Kunststof kozijnen Drimmelen

Ben jij opzoek naar een ijzersterke kozijnspecialist in Drimmelen die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Drimmelen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Drimmelen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Kunststof kozijnen Drimmelen nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Drimmelen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 52 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Drimmelen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Drimmelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Sliedrecht, Hardinxveld Giessendam en Werkendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Drimmelen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Drimmelen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Drimmelen vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Drimmelen kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Drimmelen laten installeren

Kunststof kozijnen in Drimmelen zijn voor vele huishoudens een nuttige investering. Nu zijn er echter nogal wat mogelijkheden wanneer het aankomt op het aanbrengen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende beslissing als je een bepaald bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Aangezien nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Drimmelen hebben wij op deze pagina het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze kennis weet je precies wat je kunt verwachten, daardoor zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en goedkoop je vakkundige!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Drimmelen

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Drimmelen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Drimmelen – waarom vervangende kozijnen installeren?

Kozijnen vervangen in Drimmelen doe je uiteraard niet zo maar. Het kan een kostbare zaak zijn en er zijn nog altijd mensen die liever gaan voor het om de zo veel jaar onderhouden van de bestaande kozijnen. Desalniettemin is het vaak veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Drimmelen. Op termijn zijn de onkosten lager, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er gewoonlijk ook nog eens veel beter uit.

Ook niet te onderwaarderen is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je verblijf. Zeker bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Met deze instroom van tocht zal je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je aanmerkelijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woonhuis zelf.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Drimmelen zijn er nog enkele voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen normaliter namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je huis. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo aangenaam, je wilt namelijk wel in een mooi huis kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken namelijk doorgaans waardevermeerderend. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zul je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woning. Kozijnen vervangen in Drimmelen is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Drimmelen – zelf installeren of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat je wat geld kunt besparen, je hoeft immers alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Helaas zijn er tevens wat nadelen aangaande het eigenhandig installeren van kozijnen in Drimmelen. Bij het aanbrengen van kozijnen in Drimmelen is het bepalend dat het op de passende manier vast wordt gezet. Indien dit niet gedaan is bestaat er de mogelijkheid dat de isolatiewaarde aanzienlijk zal verminderen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. De voornaamste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een expert is de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Daarna vervalt vaak de garantie. Kozijnen hebben een enorm lange levensduur, dus missende garantie is jammer van je investering!

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van je nieuwe kozijnen. Door de lange levensduur en het comfort van plaatsing vallen de kosten mee wanneer je een vakman inhuurt in Drimmelen. Het opvragen van offertes is de uitgelezen wijze om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Vul dan vlug ons offerte invulformulier in om meer te weten over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Drimmelen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Drimmelen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Drimmelen

Voordat we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Allicht hebben die keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de prijs. Het kaliber kunststof en de glas heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de prijs.

Laten we opnoemen welke dingen je aan moet denken die tezamen de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, inclusief beglazing en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De kosten van kunststof kozijnen in Drimmelen zijn onder meer afhankelijk van het soort glas en de montage. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de tarieven van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de mogelijkheden om te bezuinigen op je aankoop. Denk eens aan subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wanneer je twee energiebesparende maatregelen hebt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Drimmelen – het allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Drimmelen een uitstekend alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn niet veel alternatieve stoffen die zo warm en sfeervol eruit zien als dat hout doet. Maar je beslissing voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. Wij zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je informeren over alle mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al benoemd. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd uniek. Geen lat of stuk hout ziet er exact hetzelfde uit als de ander. Maar daarnaast zijn er nog alternatieve redenen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens zeer geschikt om warmte binnen te houden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de bescherming in en rondom je verblijf.

Kies je voor houten kozijnen in Drimmelen, dan moet je ook nog voor een soort hout kiezen. Ook hierin is de keuze weer geweldig. Let hierbij op de deugdelijkheid, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Zorg er tevens voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt aanpassen. Natuurlijk staan ze knap bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan fijn samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geschilderd kan worden. Mocht het hout om wat voor oorzaak stuk raken, dan kan het makkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en gewone raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Drimmelen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Drimmelen – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn in ieder geval een van de bekendere soorten kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Drimmelen heb je daadwerkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle types en maten leverbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het bijvoorbeeld een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Drimmelen die van een specifieke kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een uitstekend resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie bovendien nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt immers aanzienlijk veel kosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Drimmelen? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals verkrijgbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Drimmelen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Drimmelen

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten installeren in Drimmelen. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er veelal mooi uit en zijn onwijs eenvoudig te onderhouden. Met onze website is het mogelijk om een aantal offertes te krijgen. Je hebt dus onmiddellijk inzicht in de kosten die je moet maken.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volkomen voldoen aan je behoeften. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de correcte informatie meegeeft. Je hebt dan direct meer kans dat de prijsopgave aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Drimmelen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Drimmelen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Drimmelen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Drimmelen

fantastisch

26 september 2021

Ondanks de corona situatie is alles voortreffelijk verlopen en het eindresultaat is erg mooi. Misschien niet de goedkoopste, maar absoluut wel de slimste keuze!

- Stefan Bosman

Prachtige houten kozijnen!

16 september 2021

Duurde niet lang alvoor ik de offertes binnen had. Tweetal weken later voorzien van schitterende kozijnen!

- Suzanne Bosman

Vergelijken is slim

6 september 2021

De nieuwe kozijnen zijn top na duidelijk advies. uiterst Wij zijn er heel gelukkig mee en raden vergelijken van offertes bij iedereen aan.

- Cindy Peeters

Aanrader!

5 september 2021

Onze nieuwe kozijnen zijn van prima prima deugdelijkheid en niet duur! Feitelijk een aanrader. contente klant.

- Jelle van den Bosch

Netjes afgewerkt

24 augustus 2021

uiterst gelukkig hoe de afwerking is afgehandeld.. En dat tegen een prima prijs dankzij het vergelijken van de offertes.

- Catharina van Dijk

Nieuwe kozijnen zijn

18 augustus 2021

We hebben onze voorgevel en kozijnen aan de achterkant laten vernieuwen. De wijkbewoners zijn jaloers! Vergelijken van de offertes kan echt uit, nette prijs mogen krijgen.

- Björn Huisman

Klantgericht en vriendelijk

9 augustus 2021

Door deze site een offerte opgevraagd en voor het plaatsen van kozijnen en aansluitend een afspraak gemaakt. De mannen hadden niet alleen kennis van zaken maar hebben ons bovendien persoonlijk laten begrijpen dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we eerst wilden. Gelukkig met die manier van zaken doen.

- Robin van de Pol

Door kozijnkaart succesvol!

3 augustus 2021

Wist even niet waar ik een expert kon vinden die vakkundig was. Kozijnkaart heeft me heel erg geholpen door een keuze te kunnen maken. Geweldige kozijnen nu!

- Marco van de Ven

Isolatie en waardevermeerdering in 1

1 augustus 2021

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. Een prachtige voordeur die sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! scherpe aanbieding gehad vergeleken met wat google laat zien. Nette afwerking!

- Catharina van de Wal

Uitgelichte kozijnspecialisten in Drimmelen

Gloudemans Gevelproducten B.V.

Van Rijckevorselstraat 53
4815 AA Breda
Nederland

0162 455 894
https://www.gloudemansgevelprodukten.nl/

Kozion Breda

Slingerweg 120
4814 AZ Breda
Nederland

076 514 2875
http://www.kozion.nl/

Kozijntje.nl Kwaliteit kozijnen voor een scherpe prijs

Oranjeboomstraat 198
4812 EM Breda
Nederland

085 201 3222
http://kozijntje.nl/