Kunststof kozijnen Ooij

Zoek jij een professional voor jouw kunststof kozijnen in Ooij?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Ooij verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Ooij – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Ooij nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Ooij
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 92 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Ooij gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ooij, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Arnhem, Renkum en Rozendaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Ooij

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Ooij kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Ooij. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Ooij laten installeren

Kunststof kozijnen in Ooij zijn voor veel huishoudens een verstandige investering. Nu zijn er echter nogal wat opties als het aankomt op het aanleggen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn over het algemeen voordelig geprijsd en passen daardoor bij elk budget. Juist voor personen die meer info willen over kunststof kozijnen in Ooij plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze info weet je precies wat je kunt verwachten, daardoor zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en goedkoop je vakman!

Kozijnen vervangen Ooij – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Wij signaleren dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in het woonhuis. Om je wat inzicht te geven in de diverse voordelen, zetten we diverse zaken op een rij. Je kent dan later alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Ooij. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatie. Hoofdzakelijk houten kozijnen in oudere woningen hebben door de jaren heen fors wat schade opgelopen. Door deze beschadiging is een woonhuis vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Hetgeen doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is meestal zonde van je geld. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je behoorlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in Ooij je kozijnen laat vervangen. De algehele uitstraling van je woning gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wil tenslotte wel in een mooi huis kunnen wonen. Tevens is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan doorgaans ook simpel weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Ooij dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Ooij – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Enkele mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Hiermee kun je in theorie wat geld bezuinigen aangezien het eigenhandig doen op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er wel wat nadelen aangaande het zelf plaatsen van kozijnen in Ooij. Bij het aanbrengen van kozijnen in Ooij is het fundamenteel dat het op de passende manier vast wordt gezet. Indien dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde aanmerkelijk zal verkleinen door kiertjes of dat de kozijnen los kunnen komen, met alle gevolgen van dien. De belangrijkste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een vakman is de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Dan vervalt regelmatig de garantie. Kozijnen bezitten een beduidend lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je duurzame investering!

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van jouw nieuwe kozijnen. Wegens de relatief lage kosten voor het installeren van kozijnen in Ooij hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Snel een richtlijn krijgen wat het voor jouw woning zou kosten? Ga vlot naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Ooij

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Ooij

Voordat we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opsommen welke dingen je aan moet denken die alsmede de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de prijzen vanaf 445 euro (ook inclusief glas en montage). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De soort ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. Een kunststof kozijn plus installatie zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de prijzen van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de kansen om te bezuinigen op je aanschaf. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook checken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Ooij – je eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Ooij een voortreffelijk alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke type kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor meerdere mensen aardig belangrijk. Niets zal de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog meerdere componenten belangrijk bij de beslissing voor houten kozijnen in Ooij. We zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen bespreken en je informeren over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al genoemd. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn echt altijd uniek. Geen plank of stuk hout ziet er precies gelijk uit als de ander. Maar hout heeft nog meerdere goede kenmerken. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt tevens om de warmte in de woning vast te houden! Een ander fundamenteel aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen diefstal. Je houten kozijnen dragen zo altijd bij tot een veiligere woning.

Indien je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Ooij, is de opvolgende keuze welke soort hout je gaat gebruiken. Ook hierin is de keuze weer geweldig. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het minst. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het mooie van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort woning. Natuurlijk staan ze fraai bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan prima samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geverfd kan worden. Beschadigd hout kan betrekkelijk makkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Ooij?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Ooij – het tweede alternatief

Het is bovendien een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Ooij. Door middel van aluminium kozijnen in Ooij heb je daadwerkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een prachtig resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie vaak nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel kosten besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in huis.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meeste kozijn vakmensen verkrijgbaar en hebben diverse belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Ooij
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Ooij

Je hebt alvast een goed en volledig beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten aanleggen in Ooij. Simpel in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan zeer lang mee. Middels onze website is het mogelijk om diverse offertes te krijgen. Je hebt dus direct inzicht in de onkosten die je moet maken.

In no time ben ook jij daardoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou thuis. Let er wel even op dat je dus bij de offertes goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan direct meer kans dat de aanbieding aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Ooij

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Ooij kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Ooij

Mooi gedaan

11 maart 2023

Precies zoals ik had bedacht.

- Sander Hendriks

Vlekkeloos

5 maart 2023

Ondanks de simpele opdracht was alles erg geregeld en helder.

- Mark Jacobs

Goede afhandeling

22 februari 2023

De nieuwe kunststof kozijnen van de woning ziet mooi en strak uit. Ingenieus afgewerkt ook.

- Simone de Lange

Aanrader!

15 februari 2023

Top kwaliteit kozijnen voor een scherpe prijs. Ik zou het oprecht aanraden. Ik ben uiterst tevreden.

- Sabine Wolters

Goede plaatsing kunststof kozijnen

10 februari 2023

Uitstekende vakmannen!

- Angelique Jacobs

prima

2 februari 2023

Ongeacht de corona toestand is alles voortreffelijk verlopen en het eindresultaat is erg prima. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer blij!

- Nicole Gerritsen

Leuke actie

26 januari 2023

Toen we de offertes aanvroegen bleek dat er daarnaast een leuke actie gaande was bij 1 van de organisaties. Gelijk gebruik van gemaakt en met een prima korting al onze kozijnen laten verwisselen.

- Cornelia Veenstra

Niet enkel afspraak is afspraak maar daarnaast

16 januari 2023

Blij want uiterst prima geworden en alle afspraken die we maakte worden nagekomen.

- Adriana Willems

Samenwerking en overleg was top

15 januari 2023

Vriendelijk, voldoende kennisgeving en ze zijn mee denkend. Het huis heeft echt een metamorfose gekregen. Onze houten kozijnen zijn zo prima!

- Ivo Kuipers

Uitgelichte kozijnspecialisten in Ooij

Rutolux Groesbeek BV

Mies 3
6562 LZ Groesbeek
Nederland

024 397 4592
http://www.rutolux.nl/

Timmerfabriek “De Kroon” B.V.

Willem Alexanderstraat 16
6691 EE Gendt
Nederland

0481 421 218
http://www.kroonbv.nl/index.php/contact

Sedeko b.v.

Rijksweg 35F
6584 AA Molenhoek
Nederland

024 358 2511
http://www.sedeko.nl/