Kunststof kozijnen Kampen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw kunststof kozijnen in Kampen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Kampen verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Kampen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Kampen nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Kampen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Kampen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kampen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Oldebroek, Heerde en Dronten bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Kampen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Kampen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Kampen. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Kampen kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Kampen voor jouw huis

Er zijn ontzettend veel huishoudens in Kampen die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen thuis. Tegenwoordig zijn er echter nogal wat mogelijkheden als het aankomt op het aanbrengen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn gewoonlijk gunstig geprijsd en passen hierdoor bij ieder budget. Aangezien nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Kampen hebben wij op deze website het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze info weet je exact wat je kunt verwachten, daardoor zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Kampen – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Er bestaat vaak een aanleiding waarom je kozijnen wilt vervangen in Kampen. Meerdere mensen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven opknappen. Niettemin kan het geheid uit om je kozijnen te vervangen in Kampen. Op termijn zijn de onkosten lager, scheelt het je in het onderhoudsgeld en hiermee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er vaak ook nog eens een stuk beter uit.

Ook niet te onderwaarderen is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woonhuis. In het bijzonder bij oudere huizen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Door deze schade ontstaat er vaak tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Met deze instroom van tocht kun je flinker moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan overigens verloren, de warmte blijft immers niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je aanzienlijk veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Zie het dan ook daadwerkelijk als een investering in je huis zelf.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je zal ondervinden wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Kampen. Nieuwe kozijnen zorgen gewoonlijk namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woning. Dat is handig, want je wilt uiteraard een woning wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan kun je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Kampen dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Kampen – zelf aanleggen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Kampen zelf te installeren. Desondanks raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft een aantal redenen, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden geven. Dit garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden volbracht maar ook dat je bij toekomstige mogelijke zorgen verzekerd bent van bijstand en dus erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de specialist op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je constant het nieuwste aanbod kunt zien. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, isolatie en de methode van fixeren. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woning weldra een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een vakman in! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Die garantie vervalt veelal als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Kampen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Kampen

Voordat we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Allicht hebben die keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. Het kaliber kunststof en de beglazing heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de kosten.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, met beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De tarieven van kunststof kozijnen in Kampen zijn onder meer afhankelijk van het soort glas en de installatie. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Kampen tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je kent nu hoeveel de kunststof kozijnen kosten zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Wat je nog niet weet is dat er verschillende manieren zijn waarop je in staat bent om substantieel wat centen te bezuinigen op jouw aankoop. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Daarnaast is het mogelijk dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Kampen – je eerste alternatief

Natuurlijk zijn er nog alternatieven te verzinnen voor kunststof kozijnen. Zo is het onder andere ook denkbaar om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen erg in trek in Nederland. Dit komt hoofdzakelijk omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Je kunt kiezen uit talloze houtsoorten indien het aankomt op deze kozijnen. Het is van belang om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie minder dan bij de sterkere houtsoorten. Ook is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Voor het plaatsen van houten kozijnen in Kampen is het vandaar doorgaans slim om even contact op te nemen met een professioneel bedrijf voor de aanleg. Zo kan je begeleiding krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in huis.

Naast de vele voordelen kleven er jammer genoeg ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Kampen. Het grootste nadeel is het feit dat houten kozijnen beduidend meer onderhoud vergen dan overige type kozijnen. Houten kozijnen hebben immers verf nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het soort beits je mooi vindt, kunnen de kosten ver oplopen. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien indien jouw houten kozijnen in Kampen houtrot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te regelmatig voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het van belang om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje extra onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Kampen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Kampen – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Kampen misschien wel iets voor jou! Zoek je een professionele expert voor het plaatsen van aluminium kozijnen bij je woonhuis? Bespaar dan veel geld door direct nog een offerte aan te vragen. Er zijn immers genoeg professionele bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Kampen te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Ben je benieuwd naar tariefstellingen voor aluminium kozijnen in Kampen? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio informeren. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Kampen? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op jouw bestelling; gedegen werk voor betaalbare prijzen.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Kampen? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meeste kozijn vakmensen beschikbaar en hebben een aantal belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Kampen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Met aluminium kozijnen kies je voor een sterk materiaal voor jouw kozijnen in Kampen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd heel mooi blijft. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je dus bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. De stof soort gaat bovendien jaren mee, omdat het een erg solide karakter heeft. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Kampen

Je hebt alvast een goed en volledig beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten zetten in Kampen. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er doorgaans mooi uit en zijn geweldig eenvoudig te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl verschillende offertes ontvangen om eenvoudig te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor onkosten je moet denken voor het installeren van de kozijnen.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volkomen voldoen aan je behoeften. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de juiste gegevens meegeeft. Indien je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Kampen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Kampen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Kampen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Kampen

Netjes afgewerkt

20 mei 2023

Ik ben te spreken over de kozijnen en tevens over de manier waarop het werk is afgeleverd.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele prima besparing opgeleverd!

- Maaike de Vries

Via kozijnkaart geslaagd!

11 mei 2023

Wist even niet waar ik een specialist kon vinden die goed was. Kozijnkaart heeft me enorm geholpen door een keuze te kunnen maken. Geweldige kozijnen nu!

- Marloes de Bruin

Gewoon verheugd met de kozijnen

3 mei 2023

Ik ben tevreden. Heb 5 kozijnen laten plaatsen (verwisselen). Dit was snel geregeld. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. Dat alles is zonder meerkosten geregeld.

- Femke Maas

snel

25 april 2023

Er zijn kunststof kozijnen geplaatst op alle verdiepingen van mijn huis. Gezellig even leut en dan snel aan het werk. Ze werkte ingespannen, niet te geluidruchtig en ik kreeg netjes uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Er stonden 3 dagen ingepland voor de montage maar ze waren na 2 dagen al klaar. De offerte van hen was al netjes en nu door uren mindering nog minder geld kwijt. gelukkig dus.

- Anita van de Wal

Mooie kozijnen

18 april 2023

Door kozijnenkaart hebben we nu mooie kozijnen. Vakkundige lui bij installatie.

- Michel van der Horst

Het resultaat was verbluffend!

11 april 2023

Nadat mijn buren hun raamkozijnen hadden vervangen wilde ik ook zo’n resultaat! Dat is gelukt!

- Ilse de Bruijn

Uitleg was begrijpelijk en het is erg prima geworden

4 april 2023

We krijgen ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was essentieel dat we oprecht een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Vanessa Huisman

Netjes afgewerkt

28 maart 2023

Ik ben te spreken over de kozijnen en bovendien over de wijze waarop het werk is afgeleverd.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele prima besparing opgeleverd!

- Kevin van den Heuvel

Snel en duidelijk

20 maart 2023

Goede informatie over het vernieuwen van de schuifluik. De verduidelijking was begrijpelijk en de offertes waren scherp. Proper geplaatst en de afwerking precies.

- Kelly Boer

Uitgelichte kozijnspecialisten in Kampen

Vema Timmerfabriek BV

Expansie 3
8316 GB Marknesse
Nederland

0527 203 334
http://www.vematimmerfabriek.nl/

Timmerfabriek Zwolle B.V.

Sisalstraat 1
8281 JJ Genemuiden
Nederland

038 385 4344
https://nbvt.nl/leden/lidbedrijven/timmerfabriek-zwolle-bv

Maldeko bv

Randweg 19
8304 AS Emmeloord
Nederland

0527 522 172
http://www.maldeko.nl/