Kunststof kozijnen Beuningen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw kunststof kozijnen in Beuningen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Beuningen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Beuningen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Beuningen nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Beuningen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Beuningen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Beuningen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Borne, Tubbergen en Coevorden bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Beuningen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Beuningen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Beuningen vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Beuningen voor jouw huis

Er zijn ongelofelijk veel huishoudens in Beuningen die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in het woonhuis. Maar hoe bepaal je de juiste aanbieder of specialist die bij jou kunststof kozijnen in Beuningen kan komen aanleggen?

Kunststof kozijnen zijn over het algemeen voordelig geprijsd en passen hierdoor bij ieder budget. Omdat nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Beuningen hebben wij op deze website het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je zometeen alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Beuningen

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Beuningen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Beuningen – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Kozijnen vervangen in Beuningen doe je natuurlijk niet zo maar. Veel mensen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven oplappen. Evengoed is het vaak veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Beuningen. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens prachtig uit.

Ook niet te onderschatten is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woning. Zeker bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren dikwijls regelmatig wat schade ontstaan. Door deze beschadiging ontstaat er doorgaans tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot komt. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je aanzienlijk extra moeten stoken. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kun je hiermee zeer veel geld besparen op je energiekosten. Zie het dan ook eigenlijk als een investering in je huis zelf.

Toch is dit niet het enige voordeel wat je zult ervaren indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Beuningen. Nieuwe kozijnen zorgen gewoonlijk namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woning. Dat is fijn, want je wilt uiteraard een huis wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een aankomende verkoop zullen nieuwe kozijnen inzetbaar zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het aanleggen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Kozijnen vervangen in Beuningen is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Beuningen – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van zaken in huis, dan kun je wellicht zelf je kozijnen plaatsen in Beuningen. Desondanks raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dat heeft vele argumenten:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis ingeval je kiest voor de kozijnspecialist. Dat garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke zorgen verzekerd bent van bijstand en dus erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je voortdurend het nieuwste aanbod kunt bekijken. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, bescherming en de manier van vastmaken. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je huis binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling heeft.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Dan weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de taken zorgvuldig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Beuningen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Beuningen

Voordat we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de beglazing heeft natuurlijk ook een invloed op de kosten.

Laten we opnoemen welke dingen je aan moet denken die tevens de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, met beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De kosten van kunststof kozijnen in Beuningen zijn onder meer ondergeschikt van het soort ramen en de montage. Een kunststof kozijn plus montage zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Beuningen toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De kunststof kozijnen kosten zijn heel gunstig, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast bestaan er nog gevarieerde manieren om zoveel mogelijk op de kosten te bezuinigen.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Beuningen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies mogelijk voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Voorlopig is er geen subsidie (landelijk). Je kunt echter wel een subsidie krijgen voor het plaatsen van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Beuningen – het eerste alternatief

Natuurlijk zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Houten kozijnen komen vrij vaak voor in Nederland. Dit komt voornamelijk door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Als je bijvoorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde minder dan bij de sterkere houtsoorten. Tevens kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met houtrot. Als je houten kozijnen in Beuningen wilt installeren, is het meestal slim om een deskundige partij om raad te vragen. Zo kan je raad krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in het woonhuis.

Los van de prachtige uitstraling zitten er echter wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Beuningen. Het grootste nadeel is het feit dat houten kozijnen beduidend meer onderhoud vergen dan overige type kozijnen. Houten kozijnen hebben immers beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het kaliber verf je mooi vindt, kunnen de onkosten ver oplopen. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien wanneer je houten kozijnen in Beuningen rot vertonen. Gelukkig is houtrot uitzonderlijk wanneer er goed voor de houten kozijnen in Beuningen gezorgd wordt. Toch is het raadzaam om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit extra onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Beuningen een prima alternatief als je zoekt naar een overige uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Beuningen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Beuningen – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn ook een van de bekendere soorten kozijnen. Met de goede aluminium kozijnen in Beuningen heb je echt deugdelijkheid in handen. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een fantastisch resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Beuningen staan bekend om hun hoge isolatie. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatiewaarde maakt het echt mogelijk om fors wat kosten te besparen voor jouw energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou thuis.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een fijne keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Beuningen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Beuningen

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten installeren in Beuningen. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er doorgaans mooi uit en zijn super gemakkelijk te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl verschillende offertes ontvangen om simpel te vergelijken. Je hebt dus meteen inzicht in de onkosten die je moet maken.

In minder dan no time ben ook jij hierdoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in huis. Let er wel even op dat je dus bij de aanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Wanneer je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Beuningen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Beuningen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Beuningen

Niet alleen meer isolatie maar ook een waardevermeerdering op ons huis

14 juni 2022

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. We zijn hier nu zo blij mee! Een prima voordeur die sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de overloop van onze jaren 40 woning een stuk minder winderig zal zijn. scherpe aanbieding gehad vergeleken met wat internet laat zien. Benodigdheden en afwerking top!

- Linda de Lange

Helder verhaal

11 juni 2022

Zijn gaan kijken voor inlichting voor kozijnen. Toen we aansluitend de offertes kregen zijn we competent geïnformeerd en hebben we prima nieuwe kozijnen in ons huis.

- Manon Brouwer

Super

2 juni 2022

Zag door de bomen het bos niet meer. Met kozijnkaart is dit gelukt. Geweldige kozijnen nu!

- Astrid van de Pol

Toelichting was verhelderend en het is erg mooi geworden

25 mei 2022

We krijgen ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was noodzaak dat we echt een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offerte ontvangen daarnaast via kozijnenkaart.nl

- Maarten van Wijk

erg geadviseerd.

20 mei 2022

We werden grondig begeleid en kregen doorzichtig advies toen we vragen hadden.

- Rogier de Vries

Afspraken zijn nagekomen en betaalbaar

12 mei 2022

De kozijnen zijn geleverd volgens gemaakte afspraak, zien er uiterst mooi uit, uiterst gelukkig.

- Janneke Mulder

Goede samenwerking

4 mei 2022

Vriendelijk, voldoende kennisgeving en ze zijn mee denkend. Het lijkt vrijwel een nieuw huis zo mooi. De nieuwe houten kozijnen zijn schitterend.

- Sebastiaan van de Berg

erg goed!

30 april 2022

Niet voor de eerste maal een offerte gevraagd en opnieuw blij. Mooie prijs gekregen en de service was uitstekend.

- Jeroen de Wit

Maatwerk

18 april 2022

Tevreden met de resultaten.

- Ilona Postma

Uitgelichte kozijnspecialisten in Beuningen

Tibrus Kozijnen

130-A
Oldenzaalsestraat
7581 PW Losser

053 536 4437
http://www.tibruskozijnen.nl/

Tijman Kozijnen

Oldenzaalsestraat 5
7581 AS Losser
Nederland

06 42054708
https://www.tijmankozijnen.nl/

Reman Kozijn

Herman Ter Hoentelaan 29
7581 DB Losser
Nederland

06 53147009
http://www.remankozijn.nl/