Kunststof kozijnen Drongelen

Behoefte aan een betaalbare kozijnspecialist in Drongelen die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Drongelen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Drongelen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Drongelen nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Drongelen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 87 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Drongelen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Drongelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Leerdam, Neerijnen en Gorinchem bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Drongelen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Drongelen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Drongelen. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Drongelen laten plaatsen

Het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Drongelen is niet iets wat je elke dag laat uitvoeren. Vandaar dat een professional voor je kunststof kozijnen in Drongelen zo van belang is. Als je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een vakkundige niet per sé prijzig te zijn.

Om kunststof kozijnen in Drongelen te laten aanleggen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is beter om het uit te besteden aan een expert die verstand van zaken heeft. Op die manier ben je namelijk gegarandeerd van kwaliteit en vaak ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt de volgende jaren immers onbekommerd kunnen genieten van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Drongelen.

Kunststof kozijnen in Drongelen zijn een goede wijziging aan je woonhuis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, leveren een prima isolatie en gaan enorm lang mee. Ook is kunststof aantrekkelijk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek bereikbaar zijn. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Op deze website lees je waarom kunststof kozijnen plaatsen een prima idee is! Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Uiteraard vindt je hier ook bespaartips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Drongelen – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

Niet iedereen weet precies wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op diverse aspecten. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Drongelen zo’n verstandige beslissing is. Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatiewaarde van je woning. Vooral houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen aanzienlijk wat beschadiging opgelopen. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Dankzij deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Het stoken tegen tocht en vocht is meestal zonde van je geld. Wegens de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort aanvullende onkosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in Drongelen je kozijnen laat vervangen. De gehele uitstraling van je pand gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wilt namelijk wel in een mooi huis kunnen verblijven. Tevens is het denkbaar dat de meerwaarde van de woning zal vermeerderen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan veelal ook makkelijk weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Drongelen dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Drongelen – zelf plaatsen of uitbesteden?

Indien je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Drongelen zelf te plaatsen. Echter eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft vele aanleidingen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden aanbieden. Hierdoor ben je dus niet alleen verzekerd van een klus welke kritisch wordt uitgevoerd en er op het moment zelf prima uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een aanstaand verandering waar je nog meerdere jaren plezier van zult hebben.

Ook is een vakkundige op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Drongelen, waardoor je een variëteit krijgt van het volledige aanbod wat er op de markt is. Niet uitsluitend materiaal, doch ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging verschillen enorm. Het helpt dan als een expert met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een prachtig resultaat komt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een expert in! Enkel dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de pui. Verder ontvang je van een expert veelvuldig waarborging op het afgeleverde werk en de producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Drongelen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Drongelen

Alvoor we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een gedachte van het soort kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de kosten. Het soort kunststof en de beglazing heeft uiteraard ook een invloed op de kosten.

Laten we opnoemen welke aangelegenheden je aan moet denken die alsmede de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, inclusief glas en het plaatsen van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de tarieven vanaf 445 euro (tevens inclusief beglazing en montage). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De soort ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. Een kunststof kozijn plus installatie zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Tevens bestaan er andere manieren om meer te bezuinigen op de prijzen.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Drongelen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies denkbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Op dit moment bestaat er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de potentie om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking ingeval je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Drongelen – het eerste alternatief

Uiteraard zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen flink in trek in Nederland. Dit komt grotendeels door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Belangrijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie minder dan bij de sterkere houtsoorten. Ook kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met houtrot. Voor het aanleggen van houten kozijnen in Drongelen is het derhalve altijd slim om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de plaatsing. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het voornaamste bij je woonhuis past.

Naast de talrijke voordelen kleven er jammer genoeg ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Drongelen. Het voornaamste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanmerkelijk meer onderhoud vergen dan overige soorten kozijnen. Houten kozijnen hebben immers beits nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Beits kan enorm duur zijn als je een bepaalde kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook onkosten met zich mee. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien wanneer jouw houten kozijnen in Drongelen rot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te veel voor, indien je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van belang wanneer je je hier van bewust bent. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Drongelen een perfect alternatief als je zoekt naar een overige uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Drongelen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Drongelen – het tweede alternatief

Het is verder mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Drongelen. Met de passende aluminium kozijnen in Drongelen heb je echt deugdelijkheid in handen. Ze zijn in alle soorten en maten leverbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een uitstekend resultaat. De aluminium kozijnen in Drongelen staan bekend om hun hoge isolatiewaarde. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatiewaarde maakt het echt mogelijk om aanzienlijk wat kosten te besparen voor jouw energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Drongelen? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een goede keuze met talrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Drongelen
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Drongelen

Heb je voldoende gelezen en ben je klaar voor de volgende stap? Regel dan meteen simpel en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanleggen in Drongelen. Dankzij deze offertes heb je direct inzicht in de onkosten voor het kunststof kozijnen laten plaatsen in Drongelen. Meestal kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geïnstalleerd worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan als kunststof kozijnen in Drongelen? Dan kun je ook eenvoudigweg op kozijnenkaart.nl terecht voor je aanvraag. Vraag je meteen gemakkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in de kortste tijd van fonkelnieuwe kozijnen in de door jou geselecteerde soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor bekwaamheid en duidelijkheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Drongelen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Drongelen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Drongelen

Prima advies

13 maart 2023

We werden goed begeleid en kregen inzichtelijk advies toen we vragen hadden.

- Johanna Kuipers

De aantrekkelijkste aluminium kozijnen!

7 maart 2023

Had nooit vermoed dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Ben werkelijk verrast!

- Jacobus de Wit

Maatwerk

1 maart 2023

Het hele proces van offerte t/m oplevering verliep en de service is briljant. Een dikke veer voor dit traject en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Miranda Kuiper

Prettige begeleiding

22 februari 2023

De eerste stap was het uitzoeken van de kozijnen na de offerte. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. Het proces ging soepel en prima in overleg een datum kunnen prikken.

- Klaas van Veen

De omwonenden zijn jaloers!

17 februari 2023

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als hekkensluiter een nieuwe vooraanzicht en kozijnen achter. We hebben de buren jaloers gemaakt. Prijs was netjes.

- Ronald van den Heuvel

Content over de aanschaf.

6 februari 2023

De offerte was zo binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daarom bovendien snel een plaatsing afspraak kunnen maken. En niet geheel onbelangrijk, een mooie prijsafspraak kunnen maken naar aanleiding van de offerte.

- Frank de Bruijn

Goede samenwerking

2 februari 2023

Vriendelijk, voldoende informatie en ze zijn mee denkend. Het lijkt vrijwel een nieuw huis zo mooi. Onze houten kozijnen zijn zo prima!

- Anna Bosch

Klantgericht en vriendelijk

27 januari 2023

We hebben offertes aangevraagd via hier en daarna snel een datum mogen prikken. De kerels hadden niet enkel kennis van zaken echter hebben ons tevens subjectief laten begrijpen dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we vooraf wilden. Gelukkig met die manier van zaken doen.

- Ruben van Leeuwen

Goede uitleg gehad

21 januari 2023

De eerste stap was het kiezen van de kozijnen na de offerte. We ontvingen daarnaast fijn advies als leken. Het proces ging gesmeerd en vertrouwd in overleg een datum kunnen prikken.

- David Koning

Uitgelichte kozijnspecialisten in Drongelen

JM van Delft & zn

James Wattlaan 21
5151 Drunen
Nederland

0416 374 925
http://www.jmvandelft.nl/

Aluminium en Kassenbouw Stef Van Delft

Verzetstraat 6
5171 PT Kaatsheuvel
Nederland

0416 278 495
https://www.stefvandelft.nl/

Van Delft Timmerwerken

Kerkstraat 38
5154 AP Elshout
Nederland

0416 379 318
https://www.vandelfttimmerwerken.nl/