Kunststof kozijnen Burum

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw kunststof kozijnen in Burum?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Burum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Burum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Burum nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Burum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Burum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Burum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Zuidhorn, Grootegast en Winsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Burum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Burum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Burum. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Burum kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Burum voor jouw huis

Kunststof kozijnen in Burum zijn voor vele huishoudens een slimme investering. Tegenwoordig zijn er alleen nogal wat mogelijkheden als het aankomt op het aanleggen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende keuze als je een bepaald budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Omdat nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Burum hebben wij op deze site het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je straks alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een juiste keuze maken.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Burum – waarom nieuwe kozijnen plaatsen?

Er bestaat regelmatig een reden waarom je kozijnen wilt vervangen in Burum. Het kan een prijzige kwestie zijn en er zijn nog steeds personen die liever gaan voor het om de zo veel jaar verzorgen van de bestaande kozijnen. Toch kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Burum. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens grandioos uit.

Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatie van je verblijf. Met name bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren doorgaans veel beschadiging ontstaan. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je fors extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft immers niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kun je hiermee heel veel geld bezuinigen op je energiekosten. Zie het dan ook daadwerkelijk als een investering in je huis zelf.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Burum. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je huis fors kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo plezierig, je wilt namelijk wel in een mooi huis kunnen wonen. Ook met oog op een toekomstige verkoop kunnen nieuwe kozijnen handig zijn. Nieuwe kozijnen werken toch doorgaans waardevermeerderend. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zul je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Burum dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Burum – zelf plaatsen of uitbesteden?

Enkele mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft immers enkel maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de arbeidskosten. Helaas zijn er tevens wat nadelen aangaande het zelf plaatsen van kozijnen in Burum. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen begrijpelijk extreem belangrijk. Als dit niet gedaan is bestaat er de mogelijkheid dat de isolatiewaarde beduidend zal verminderen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. De voornaamste aanleiding om de kozijnen te laten plaatsen door een kenner is de garantie. Deze mist vaak indien je zelf gaat klussen. Kozijnen bezitten een enorm lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je investering!

Indien je geen ervaring hebt met het plaatsen van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een professional voor in te schakelen. Wegens de relatief lage prijzen voor het aanbrengen van kozijnen in Burum hoeft dit echt niet zo prijzig te zijn als je in eerste instantie zou denken. Gauw een indicatie krijgen wat het voor jouw woonhuis zou kosten? Vul dan vlug ons offerte formulier in om meer te begrijpen over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Burum.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Burum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Burum

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een idee van het soort kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de ramen heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de prijs.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, met ramen en het monteren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De kosten van kunststof kozijnen in Burum zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de installatie. Een kunststof kozijn plus installatie zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je weet nu hoeveel de kunststof kozijnen kosten zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de opties om te besparen op je aanschaf. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies momenteel. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie krijgen. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Burum – het allereerste alternatief

Uiteraard zijn kunststof kozijnen niet de enige type kozijnen die je kunt installeren bij jou in huis. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen betrekkelijk veel voor in Nederland. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Het is van belang om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie lager dan bij de sterkere houtsoorten. Ook is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Als je houten kozijnen in Burum wilt plaatsen, is het over het algemeen slim om een deskundige partij om begeleiding te vragen. Zo kan je begeleiding krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in huis.

Los van de prachtige uitstraling zitten er toch wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Burum. Het voornaamste nadeel is het feit dat houten kozijnen substantieel meer onderhoud vergen dan overige soorten kozijnen. Houten kozijnen hebben immers verf nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Beits kan best duur zijn als je een bepaalde kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook onkosten met zich mee. Dat is uiteraard goedkoper dan de onkosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig is houtrot sporadisch als er goed voor de houten kozijnen in Burum gezorgd wordt. Toch is het van belang om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje bijkomend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Burum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Burum – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn zeker weten een van de bekendere type kozijnen. Met de passende aluminium kozijnen in Burum heb je echt deugdelijkheid in handen. Aluminium kozijnen komen voor in de meeste mogelijke soorten en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een formidabel resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie bovendien nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt immers aanzienlijk veel kosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een geweldige investering.

Ben je allerlei materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Burum? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals beschikbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Burum
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Burum

Ben je overtuigd en wil je nu nog besparen? Vraag dan eenvoudig en gauw je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Burum. Dankzij deze offertes heb je onmiddellijk inzicht in de kosten voor het kunststof kozijnen laten installeren in Burum. Het duurt vaak slechts enkele weken voordat je huis volledig is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Burum? Dan kun je ook gewoon op kozijnenkaart.nl terecht voor je verzoek. Vraag je vandaag makkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij binnen de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou uitgekozen soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jaren aan onderhoud en klussen en kies voor bekwaamheid en zekerheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Burum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Burum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Burum

Kennis van zaken

15 mei 2023

De vakman wist exact waar hij het over had. Best fijn!

- Jacoba Boer

Nog niet eerder zo’n juiste investering gedaan.

8 mei 2023

Zelden zo’n zinvolle investering aan mijn woning gedaan.

- Wilhelmina de Graaf

Prettige begeleiding

7 mei 2023

De belangrijkste stap was het kiezen van de kozijnen na de offerte. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. Het project ging gemakkelijk en competent in overleg een datum kunnen prikken.

- Edwin de Haan

Fantastisch spul

28 april 2023

Mooie kunststof kozijnen laten plaatsen na een offerte via kozijnenkaart. Deskundige lui bij aanleg.

- Jolanda van den Bosch

Niet enkel afspraak is afspraak maar daarnaast

17 april 2023

De kozijnen zijn geleverd volgens gemaakte afspraak, zien er uiterst mooi uit, uiterst content.

- Lisette de Bruijn

Isolatie en waardevermeerdering in 1

16 april 2023

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten installeren. We zijn hier nu zo gelukkig mee! De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! De prijs was scherp in vergelijking met de concurrentie. Materiaal en afwerking top!

- Rutger van de Velde

Samenwerking en overleg was top

4 april 2023

Vriendelijk, voldoende kennisgeving en ze zijn mee denkend. Het lijkt bijna een nieuw huis zo mooi. De nieuwe houten kozijnen zijn schitterend.

- Annemarie de Leeuw

Resultaat is top

1 april 2023

We zijn gelukkig met het eindresultaat. Toen we rap de offertes hadden gekregen was het snel besloten. Kunststof kozijnen met isolatieglas. De houtnerf in het kunststof is net echt, !

- Deborah Willems

Fijne afhandeling

20 maart 2023

Onze woning ziet er weer tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. De afwerking hebben de mannen erg gedaan.

- Daniël van Dam

Uitgelichte kozijnspecialisten in Burum

Sjouke Dijkstra

Van Damstraat 7
9843 AP Grijpskerk
Nederland

0594 213 017
https://www.sjoukedijkstra.nl/

Houtindustrie Buitenpost

Kuipersweg 76
9285 SW Buitenpost
Nederland

0511 542 185
http://houtindustrie.nl/

Dam-Hout Beheer B.V.

De Bjirken 24
9281 RD Harkema
Nederland

0512 361 279
http://www.damhout.nl/