Kunststof kozijnen Lottum

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw kunststof kozijnen in Lottum?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Lottum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Lottum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Lottum nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Lottum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Lottum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lottum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Venray, Venlo en Beesel bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Lottum

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Lottum kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Lottum. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Lottum laten installeren

Het laten aanbrengen van kunststof kozijnen in Lottum is niet iets wat je dagelijks laat uitvoeren. Vandaar dat een vakkundige voor jouw kunststof kozijnen in Lottum zo van belang is. Als je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een expert niet per sé duur te zijn.

Kies voor je kunststof kozijnen in Lottum niet meteen voor de eerste de beste. Het is beter om het uit te besteden aan een expert die verstand van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is bijna niet denkbaar. Je wilt de aankomende jaren immers zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Lottum.

Kunststof kozijnen in Lottum zijn een geschikte wijziging aan je woning. Je profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en weinig onderhoud. Daarnaast is kunststof scherp geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek bereikbaar zijn. Ben je ook op zoek naar een specialist voor je kunststof kozijnen in Lottum?

Je leest hier alles over de diverse aanleidingen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Overigens vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Lottum – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Wij signaleren dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om je wat inzicht te geven in de diverse voordelen, zetten we een aantal zaken op een rij. Je kent dan binnenkort alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Lottum. Een van de belangrijkste voordelen is toch wel de isolatie. Overwegend houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen aanzienlijk wat beschadiging opgelopen. Door deze beschadiging is een woning vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Wegens deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Het stoken tegen tocht en vocht is dikwijls zonde van je geld. Wegens de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort extra onkosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je gebouw.

Maar er zijn nog meer voordelen indien je in Lottum je kozijnen laat vervangen. De gehele uitstraling van je woonhuis gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wil immers wel in een mooi huis kunnen verblijven. Nieuwe kozijnen verhogen gewoonlijk ook de waarde van je verblijf. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan veelal ook makkelijk weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Lottum dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Lottum – zelf installeren of uitbesteden?

Enkele mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Hiermee kun je in theorie tamelijk kosten besparen aangezien het eigenhandig installeren op in ieder geval de korte termijn goedkoper lijkt. Natuurlijk zitten er nadelen aan het eigenhandig uitvoeren van de montage voor de kozijnen in Lottum. Bij het monteren van kozijnen in Lottum is het bepalend dat het op de passende wijze vast wordt gezet. Wanneer dit niet gedaan is bestaat er de mogelijkheid dat de isolatiewaarde beduidend zal verminderen door kiertjes of dat de kozijnen los kunnen komen, met alle gevolgen van dien. De voornaamste reden om de kozijnen te laten plaatsen door een specialist is de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Zo vervalt veelal de garantie. Kozijnen bezitten een beduidend lange levensduur, dus missende garantie is jammer van je duurzame investering!

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van je nieuwe kozijnen. Wegens de lange levensduur en het gemak van installatie vallen de prijzen mee indien je een expert inhuurt in Lottum. Rap een richtlijn hebben wat het voor jouw woonhuis zou kosten? Vul dan vlug ons offerte invulformulier in om meer te begrijpen over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Lottum.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Lottum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Lottum

Voordat we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, inclusief ramen en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De soort ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de kosten. Een kunststof kozijn plus montage zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De kunststof kozijnen kosten zijn erg voordelig, helemaal vergeleken met materialen als staal of aluminium. Tevens bestaan er andere manieren om meer te besparen op de kosten.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Lottum in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een subsidie voor kunststof kozijnen? Voorlopig is er geen subsidie (landelijk). Wel bestaat er de ruimte om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Een vereiste hiervoor is dat je tevens nog investeert in tenminste één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook checken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Lottum – je allereerste alternatief

Houten kozijnen Lottum, voor velen een geweldig alternatief. Een natuurlijke type kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor veel mensen enorm belangrijk. Er zijn niet veel andere grondstoffen die zo warm en sfeervol eruit zien dan dat hout doet. Maar er zijn nog meerdere componenten belangrijk bij de keuze voor houten kozijnen in Lottum. Uiteraard komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de verschillende mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al genoemd. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval altijd uniek. Geen plank of stuk hout ziet er exact hetzelfde uit als de ander. Maar hout heeft nog alternatieve prettige kenmerken. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt bovendien om de warmte in het woonhuis vast te houden! Een ander belangrijk aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Je houten kozijnen dragen zo in ieder geval bij tot een veilige woning.

Indien je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Lottum, is de volgende beslissing welke houtsoort je wilt gebruiken. Er bestaan uiteenlopende opties. Let hierbij op de deugdelijkheid, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het maken van houten kozijnen.

Het fijne van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort woonhuis. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Beschadigd hout kan relatief makkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Tevens zijn ze geschikt voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Lottum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Lottum – het tweede alternatief

Het is tevens een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Lottum. Door middel van aluminium kozijnen in Lottum heb je werkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een voortreffelijk resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie bovendien nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatie maakt het echt mogelijk om aanzienlijk wat kosten te besparen voor jouw energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in het woonhuis.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Lottum? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals beschikbaar en hebben diverse belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Lottum
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Lottum

Je hebt alvast een goed en totaal beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten aanbrengen in Lottum. Eenvoudig in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel erg lang mee. Door onze website is het mogelijk om sommige offertes te ontvangen. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor onkosten je moet denken voor het aanleggen van de kozijnen.

In minder dan no time ben ook jij hierdoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou thuis. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de goede informatie meegeeft. Indien je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Lottum.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Lottum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Lottum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Lottum

Uitstekend

8 maart 2023

Covid of niet, het traject is fijn verlopen met alle maatregelen van dien. Het resultaat is ook niet minder om, wauw! Wellicht niet de goedkoopste, maar zeker wel de slimste keuze!

- Gerardus de Bruijn

Gewoon verheugd met de kozijnen

4 maart 2023

Ik ben content. Heb 5 kozijnen laten plaatsen (vervangen). Het ging rap. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. Dat alles is zonder meerkosten geregeld.

- Ramona Bosman

Uitleg was duidelijk en het is onwijs mooi geworden

24 februari 2023

Uitgebreide toelichting gehad wat toch wel noodzakelijk was om een goede keuze te maken en dat de kozijnen fijn zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offerte gekregen tevens via kozijnenkaart.nl

- Stefan Martens

Vakwerk

19 februari 2023

Tevreden met de resultaten.

- Willem van der Heijden

Zo gelukkig met onze kunststof kozijnen!

11 februari 2023

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten verwisselen. Resultaat is top, netjes geplaatst en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag gelukkig mee. Echt top.

- Jessica Gerritsen

smaakvol

30 januari 2023

Ondanks de corona situatie is alles top verlopen en het eindresultaat is erg prima. Wellicht niet de goedkoopste, maar zeker wel de slimste keuze!

- Karin Jacobs

Afwerking zo mooi gedaan

25 januari 2023

Ik ben te spreken over de kozijnen en tevens over de methode waarop het werk is afgeleverd.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele nette besparing opgeleverd!

- Anouk Wolters

Bijzonder prima kwaliteit

17 januari 2023

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Een berg kwaliteit voor een mooie prijs. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Wij hebben het hele proces van offerte tot oplevering als bijzonder prettig ervaren.

- Ramona Jonker

In een klap het mooiste woonhuis van de woonwijk.

15 januari 2023

Van een paar deuren verderop kwamen ze vragen bij wie ik mijn kozijnen had laten doen. Hoe schitterend is dat?

- Guido Verhoeven

Uitgelichte kozijnspecialisten in Lottum

Timmerbedrijf Hegger

Spikweien 35
5943 AC Lomm
Nederland

06 12631627
http://www.timmerbedrijfhegger.nl/

transparantbouw

Van Coehoornstraat 22a
5916 PH Venlo
Nederland

077 320 0417
http://www.transparantbouw.nl/

Golsteijn ramen en deuren

Herungerweg 208
5913 HD Venlo
Nederland

06 14728079
http://www.golsteijnramen.nl/