Kunststof kozijnen Vijlen

Zoek jij een expert voor jouw kunststof kozijnen in Vijlen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Vijlen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Vijlen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Vijlen nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Vijlen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 70 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Vijlen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Vijlen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Beek, Margraten en Vaals bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Vijlen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Vijlen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Vijlen. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Vijlen laten installeren

Kunststof kozijnen in Vijlen zijn voor talrijke huishoudens een duurzame investering. Maar hoe kies je de juiste aanbieder of expert die bij jou kunststof kozijnen in Vijlen kan komen plaatsen?

Kunststof kozijnen zijn meestal voordelig geprijsd en passen daardoor bij ieder budget. Aangezien nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Vijlen hebben wij op deze site het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze kennis weet je nauwgezet wat je kunt verwachten, daardoor zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en rendabel je vakkundige!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Vijlen

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Vijlen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Vijlen – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Er bestaat veelal een oorzaak waarom je kozijnen wilt vervangen in Vijlen. Het kan een prijzige zaak zijn en er zijn nog altijd personen die liever gaan voor het om de zo veel jaar behouden van hun bestaande kozijnen. Desalniettemin is het regelmatig veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Vijlen. Op termijn zijn de kosten lager, scheelt het je in het onderhoud en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er over het algemeen ook nog eens veel beter uit.

Ook niet te onderschatten is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woonhuis. Vooral bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren vaak veel beschadiging ontstaan. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je verblijf. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je aanmerkelijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook eigenlijk als een investering in je woning zelf.

Maar als je kozijnen laat vervangen in Vijlen zijn er nog andere voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen normaliter namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je huis. Dat is fijn, want je wilt natuurlijk een woning wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een aankomende verkoop kunnen nieuwe kozijnen verstandig zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het aanleggen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al vlot terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Vijlen dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Vijlen – zelf aanleggen of uitbesteden?

Enkele mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Hiermee kun je in theorie tamelijk kosten besparen want het persoonlijk doen op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Vanzelfsprekend zitten er nadelen aan het zelf doen van de montage voor de kozijnen in Vijlen. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen uiteraard bijzonder belangrijk. Als de kozijnen niet volledig juist geïnstalleerd worden is er een directe kans op verlaging van de isolatiewaardes, het losraken van kozijnen, barsten in de muren etc. De voornaamste reden om de kozijnen te laten plaatsen door een specialist is de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Vervolgens vervalt vaak de garantie. Wegens de levensduur van kozijnen is het hierdoor zeker het overdenken waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van je nieuwe kozijnen. Wegens de betrekkelijk lage tarieven voor het plaatsen van kozijnen in Vijlen hoeft dit echt niet zo prijzig te zijn als je in eerste instantie zou denken. Snel een schatting hebben wat het voor jouw woning zou kosten? Ga vlot naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Vijlen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Vijlen

Voordat we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Natuurlijk hebben die keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de kosten. Het soort kunststof en de ramen heeft uiteraard ook een invloed op de prijs.

Laten we opnoemen welke aangelegenheden je aan moet denken die alsmede de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen bij €350,-, incluis beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief ramen en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De soort ramen en manier van monteren dragen bij aan de hoogte van de kosten. Een kunststof kozijn plus montage zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Vijlen tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Ook bestaan er verschillende manieren om meer te bezuinigen op de kosten.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Vijlen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een subsidie voor kunststof kozijnen? Op dit ogenblik is er geen landelijke subsidie. Je kunt anderzijds wel een subsidie ontvangen voor het installeren van isolatieglas. Een vereiste daarvoor is dat je ernaast nog investeert in minimaal één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Ernaast is het mogelijk dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Vijlen – het eerste alternatief

Houten kozijnen Vijlen, voor velen een uitstekend alternatief. Een natuurlijke categorie kozijnen, waaronder hout, is voor een aantal mensen enorm van belang. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog andere componenten van belang bij de keuze voor houten kozijnen in Vijlen. Logischerwijs komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de verschillende opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al benoemd. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd uniek. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke patroon. Maar hiernaast zijn er nog overige redenen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uitstekend geschikt om warmte binnen te houden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de veiligheid in en rondom je huis.

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Vijlen, is de volgende beslissing welke soort hout je gaat gebruiken. Er bestaan verschillende opties. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het minst. Zorg er ook voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor weloverwogen bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het creëren van houten kozijnen.

Het fijne van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort huis. Natuurlijk staan ze keurig bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan prima samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor oorzaak beschadigd raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Daarbuiten zijn ze geschikt voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Vijlen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Vijlen – het tweede alternatief

Het is verder een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Vijlen. Met de passende aluminium kozijnen in Vijlen heb je echt kwaliteit in handen. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een formidabel resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie bovendien nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatie maakt het daadwerkelijk mogelijk om aanzienlijk wat kosten te besparen voor je energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je verschillende materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Vijlen? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn specialisten beschikbaar en hebben een aantal belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Vijlen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Vijlen

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Vraag dan eenvoudig en snel je offertes om kunststof kozijnen te laten installeren in Vijlen. Je hebt dan onmiddellijk inzicht in je prijzen voor het laten installeren van kunststof kozijnen in Vijlen. Het duurt veelal slechts een paar weken voordat je huis helemaal is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan als kunststof kozijnen in Vijlen? Dan kun je ook eenvoudigweg op kozijnenkaart.nl terecht voor je verzoek. Indien je direct nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Vijlen weet je meteen waar je aan toe bent en geniet je gauw van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Ga voor bekwaamheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Vijlen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Vijlen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Vijlen

uiterst tevreden

26 juni 2022

super Levering en planning waren enorm inschikkelijk. Gelukkig met de kozijnen en de kosten!

- Michel de Jong

Bijzondere aluminium raamkozijnen!

19 juni 2022

Wist niet dat kozijnen zo mooi konden zijn! Ben daadwerkelijk verrast!

- Mark Blom

De omwonenden zijn jaloers!

8 juni 2022

We hebben onze pui en kozijnen aan de achterkant laten vernieuwen. We hebben de omwonenden jaloers gemaakt. Vergelijken van de offertes kan inderdaad uit, nette prijs mogen ontvangen.

- Petronella Vink

Prima resultaat!

30 mei 2022

Nadat mijn wijkbewoners hun raamkozijnen hadden vervangen wilde ik ook zo’n resultaat! Dat is gelukt!

- Jan van Dam

Eenvoudig in orde

26 mei 2022

Goede afwerking en nazorg en een prima prijs.

- Joost Gerritsen

Uitstekend

16 mei 2022

Covid of niet, het project is prima gegaan met alle maatregelen van dien. Het effect is ook niet minder om, wauw! We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer blij!

- Klaas Dekker

Beste service die ik ooit heb ondervonden

14 mei 2022

Belden zelfs na maandje nog even op om te controleren of ik nog steeds tevreden was. Fantastisch!

- Sandra Evers

Offertes vergeleken altijd doen!

7 mei 2022

De nieuwe kozijnen zijn fijn na duidelijk advies. Installatie en afwerking is top gedaan. Wij zijn er heel blij mee en raden vergelijken van offertes bij iedereen aan.

- Wouter Hermans

Goede opheldering gehad

29 april 2022

De belangrijkste stap was het kiezen van de kozijnen na de offerte. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. We zijn correct op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Remco Dijkstra

Uitgelichte kozijnspecialisten in Vijlen

Henk Schnackers Gevelelementen

Wiebachstraat 8
6466 NG Kerkrade
Nederland

045 563 0520
http://www.schnackers.nl/

Miral Nederland BV

Koperslager 6
6422 PR Heerlen
Nederland

045 549 1304
http://www.miral-nederland.nl/

onlineschucoshop.nl

Vrusschenhusken 1
6422 PL Heerlen
Nederland

045 541 3214
http://www.onlineschucoshop.nl/