Kunststof kozijnen Drunen

Zoek jij een professional voor jouw kunststof kozijnen in Drunen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Drunen verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Drunen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Drunen nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Drunen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 87 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Drunen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Drunen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Zaltbommel, Oirschot en Neerijnen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Drunen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Drunen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Drunen vindt die hart heeft voor jouw project. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Drunen kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Drunen laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Drunen zijn voor veel huishoudens een slimme investering. Nu zijn er echter nogal wat mogelijkheden wanneer het aankomt op het installeren van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende beslissing als je een bepaald bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Aangezien nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Drunen hebben wij op deze site het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze info weet je nauwgezet wat je kunt verwachten, daardoor zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je direct en rendabel je vakman!

Kozijnen vervangen Drunen – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Niet iedereen weet precies wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op verscheidene aspecten. Je wilt immers wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Drunen zo’n verstandige beslissing is. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatiewaarde. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Door deze schade is een woonhuis vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Wat doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is doorgaans zonde van je geld. Vanwege de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort extra onkosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Drunen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je pand erg kan worden verbeterd. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Tevens is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woonhuis. Je kozijnen vervangen in Drunen is dan ook vaak een fantastisch idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Drunen – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Enkele mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Daarmee kun je in theorie tamelijk geld bezuinigen omdat het persoonlijk maken op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Vanzelfsprekend zitten er nadelen aan het zelf uitvoeren van de montage voor de kozijnen in Drunen. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen uiteraard uiterst belangrijk. Als de kozijnen niet volledig juist geïnstalleerd zijn is er een directe mogelijkheid op verlaging van de isolatiewaardes, het losraken van kozijnen, barsten in de muren etc. De voornaamste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een deskundige is de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Zo vervalt veelal de garantie. Wegens de levensduur van kozijnen is het daarom zeker het afwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van je nieuwe kozijnen. Door de betrekkelijk lage kosten voor het aanbrengen van kozijnen in Drunen hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het opvragen van offertes is de beste manier om er achter te komen wat je kwijt bent voor de totale klus. Ga gauw naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Drunen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Drunen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Natuurlijk hebben deze keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Heb je een idee van het soort kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Laten we opsommen welke dingen je aan moet denken die tevens de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met ramen en het plaatsen van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief glas en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De kosten van kunststof kozijnen in Drunen zijn onder meer ondergeschikt van het soort glas en de montage. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Drunen toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je weet nu hoeveel de kunststof kozijnen tarieven zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de mogelijkheden om te besparen op je aankoop. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Drunen – je allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Drunen een hoogwaardig alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn weinig overige grondstoffen die zo warm en sfeervol eruit zien dan dat hout doet. Maar er zijn nog alternatieve componenten belangrijk bij de keuze voor houten kozijnen in Drunen. Wij zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen doorspreken en je informeren over alle mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al besproken. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn echt altijd nog uniek. Ieder stuk hout heeft zijn eigen unieke nerfpatroon. Maar hout heeft nog andere prettige kenmerken. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in huis te behouden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je huis.

Kies je voor houten kozijnen in Drunen, dan moet je tevens nog voor een soort hout kiezen. Ook hierin is de keuze weer eeuwig. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit gezond bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het creëren van houten kozijnen.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt afstemmen. Vanzelfsprekend staan ze fraai bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan goed samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geverfd kan worden. Beschadigd hout kan relatief makkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en gewone raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Drunen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Drunen – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Drunen zijn een ideaal tweede oplossing op kunststof kozijnen. Wil je dat een pro de aluminium kozijnen aanlegt? Vraag dan direct nog offertes aan en bespaar gauw. Er zijn immers voldoende professionele bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Drunen te komen.

Wij garanderen dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Wil je meer weten over de kosten voor een aluminium kozijn naar jouw wensen? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Drunen? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op jouw bestelling; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn vakmensen verkrijgbaar en hebben diverse belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Drunen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen

Met aluminium kozijnen kies je voor een duurzaam materiaal voor je kozijnen in Drunen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd erg mooi blijft. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. Omdat aluminium zo robuust is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Drunen

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten installeren in Drunen. Makkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan enorm lang mee. Met onze internetpagina is het mogelijk om diverse offertes te ontvangen. Je hebt dus snel inzicht in de onkosten die je moet maken.

Binnen no time ben ook jij hierdoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou in huis. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de goede informatie meegeeft. Je hebt dan direct meer kans dat de aanbieding aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Drunen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Drunen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Drunen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Drunen

Resultaat is top

19 maart 2023

Toen we snel de offertes hadden ontvangen was het snel besloten. Kunststof kozijnen met isolatieglas. De houtnerf in het kunststof is net echt, wonderbaarlijk!

- Sharon Schouten

Eenvoudig in orde

8 maart 2023

rap, netjes en niet te duur.

- Bas Dekker

fijn advies

4 maart 2023

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet gelukkig dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en content!! De offerte was duidelijk en is bovendien nagekomen.

- Daniëlle Smeets

Kozijnen zijn geweldig!

24 februari 2023

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten vernieuwen. Resultaat is top, netjes geinstalleerd en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag gelukkig mee. erg

- Cornelis Kuijpers

Nog niet eerder zo’n juiste investering gedaan.

19 februari 2023

Zelden zo’n nuttige investering aan mijn huis gedaan.

- Marloes de Ruiter

Klantgericht en vriendelijk

6 februari 2023

Door deze site een offerte opgevraagd en voor het installeren van kozijnen en aansluitend een afspraak gepland. Er werd met ons mee gedacht en het ging niet om de hoge marge maar heus of we blij waren. Blij met deze manier van zaken doen.

- Marloes Sanders

Niet alleen meer isolatie maar tevens een waardevermeerdering op ons huis

31 januari 2023

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten plaatsen. We zijn hier nu zo blij mee! Een prima voordeur die sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de hal van onze jaren 40 woning een stuk minder fris zal zijn. scherpe aanbieding gehad vergeleken met wat internet laat zien. Nette afwerking!

- Franciscus Schipper

Snel en duidelijk

25 januari 2023

We hebben raad gekregen ivm een schuifluik. De verduidelijking was onbetwistbaar en de offertes waren scherp. Proper geinstalleerd en de afwerking precies.

- Peter de Graaf

De aantrekkelijkste aluminium kozijnen!

22 januari 2023

Had nooit bedacht dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Ben werkelijk verrast!

- Judith de Koning

Uitgelichte kozijnspecialisten in Drunen

JM van Delft & zn

James Wattlaan 21
5151 Drunen
Nederland

0416 374 925
http://www.jmvandelft.nl/

Jan van Dal Kunststof ramen en deuren

Thomas Edisonweg 43
5151 DH Drunen
Nederland

0416 320 626
http://www.janvandal.nl/

Van Delft Timmerwerken

Kerkstraat 38
5154 AP Elshout
Nederland

0416 379 318
https://www.vandelfttimmerwerken.nl/