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woonhuis behoorlijk kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo fijn, je wilt namelijk wel in een mooi verblijf kunnen wonen. Ook met oog op een toekomstige verkoop zullen nieuwe kozijnen praktisch zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het installeren van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al vlot terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Belfeld dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Belfeld – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Belfeld zelf te plaatsen. Toch raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dat heeft diverse redenen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis wanneer je kiest voor een kozijnspecialist. Daarom ben je dus niet exclusief verzekerd van een karwei welke kritisch wordt uitgevoerd en er op het moment zelf prima uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een toekomstige verandering waar je nog talloze jaren plezier van zult krijgen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het al, is de specialist op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je continu het nieuwste aanbod kunt zien. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, isolatie en de wijze van fixeren. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je pand binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Daarbij ontvang je van een expert regelmatig waarborging op het afgeleverde werk en de producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Belfeld

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Belfeld

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verscheidene factoren. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, incluis beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De soort ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. Een kunststof kozijn plus montage zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De kunststof kozijnen kosten zijn heel lonend, helemaal vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast zijn er verschillende manieren om meer te besparen op de prijzen.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Belfeld in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies beschikbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Voorlopig is er geen subsidie (landelijk). Je kunt echter wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking indien je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Je kunt ook checken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Belfeld – je eerste alternatief

Natuurlijk zijn kunststof kozijnen niet de enige type kozijnen die je kunt aanbrengen bij jou in huis. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen flink in trek in Nederland. Dit komt voornamelijk omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Als je bijvoorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie minder dan bij de sterkere houtsoorten. Tevens is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Voor het plaatsen van houten kozijnen in Belfeld is het derhalve doorgaans handig om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de aanleg. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het beste bij je woonhuis past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er echter wel een paar nadelen aan houten kozijnen in Belfeld. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere soort. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Beits kan enorm duur zijn als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook kosten met zich mee. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien wanneer je houten kozijnen in Belfeld houtrot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te regelmatig voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van nut indien je je hier van bewust bent. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Belfeld een uitstekend alternatief als je zoekt naar een alternatieve uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Belfeld?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Belfeld – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Belfeld zijn een fantastisch tweede oplossing op kunststof kozijnen. Wil je dat een specialist de aluminium kozijnen aanlegt? Vraag dan nu nog offertes aan en bespaar onmiddellijk. Er zijn namelijk voldoende competente bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Belfeld te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de tariefstellingen voor een aluminium kozijn naar je wensen? Onze kozijn specialisten uit Belfeld informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Belfeld? Dan weet je zeker weten dat je niet te veel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je kosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een goede keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Belfeld
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Wil je een stabiel materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd erg mooi blijft. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je dus bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. De stof soort gaat daarnaast jaren mee, omdat het een zeer robuust karakter heeft. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Belfeld

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten aanleggen in Belfeld. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er vaak mooi uit en zijn geweldig eenvoudig te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl meerdere offertes ontvangen om eenvoudig te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor prijzen je moet denken voor het installeren van de kozijnen.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volkomen voldoen aan je behoeften. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de correcte gegevens meegeeft. Je hebt dan direct meer kans dat de prijsopgave aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Belfeld

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Belfeld kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Belfeld

Vakmannen

9 maart 2023

Het proces van offerte t/m oplevering verliep en de service is voortreffelijk. Een dikke veer voor dit traject en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Marije van de Velde

erg goed!

5 maart 2023

Voor de tweede keer een offerte gevraagd en daarom nieuwe kozijnen laten installeren. Nette prijs gekregen en de service was competent.

- Martin van der Horst

Afspraken werden nagekomen en betaalbaar

22 februari 2023

Tevreden want uiterst mooi geworden en de afspraken die we maakte worden nagekomen.

- Thomas Bakker

Gewoon verheugd met de kozijnen

19 februari 2023

Ik ben tevreden. We hebben 5 kozijnen laten verwisselen. Dit was snel geregeld. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo mooi uit. En dat zonder meerkosten.

- Evelien Bakker

Resultaat is top

10 februari 2023

Tevreden met het resultaat. Toen we snel de offertes hadden gekregen was het snel besloten. Kunststof kozijnen met isolatieglas. De houtnerf in het kunststof is net echt, prima!

- Hanneke Schouten

Aanrader!

30 januari 2023

Top kwaliteit kozijnen voor een scherpe prijs. Echt een aanrader. blije klant.

- Melanie van de Berg

Nieuwe kozijnen zijn

29 januari 2023

We hebben onze pui en kozijnen aan de achterkant laten vervangen. De buren zijn jaloers! Prijs was netjes.

- Edwin Janssen

Goede plaatsing kunststof kozijnen

21 januari 2023

Geweldig mannen!

- Rob Dekker

Helder verhaal

13 januari 2023

Gingen eerst informeren. Zijn prima geholpen met goede uitleg.

- Roy Evers

Uitgelichte kozijnspecialisten in Belfeld

transparantbouw

Van Coehoornstraat 22a
5916 PH Venlo
Nederland

077 320 0417
http://www.transparantbouw.nl/

V.O.F. Montagebedrijf Verstappen

Broeklaan 125
5953 NA Reuver
Nederland

077 474 3916
http://www.montagebedrijfverstappen.nl/

Golsteijn ramen en deuren

Herungerweg 208
5913 HD Venlo
Nederland

06 14728079
http://www.golsteijnramen.nl/