Kunststof kozijnen Benningbroek

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw kunststof kozijnen in Benningbroek?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Benningbroek verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Benningbroek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Benningbroek nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Benningbroek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Benningbroek gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Benningbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Anna Paulowna, Purmerend en Hoorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Benningbroek

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Benningbroek kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Benningbroek. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Benningbroek kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Benningbroek voor jouw huis

Het laten installeren van kunststof kozijnen in Benningbroek is niet iets wat je dagelijks laat doen. Daarom is het ook van waarde dat je een vakkundige vindt die je kunststof kozijnen in Benningbroek kan installeren. Een specialist hoeft niet per definitie duur te zijn, als je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Kies voor jouw kunststof kozijnen in Benningbroek niet direct voor de eerste de beste. Je wilt namelijk een expert die je kunststof kozijnen in Benningbroek zal aanleggen. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is vrijwel niet mogelijk. Je wilt de komende jaren immers onbezorgd kunnen genieten van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Benningbroek.

Het aanleggen van kunststof kozijnen in Benningbroek is een ecologische investering in je woonhuis. Je profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en miniem onderhoud. Daarnaast is kunststof aantrekkelijk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Ben je ook op zoek naar een vakman voor jouw kunststof kozijnen in Benningbroek?

Je leest hier alles over de talloze redenen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer info over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Verder krijg je geschikte tips om te bezuinigen en aandachtspunten bij je speurtocht naar een specialist.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en rendabel je specialist!

Kozijnen vervangen Benningbroek – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

We zien dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om je wat inzicht te geven in de verschillende voordelen, zetten we verschillende zaken op een rij. Je kent dan later alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Benningbroek. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatie. Zeker bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Door deze schade is een pand vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Wat over het algemeen gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is dikwijls zonde van je geld. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je aanzienlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen als je in Benningbroek je kozijnen laat vervangen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je pand erg kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wil immers wel in een mooi huis kunnen verblijven. Tevens is het een optie dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woonhuis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Benningbroek dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Benningbroek – zelf aanleggen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is uiteraard dat je wat geld kunt besparen, je hoeft tenslotte alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de arbeidskosten. Natuurlijk zitten er nadelen aan het eigenhandig doen van de montage voor de kozijnen in Benningbroek. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen natuurlijk bijzonder belangrijk. Als de kozijnen niet volledig juist aangebracht zijn is er een directe kans op reductie van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, barsten in de muren etc. De belangrijkste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een specialist is de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Dan vervalt meestal de garantie. Kozijnen hebben een beduidend lange levensduur, dus missende garantie is jammer van je investering!

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van je nieuwe kozijnen. Door de lange levensduur en het comfort van plaatsing vallen de prijzen mee wanneer je een specialist inhuurt in Benningbroek. Vlug een schatting hebben wat het voor jouw huis zou kosten? Vul dan vlug ons offerte formulier in om meer te weten over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Benningbroek.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Benningbroek

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Benningbroek

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Allicht hebben deze keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het model kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Laten we opsommen welke dingen je aan moet denken die alsmede de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de tarieven vanaf 445 euro (tevens inclusief ramen en montage). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De kosten van kunststof kozijnen in Benningbroek zijn onder meer ondergeschikt van het soort ramen en de installatie. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je meer of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je kent nu wat de kunststof kozijnen kosten zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het zetten van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de mogelijkheden om te besparen op je aanschaf. Denk eens aan subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wanneer je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Bovendien is het mogelijk dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Benningbroek – het allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Benningbroek een hoogwaardig alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn niet veel alternatieve grondstoffen die zo warm en sfeervol eruit zien als dat hout doet. Maar er zijn nog meerdere componenten van belang bij de beslissing voor houten kozijnen in Benningbroek. Wij zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen doorspreken en je voorlichten over alle mogelijkheden.

We haalden het hierboven al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook stuk voor stuk nog eens uniek zijn. Geen plaat of stuk hout ziet er precies hetzelfde uit als de andere. Maar daarbuiten zijn er nog overige overwegingen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt ook om de warmte in huis te behouden! Een ander relevant aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen diefstal. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de veiligheid in en rondom je huis.

Indien je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Benningbroek, is de opvolgende beslissing welke soort hout je wil gebruiken. Ook hierin is de keuze weer eeuwig. Houd bij het kiezen van de passende houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het fabriceren van houten kozijnen.

Het mooie van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort woonhuis. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor oorzaak beschadigd raken, dan kan het eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Tevens zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor je dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Benningbroek?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Benningbroek – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Benningbroek wellicht wel wat voor jou! Zoek je een deskundige vakman voor het plaatsen van aluminium kozijnen bij je thuis? Vraag dan vandaag nog offertes aan en bespaar direct. Er zijn namelijk voldoende competente bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Benningbroek te komen.

Wij beloven dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je benieuwd naar tariefstellingen voor aluminium kozijnen in Benningbroek? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Benningbroek? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op jouw bestelling; gedegen werk voor betaalbare prijzen.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Benningbroek? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een juiste keuze met vele voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Benningbroek
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Wil je een stevig materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd erg mooi blijft. Omdat het materiaal bovendien niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je dus bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. De stof soort gaat hiernaast jaren mee, omdat het een enorm stevig karakter heeft. Hierbij kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Benningbroek

Ben je overtuigd en wil je nu nog besparen? Regel dan vandaag gemakkelijk en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten installeren in Benningbroek. Je hebt dan onmiddellijk inzicht in je onkosten voor het laten installeren van kunststof kozijnen in Benningbroek. Dikwijls kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geïnstalleerd worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan als kunststof kozijnen in Benningbroek? Ook hiervoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Vraag je vandaag makkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij binnen de kortste tijd van fonkelnieuwe kozijnen in de door jou gewenste soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor bekwaamheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Benningbroek

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Benningbroek kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Benningbroek

Snel en duidelijk

11 maart 2023

We hebben raad gekregen ivm een schuifluik. Vlotte afhandeling na offerte. Vakkundig geplaatst en top afgewerkt!

- Manon Kuijpers

Positieve ervaring

3 maart 2023

Onze woning ziet er wederom tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. Vindingrijk afgewerkt tevens.

- Rob van de Pol

Afspraken werden nagekomen en betaalbaar

20 februari 2023

De kozijnen zijn geleverd volgens gemaakte overeenkomst, zien er uiterst mooi uit, uiterst gelukkig.

- Ronald Bosch

Beste dienstverlening die ik ooit heb ervaren

17 februari 2023

Kreeg na een periode een telefoontje of ik nog altijd blij was. Top!

- Thomas Boer

In een klap het mooiste huis van de buurt.

12 februari 2023

Ik kreeg mensen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn kozijnen had laten vervangen. Hoe tof is dat?

- Petrus Schipper

content

31 januari 2023

super Aflevering en planning waren uiterst flexibel. uiterst content dus!

- Roel Martens

fijn advies

24 januari 2023

Ongeacht dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gemoed eraan over gehouden. De offerte was fijn en zelfs uiteindelijk iets lagere factuur gekregen door het overhebben (niet gebruikte) materiaal.

- Arie Molenaar

Gewoon blij met de kozijnen

16 januari 2023

Ik ben content. We hebben 5 kozijnen laten vervangen. Dit was snel geregeld. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo prima uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Steven van de Veen

Uiterst mooi geworden

15 januari 2023

We zijn blij met het eindresultaat. Toen we snel de offertes hadden ontvangen was het snel besloten. Kunststof kozijnen met isolatieglas. De aangebrachte houtnerf spreekt zo prima nu om onze ramen!

- Stefan Kuipers

Uitgelichte kozijnspecialisten in Benningbroek

INTAL BV

De Veken 103
1716 KG Opmeer
Nederland

0226 341 525
http://www.intal.nl/

Jonker Aluminium- en Staalbouw

Schrepel 16
1648 GC De Goorn
Nederland

0229 542 529
http://www.jonker-asb.nl/

Akuflex B.V.

Kernweg 18/20
1627 LH Hoorn
Nederland

0229 217 913
http://www.akuflex.nl/