Kunststof kozijnen Tegelen

Zoek jij een professional voor jouw kunststof kozijnen in Tegelen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Tegelen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Tegelen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Tegelen nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Tegelen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 87 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Tegelen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Tegelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Venray, Venlo en Beesel bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Tegelen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Tegelen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Tegelen. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Tegelen voor jouw woning

Het laten aanleggen van kunststof kozijnen in Tegelen is niet iets wat je dagelijks laat uitvoeren. Vandaar dat een expert voor je kunststof kozijnen in Tegelen zo van belang is. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een professional niet per sé prijzig te zijn.

Om kunststof kozijnen in Tegelen te laten installeren, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Je wilt namelijk een vakman die je kunststof kozijnen in Tegelen zal aanbrengen. Op die manier ben je immers verzekerd van kwaliteit en meestal ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt de aankomende jaren immers onbezorgd kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Tegelen.

Het aanbrengen van kunststof kozijnen in Tegelen is een ecologische investering in je woonhuis. Je profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en miniem onderhoud. Ook is kunststof scherp geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Op deze pagina lees je waarom kunststof kozijnen aanbrengen een goed idee is! Je vindt meer info over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Natuurlijk vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en goedkoop je vakman!

Kozijnen vervangen Tegelen – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

Niet iedereen weet exact wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op een aantal componenten. Je kent dan later alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Tegelen. Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je woning. Vooral houten kozijnen in oudere woningen hebben door de jaren heen fors wat beschadiging opgelopen. Door deze schade is een gebouw vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Wat doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft immers niet meer in het woonhuis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je aanzienlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je pand.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in Tegelen je kozijnen laat vervangen. De algehele uitstraling van je huis gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen gewoonlijk ook de waarde van je huis. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Jouw kozijnen vervangen in Tegelen is dan ook doorgaans een uitstekend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Tegelen – zelf aanleggen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van dingen in huis, dan kun je misschien zelf je kozijnen plaatsen in Tegelen. Maar eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft een aantal redenen, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis indien je kiest voor de kozijnspecialist. Hierdoor ben je dus niet exclusief verzekerd van een karwei die top wordt uitgevoerd en er op het moment zelf prima uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een aanstaand aanpassing waar je nog talloze jaren plezier van gaat hebben.

Ook is een kenner op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Tegelen, waardoor je een variëteit krijgt van het juiste aanbod wat er op de markt is. Niet alleen materiaal, maar ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging wisselen enorm. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woning binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de voorgeve. Ook ontvang je van een vakman vaak waarborging op het afgeleverde werk en de producten. Deze garantie vervalt vaak als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Tegelen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Tegelen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verscheidene factoren. Natuurlijk hebben deze keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het model kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, met glas en het installeren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de bedragen vanaf 445 euro (tevens inclusief ramen en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De prijzen van kunststof kozijnen in Tegelen zijn onder meer ondergeschikt van het soort ramen en de installatie. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Tevens zijn er nog verschillende manieren om zoveel mogelijk op de prijzen te besparen.

Zo koop je goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Tegelen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een compensatie voor kunststof kozijnen? Voorlopig is er geen subsidie (landelijk). Wel bestaat er de potentie om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Daarnaast is het denkbaar dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Tegelen – het allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Tegelen een prima alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn weinig overige grondstoffen die zo warm en sfeervol lijken als dat hout doet. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van meer factoren af. Wij zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je informeren over alle opties.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd nog uniek. Ieder deel hout heeft zijn eigen unieke nerfpatroon. Maar hout heeft nog overige goede kenmerken. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt bovendien om de warmte in de woning vast te houden! Een ander cruciaal aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Je houten kozijnen dragen zo in ieder geval bij tot een veilige woning.

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Tegelen, is de volgende beslissing welke houtsoort je wilt gebruiken. Ook hierin is de keuze weer eeuwig. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het allerminst. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het fijne van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort woonhuis. Natuurlijk staan ze knap bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan prima samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Aangetast hout kan relatief makkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Tegelen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Tegelen – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Tegelen eventueel wel iets voor jou! Zoek je een kundige vakman voor het aanleggen van aluminium kozijnen bij je woning? Vraag dan direct nog offertes aan en bespaar ogenblikkelijk. De specialisten staan namelijk voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Tegelen.

Wij garanderen dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je nieuwsgierig naar tarieven voor aluminium kozijnen in Tegelen? Onze kozijn specialisten uit Tegelen informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Tegelen? Dan weet je absoluut dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je kosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals verkrijgbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Tegelen
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Met aluminium kozijnen kies je voor een sterk materiaal voor jouw kozijnen in Tegelen. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog lang plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je dus bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. De stof soort gaat daarnaast jaren mee, omdat het een enorm robuust karakter heeft. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Tegelen

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten aanbrengen in Tegelen. Eenvoudig in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan enorm lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl een aantal offertes ontvangen om gemakkelijk te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om gelijk te zien aan wat voor prijzen je moet denken voor het zetten van de kozijnen.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volkomen voldoen aan je behoefte. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Wanneer je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Tegelen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Tegelen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Tegelen

Gewoon top

18 mei 2023

Exact zoals ik had verwacht.

- Sylvia de Bruijn

Positieve ervaring

13 mei 2023

De nieuwe kunststof kozijnen van de woning ziet prima en strak uit. De afwerking hebben de mannen erg gedaan.

- Ruben de Groot

Kozijnen zijn geweldig!

6 mei 2023

Recent al onze kozijnen laten verwisselen. We genieten nu elke dag van onze snel geplaatste, nette en nette kozijnen! Super!

- Pieter van Wijk

Geweldig competent!

30 april 2023

Niet voor de eerste maal een offerte gevraagd en opnieuw gelukkig. Mooie prijs gekregen en de service was uitstekend.

- Maarten Mulder

Klantvriendelijke benadering

17 april 2023

Via deze site een offerte opgevraagd en voor het installeren van kozijnen en vervolgens een afspraak gemaakt. De kerels hadden niet enkel kennis van zaken echter hebben ons daarnaast persoonlijk laten begrijpen dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we eerst wilden. erg service.

- Anne Martens

rap geleverde kozijnen

11 april 2023

Top service! Snel geinstalleerd! Nette tarieven en hierdoor al met al uiterst content.

- Sharon Postma

Snel en duidelijk

3 april 2023

We hebben raad ontvangen ivm een schuifluik. De opheldering was evident en de offertes waren scherp. Proper geplaatst en de afwerking precies.

- Rob Bosman

Probleemloos

28 maart 2023

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Bij binnenkomst even snel een kopje koffie en hup de mannen gingen aan het werk. Ze werkte ingespannen, niet te geluidruchtig en ik kreeg netjes uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Ze waren zelfs sneller voltooid (3 dagen gepland, 2 dagen nodig gehad). De offerte van hen was al keurig en nu door uren mindering nog minder kosten kwijt. gelukkig dus.

- Thijs Boer

Resultaat is top

26 maart 2023

We zijn gelukkig met het eindresultaat. Toen we rap de offertes hadden gekregen was het snel besloten. Kunststof kozijnen met isolatieglas. Deze zichtbare houtnerf spreekt zo mooi nu om onze ramen!

- Marije van de Wal

Uitgelichte kozijnspecialisten in Tegelen

transparantbouw

Van Coehoornstraat 22a
5916 PH Venlo
Nederland

077 320 0417
http://www.transparantbouw.nl/

Kozijnimport

Groethofstraat 101
5913 BH Venlo
Nederland

077 354 0000
http://kozijnenimport.nl/

Janssen gevelmontage

Burgemeester Bloemartsstraat 12
5913 BE Venlo
Nederland

06 28888258
https://janssengevelmontage.nl/