Kunststof kozijnen Haaften

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw kunststof kozijnen in Haaften?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Haaften verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Haaften – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Haaften nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Haaften
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Haaften gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Haaften, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Haaren, Waalwijk en Loon Op Zand bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Haaften

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Haaften kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Haaften. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Haaften kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Haaften voor jouw woning

Je bent uiteraard niet iedere dag bezig met het aanleggen van nieuwe kunststof kozijnen in Haaften. Vandaar dat een professional voor je kunststof kozijnen in Haaften zo belangrijk is. Een professional hoeft niet per definitie duur te zijn, als je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Om kunststof kozijnen in Haaften te laten aanleggen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is verstandiger om het uit te besteden aan een vakman die kennis van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is vrijwel niet denkbaar. Je wilt logischerwijs vooral kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Haaften, in plaats van met problemen of buikpijn achter te blijven.

Het aanleggen van kunststof kozijnen in Haaften is een duurzame investering in je woning. Je profiteert van een geweldige isolatie, een lange levensduur en weinig onderhoud. Bovendien is kunststof aantrekkelijk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Ben je ook op zoek naar een expert voor jouw kunststof kozijnen in Haaften?

Op deze pagina lees je waarom kunststof kozijnen installeren een slim idee is! Logischerwijs krijg je ook meer inzicht in de kosten. Tevens krijg je handige tips om te bezuinigen en aandachtspunten bij je speurtocht naar een specialist.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en voordelig je vakman!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Haaften

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Haaften die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Haaften – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

Kozijnen vervangen in Haaften doe je uiteraard niet zo maar. Meerdere mensen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven opknappen. Toch kan het geheid uit om je kozijnen te vervangen in Haaften. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens prachtig uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze voordelig zijn voor de isolatiewaarde van je woonhuis. Met name bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren dikwijls veel schade ontstaan. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je fors extra moeten stoken. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je aanmerkelijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook daadwerkelijk als een investering in je pand zelf.

Toch is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Haaften. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning fors kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo plezierig, je wilt immers wel in een mooi huis kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het installeren van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan kun je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Kozijnen vervangen in Haaften is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Haaften – zelf aanleggen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Haaften zelf te installeren. Desondanks raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft enkele argumenten:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Tevens zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden geven. Hierdoor ben je dus niet alleen verzekerd van een karwei welke kritisch wordt uitgevoerd en er op het moment zelf goed uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een toekomstige verandering waar je nog vele jaren plezier van zult hebben.

Ook is een specialist op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Haaften, waardoor je een keus krijgt van het volledige aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet enkel aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, bescherming en de manier van fixeren. Het helpt dan als een expert met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een buitengewoon effect komt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Dan weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de taken keurig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Daarnaast ontvang je van een vakman doorgaans garantie op het afgeleverde werk en de producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Haaften

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Haaften

Voordat we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een idee van het type kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. Het soort kunststof en de glas heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de tarieven.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, incluis beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de prijzen vanaf 445 euro (ook inclusief ramen en montage). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. Een kunststof kozijn plus installatie zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Haaften tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je kent nu wat de kunststof kozijnen tarieven zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de mogelijkheden om te bezuinigen op je aanschaf. Denk eens aan subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies momenteel. Wanneer je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Haaften – je eerste alternatief

Houten kozijnen Haaften, voor velen een uitstekend alternatief. Een natuurlijke type kozijnen, zoals hout, is voor meerdere mensen aardig belangrijk. Niets zal de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. Wij zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je voorlichten over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al besproken. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn echt altijd uniek. Geen lat of stuk hout ziet er exact hetzelfde uit als de ander. Maar hout heeft nog alternatieve prettige eigenschappen. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in huis te behouden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Je houten kozijnen dragen zo altijd bij tot een veilige woning.

Kies je voor houten kozijnen in Haaften, dan moet je bovendien nog voor een houtsoort kiezen. Ook hierin is de keuze weer eindeloos. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het allerminst. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor weloverwogen bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het fabriceren van houten kozijnen.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort pand. Ze zijn uitstekend geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor oorzaak aangetast raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en gewone raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Haaften?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Haaften – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Haaften zijn een geweldig tweede alternatief op kunststof kozijnen. Wil je dat een pro de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan behoorlijk geld door direct nog een offerte aan te vragen. Er zijn immers genoeg kundige bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Haaften te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de kosten voor een aluminium kozijn naar je wensen? Onze kozijn specialisten uit Haaften informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Haaften? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op jouw bestelling; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je allerlei materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Haaften? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een juiste keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Haaften
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen

Wil je een degelijk materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Hiermee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Haaften

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten aanleggen in Haaften. Eenvoudig in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan geweldig lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl verschillende offertes ontvangen om eenvoudig te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om gelijk te zien aan wat voor onkosten je moet denken voor het installeren van de kozijnen.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die compleet voldoen aan je behoeften. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de juiste info meegeeft. Je hebt dan direct meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Haaften.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Haaften

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Haaften kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Haaften

Kozijnen zijn geweldig!

23 november 2022

Recent al onze kozijnen laten vernieuwen. We genieten nu elke dag van onze snel geplaatste, nette en nette kozijnen! erg

- Sabrina Dekker

rap

9 november 2022

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Bij binnenkomst even snel een kopje koffie en hup de mannen gingen aan het werk. Alles is proper gedaan en naderhand alles uitgelegd. Er stonden 3 dagen ingepland voor de constructie maar ze waren na 2 dagen al klaar. De offerte van hen was al netjes en nu door arbeid mindering nog minder kosten kwijt. blij dus.

- Ruben van de Berg

Geslaagde aankoop

4 november 2022

De offerte was gauw binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daarom tevens snel een plaatsing afspraak kunnen maken. En niet volkomen onbelangrijk, een prima prijsafspraak mogen maken naar aanleiding van de offerte.

- Tessa Hofman

Geweldig vertrouwd!

25 oktober 2022

Niet voor de eerste keer een offerte gevraagd en opnieuw content. Mooie prijs gekregen en de service was vertrouwd.

- Barry Smeets

Schitterende aluminium raamkozijnen!

20 oktober 2022

Had nooit vermoed dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Boven elke verwachting!

- Astrid de Lange

Top resultaat

10 oktober 2022

Had niet bedacht dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe kozijnen!

- Astrid Willemsen

Vakwerk

6 oktober 2022

Alles verliep gemakkelijk en van de prijs tot de afwerking en het beantwoorden van onze vragen. Een dikke pluim voor dit proces en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Raymond Blom

Onvervalst vakmanschap

27 september 2022

De kozijnspecialist wist exact waar hij het over had. Best fijn!

- Rob de Wit

vertrouwd advies

20 september 2022

Ongeacht dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gevoel eraan over gehouden. De offerte was verhelderend en is daarnaast nagekomen.

- Edwin de Vos

Uitgelichte kozijnspecialisten in Haaften

Entropal aluminiumbouwers

De Chamotte 46
4191 GT Geldermalsen
Nederland

0345 576 828
https://entropal.nl/

J.M. van der Sluis

Zilverenberg 31
5234 GL 's-Hertogenbosch
Nederland

073 641 1417
http://www.mtbvandersluis.nl/

Schröder Kozijnen en Serres

Oranjesingel 10
5321 SV Hedel
Nederland

073 599 3095
http://www.schroderkozijnenenserres.nl/