Kunststof kozijnen Walem

Zoek jij een expert voor jouw kunststof kozijnen in Walem?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Walem verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Walem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Walem nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Walem
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Walem gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Walem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Beek, Margraten en Nuth bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Walem

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Walem is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Walem. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Walem voor jouw huis

Je bent uiteraard niet iedere dag bezig met het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen in Walem. Vandaar dat een professional voor je kunststof kozijnen in Walem zo bepalend is. Een deskundige hoeft niet per definitie prijzig te zijn, wanneer je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Om kunststof kozijnen in Walem te laten installeren, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Je wilt immers een vakman die de kunststof kozijnen in Walem zal installeren. Zo ben je namelijk gegarandeerd van kwaliteit en meestal ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt logischerwijs voornamelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Walem, in plaats van met moeilijkheden of buikpijn achter te blijven.

Kunststof kozijnen in Walem zijn een geschikte wijziging aan je huis. Je profiteert van een geweldige isolatie, een lange levensduur en gering onderhoud. Bovendien is kunststof leuk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek bereikbaar zijn. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Je leest hier alles over de verschillende aanleidingen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Natuurlijk krijg je ook meer inzicht in de onkosten. Overigens vindt je hier ook bespaartips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en goedkoop je deskundige!

Kozijnen vervangen Walem – waarom vervangende kozijnen aanbrengen?

Er bestaat dikwijls een aanleiding waarom je kozijnen wilt vervangen in Walem. Het kan een prijzige aangelegenheid zijn en er zijn nog steeds personen die liever gaan voor het om de zoveel jaar verzorgen van hun bestaande kozijnen. Evengoed kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Walem. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens schitterend uit.

Ook niet te onderschatten is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woonhuis. In het bijzonder bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze schade heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je aanzienlijk extra moeten stoken. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, zal je hiermee zeer veel geld besparen op je energiekosten. Het is dan ook verstandig om nieuwe kozijnen als een langdurige investering te zien.

Toch is dit niet het enige voordeel wat je zult ondervinden indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Walem. Nieuwe kozijnen zorgen meestal namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je verblijf. Dat is handig, want je wilt logischerwijs een woning wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken toch doorgaans waardevermeerderend. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zul je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Walem dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Walem – zelf aanleggen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van dingen in huis, dan kun je misschien eigenhandig je kozijnen plaatsen in Walem. Maar eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft meerdere aanleidingen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis ingeval je kiest voor een kozijnspecialist. Hierdoor ben je dus niet alleen verzekerd van een karwei welke kritisch wordt verricht en er op het moment zelf top uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een toekomstige aanpassing waar je nog vele jaren plezier van gaat hebben.

Verder is een deskundige op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Walem, waardoor je een keus krijgt van het gehele aanbod wat er op de markt is. Niet enkel materiaal, maar ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging verschillen enorm. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een buitengewoon effect komt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een expert in! Dus weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de taken netjes worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Verder ontvang je van een expert meestal garantie op het afgeleverde werk en de producten. Deze garantie vervalt vaak als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Walem

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Walem

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het type kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de tarieven. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, inclusief beglazing en het installeren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de prijzen vanaf 445 euro (tevens inclusief ramen en montage). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De soort ramen en methode van monteren dragen bij aan de hoogte van de kosten. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Walem tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de tarieven van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de kansen om te bezuinigen op je aankoop. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie ontvangen. Lees meer via rvo.nl.

Tevens is het denkbaar dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Walem – het eerste alternatief

Houten kozijnen Walem, voor velen een prachtig alternatief. Een natuurlijke type kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor flink wat mensen aardig van belang. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je beslissing voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. Wij zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen bespreken en je adviseren over alle mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al benoemd. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd nog uniek. Geen plank of stuk hout ziet er precies hetzelfde uit als de andere. Maar hout heeft nog meerdere prettige eigenschappen. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt bovendien om de warmte in de woning vast te houden! Een ander cruciaal aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de veiligheid in en rondom je woonhuis.

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Walem, is de opvolgende keuze welke houtsoort je wil gebruiken. Ook hierin is de keuze weer geweldig. Houd bij het kiezen van de goede houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort woning. Vanzelfsprekend staan ze keurig bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan aardig samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Beschadigd hout kan betrekkelijk eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Verder zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Walem?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Walem – het tweede alternatief

Het is in ieder geval mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Walem. Door middel van aluminium kozijnen in Walem heb je feitelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle types en maten verkrijgbaar. Het is dan ook echt een verkeerde gedachte dat je beperkt bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Zo is het als voorbeeld mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Walem die van een specifieke kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vergen speciale technieken die voor een fantastisch resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Walem staan bekend om hun hoge isolatie. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel onkosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meeste kozijn vakmensen beschikbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Walem
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Walem

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten aanbrengen in Walem. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er meestal mooi uit en zijn geweldig gemakkelijk te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl een aantal offertes ontvangen om makkelijk te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor onkosten je moet denken voor het plaatsen van de kozijnen.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die compleet voldoen aan je behoefte. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de correcte info meegeeft. Wanneer je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Walem

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Walem kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Walem

Uitstekend

6 maart 2023

Covid of niet, het project is competent verlopen met alle maatregelen van dien. Het resultaat is bovendien niet minder om, wauw! We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer tevreden!

- Christiaan Postma

Goede plaatsing kunststof kozijnen

5 maart 2023

Uitstekende vakmannen!

- Maaike Bosch

Wauw wat mooi!

26 februari 2023

Wat een ontzettende vakman, hij heeft hier echt een werk geleverd van hoge kwaliteit. Ons huis ziet er zo luxe uit nu! Dankzij kozijnenkaart totaal gelukkig!

- Arjan Koning

Bovenmatig prima kwaliteit

17 februari 2023

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten vervangen door kunststof kozijnen. Een hoop kwaliteit voor een nette prijs. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Van het aanvragen van de offerte tot installatie (en nazorg!), we zijn blij.

- Jacobus Willems

Probleemloos

10 februari 2023

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Gezellig even leut en daarna snel aan het werk. Geheel is netjes gedaan en achteraf alles uitgelegd. Er stonden 3 dagen ingepland voor de constructie maar ze waren na 2 dagen al klaar. De offerte van hen was al netjes en nu door uren mindering nog minder kosten kwijt. content dus.

- Alexander Peeters

Gewoon klasse

2 februari 2023

Precies zoals ik had verwacht.

- Roy Kok

Afwerking zo prima gedaan

27 januari 2023

Ik ben te spreken over de kozijnen en ook over de methode waarop het werk is afgeleverd.. En dat tegen een mooie prijs dankzij het vergelijken van de offertes.

- Cornelis van Dongen

De mooiste kozijnen van de straat!

17 januari 2023

Van een aantal deuren verder kwamen ze vragen bij wie ik mijn kozijnen had laten doen. Dat is toch geweldig?

- Kelly Veenstra

Prima geadviseerd.

15 januari 2023

We werden goed begeleid en kregen duidelijk advies toen we vragen hadden.

- Antonius van de Veen

Uitgelichte kozijnspecialisten in Walem

De Kock Raam en Deurtechniek Courage BV

Business Park Stein 210
6181 MB Elsloo
Nederland

046 433 4131
http://www.couragebv.nl/

Bebemo BV

Mesbergweg 1
6325 BZ Berg en Terblijt
Nederland

043 604 3813
http://www.bebemo.nl/

Timmerbedrijf R. Greten

Lindelaufer Gewande 32
6367 AZ Voerendaal
Nederland

045 562 0843
http://www.timmerbedrijf-greten.nl/