Kunststof kozijnen Lomm

Wil jij een professionele kozijnspecialist uit Lomm die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Lomm verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Lomm – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Lomm nodig?

Een kozijnspecialist uit Lomm vinden

Kunststof kozijnen Lomm
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Lomm gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lomm, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Venray, Venlo en Beesel bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Lomm

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Lomm kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Lomm vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Lomm kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Lomm voor jouw huis

Kunststof kozijnen in Lomm zijn voor talrijke huishoudens een verstandige investering. Maar hoe kies je de juiste leverancier of expert die bij jou kunststof kozijnen in Lomm kan komen installeren?

Kunststof kozijnen zijn meestal voordelig geprijsd en passen daarom bij elk budget. Juist voor personen die meer info willen over kunststof kozijnen in Lomm plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze info weet je later alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Lomm – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Niet iedereen weet exact wat de toegevoegde waarde is van nieuwe raamkozijnen. Om je wat inzicht te geven in de verschillende voordelen, zetten we een aantal zaken op een rij. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Lomm zo’n verstandige beslissing is. Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatie van je woonhuis. Zeker bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze schade is een huis vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Met deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Het stoken tegen tocht en vocht is veelal zonde van je geld. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je enorm veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ondervinden indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Lomm. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning erg kan worden verbeterd. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen gewoonlijk ook de waarde van je woonhuis. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Jouw kozijnen vervangen in Lomm is dan ook veelal een schitterend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Lomm – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van zaken in huis, dan kun je eventueel zelf je kozijnen plaatsen in Lomm. Toch raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dat heeft enkele oorzaken:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis wanneer je kiest voor de kozijnspecialist. Daarom ben je dus niet alleen verzekerd van een klus welke goed wordt uitgevoerd en er op het moment zelf prima uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een aanstaand aanpassing waar je nog vele jaren plezier van gaat hebben.

Ook is een specialist op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Lomm, waardoor je een keus krijgt van het gehele aanbod wat er op de markt is. Niet alleen materiaal, echter ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging variëren enorm. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woning straks een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een expert in! Alleen dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat er geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Deze garantie vervalt dikwijls als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Lomm

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Lomm

De kosten voor kunststof kozijnen hangen af van diverse zaken. Daarom is er een uitdaging in het noemen van directe prijzen voor kunststof kozijnen. Wil je toch rap inzicht in een goede richtlijn voor deze kosten, vraag dan vlug offertes aan via het offerte invulformulier. De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen Lomm zetten we even beknopt voor je uiteen. Een vast raam van 120×80 centimeter heeft een gemiddelde prijs van €780,-. Voor een draai-/kiepraam van 120×80 centimeter zullen de prijzen al beginnen vanaf €930,-. Als je in het bezit bent van valramen dan reken je gemiddeld met770 euro per raam (100×80). Deze kosten zijn natuurlijk beglazing en montage.. Heb je liever meer geïsoleerde ramen? Dan vallen de tarieven vanzelfsprekend wat hoger uit.

Zoals je dus wel kunt zien zijn de kosten voor kunststof kozijnen in Lomm afhankelijk van de keuzes die je maakt. Vergelijken van specialisten is ook voortdurend slim. Specialisten gaan onderling, zeker in Lomm graag de wedijver met elkaar aan over de kosten. Zorg tevens dat je ook naar meerkosten vraagt in verband met afvoer van oude benodigdheden bijvoorbeeld. Door gebruik te maken van onze offerte mogelijkheid kom je niet meer voor verrassingen te staan maar weet je direct wat je kwijt bent voor de kosten voor kunststof kozijnen in Lomm na ontvangst van de offertes.

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je weet nu wat de kunststof kozijnen prijzen zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de opties om te bezuinigen op je aankoop. Denk eens aan subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Lomm – je eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Lomm een hoogwaardig alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn weinig alternatieve stoffen die zo warm en sfeervol eruit zien dan dat hout doet. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. Wij zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen bespreken en je voorlichten over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al besproken. Maar daarbuiten geldt dat houten kozijnen ook stuk voor stuk nog eens uniek zijn. Geen plaat of stuk hout ziet er exact gelijk uit als de ander. Maar hout heeft nog meerdere fijne eigenschappen. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Bovenop de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uiterst geschikt om warmte binnen te houden. Een ander cruciaal aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen kraak. Je houten kozijnen dragen zo in ieder geval bij tot een veilige woning.

Als je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Lomm, is de eerstvolgende keuze welke soort hout je gaat gebruiken. Er bestaan uiteenlopende mogelijkheden. Let hierbij op de deugdelijkheid, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt afstemmen. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor oorzaak beschadigd raken, dan kan het eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Ook zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Lomm?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Lomm – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn zeker weten een van de bekendere type kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Lomm heb je echt de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle soorten en maten leverbaar. Het is dan ook echt een verkeerde veronderstelling dat je begrensd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een buitengewoon resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie altijd nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt immers aanzienlijk veel geld besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in huis.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals verkrijgbaar en hebben een aantal belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Lomm
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Lomm

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten zetten in Lomm. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er regelmatig mooi uit en zijn super eenvoudig te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl verschillende offertes ontvangen om makkelijk te vergelijken. Je hebt dus direct inzicht in de onkosten die je moet maken.

Binnen no time ben ook jij hierdoor voorzien van schitterende nieuwe kozijnen voor bij jou in huis. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de juiste gegevens meegeeft. Indien je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Lomm

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Lomm kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Lomm

Aanrader!

7 maart 2023

Top kwaliteit kozijnen voor een scherpe prijs. Feitelijk een aanrader. Tevreden klant.

- Michiel van de Velde

Uiterst prima geworden

1 maart 2023

We zijn blij met het eindresultaat. Na ontvangst van de offertes was de selectie snel gemaakt. We gingen voor kunststof kozijnen met isolatieglas. Deze aangebrachte houtnerf spreekt zo mooi nu om onze ramen!

- Guido Koning

Nieuwe kozijnen zijn

22 februari 2023

We hebben onze voorgevel en kozijnen aan de achterkant laten verwisselen. We hebben de omwonenden jaloers gemaakt. Vergelijken van de offertes kan inderdaad uit, nette prijs mogen krijgen.

- Johan van Loon

prima actie

14 februari 2023

We hadden mazzel dat er een prima campagne was bij een van de organisaties van de offertes. Daar hebben we gebruik van gemaakt en met een flinke prijsvermindering al onze kozijnen vernieuwd.

- Dennis Willems

Uitermate mooie kwaliteit

12 februari 2023

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Een berg kwaliteit voor een prima prijs. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Van het aanvragen van de offerte tot installatie (en nazorg!), we zijn blij.

- Angela van der Laan

Gewoon top

4 februari 2023

Exact zoals ik had bedacht.

- Renate Blom

fraai

29 januari 2023

Ondanks de corona toestand is alles top verlopen en het eindresultaat is erg prima. Misschien niet de goedkoopste, maar zeker wel de slimste keuze!

- Deborah Timmermans

Mooi gedaan

22 januari 2023

Helemaal conform mijn verwachtingen.

- Martijn Koning

Nieuwe kozijnen zijn

10 januari 2023

We hebben onze pui en kozijnen aan de achterkant laten vernieuwen. De wijkbewoners zijn jaloers! Vergelijken van de offertes kan echt uit, mooie prijs mogen krijgen.

- Esther van de Brink

Uitgelichte kozijnspecialisten in Lomm

Timmerbedrijf Hegger

Spikweien 35
5943 AC Lomm
Nederland

06 12631627
http://www.timmerbedrijfhegger.nl/

transparantbouw

Van Coehoornstraat 22a
5916 PH Venlo
Nederland

077 320 0417
http://www.transparantbouw.nl/

Golsteijn ramen en deuren

Herungerweg 208
5913 HD Venlo
Nederland

06 14728079
http://www.golsteijnramen.nl/