Kunststof kozijnen Bergen op Zoom

Behoefte aan een betaalbare kozijnspecialist uit Bergen op Zoom die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Bergen op Zoom verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Bergen op Zoom – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Bergen op Zoom nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Bergen op Zoom
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Bergen op Zoom gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bergen op Zoom, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Spijkenisse, Rucphen en Hellevoetsluis bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Bergen op Zoom

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Bergen op Zoom kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Bergen op Zoom. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Bergen op Zoom kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Bergen op Zoom voor jouw huis

Je bent logischerwijs niet elke dag bezig met het installeren van nieuwe kunststof kozijnen in Bergen op Zoom. Vandaar dat een vakkundige voor jouw kunststof kozijnen in Bergen op Zoom zo van belang is. Een deskundige hoeft niet per definitie prijzig te zijn, indien je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Kies voor je kunststof kozijnen in Bergen op Zoom niet onmiddellijk voor de eerste de beste. Je wilt immers een expert die de kunststof kozijnen in Bergen op Zoom zal aanleggen. Zo ben je immers gegarandeerd van kwaliteit en vaak ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt logischerwijs hoofdzakelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Bergen op Zoom, in plaats van met moeilijkheden of buikpijn achter te blijven.

Kunststof kozijnen in Bergen op Zoom zijn een geschikte wijziging aan je woning. Je profiteert van een geweldige isolatie, een lange levensduur en miniem onderhoud. Daarbij zijn kunststof kozijnen betaalbaar, waardoor het voor elk budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een expert voor je kunststof kozijnen in Bergen op Zoom?

Je leest hier alles over de diverse aanleidingen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer info over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Verder krijg je handige tips om te besparen en aandachtspunten bij je zoektocht naar een specialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Bergen op Zoom – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Er bestaat vaak een oorzaak waarom je kozijnen wilt vervangen in Bergen op Zoom. Het kan een kostbare zaak zijn en er zijn nog steeds personen die liever gaan voor het om de zoveel jaar onderhouden van de bestaande kozijnen. Desondanks kan het geheid uit om je kozijnen te vervangen in Bergen op Zoom. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens grandioos uit.

Ook niet te onderwaarderen is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woning. Vooral bij oudere woningen waarin houten kozijnen geïnstalleerd zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze schade heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je fors extra moeten stoken. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, zal je hiermee enorm veel geld besparen op je energiekosten. Het is dan ook verstandig om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Bergen op Zoom zijn er nog alternatieve voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je verblijf aanmerkelijk kan worden verbeterd. Dat is fijn, want je wilt logischerwijs een verblijf wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken toch altijd waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Kozijnen vervangen in Bergen op Zoom is dus in talrijke opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Bergen op Zoom – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van dingen in huis, dan kun je mogelijk eigenhandig je kozijnen plaatsen in Bergen op Zoom. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft een aantal redenen, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis als je kiest voor de kozijnspecialist. Daarom ben je dus niet louter verzekerd van een klus die prima wordt uitgevoerd en er op het moment zelf goed uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een aanstaand aanpassing waar je nog vele jaren plezier van zult krijgen.

Ook is een specialist op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Bergen op Zoom, waardoor je een keus krijgt van het volledige aanbod wat er op de markt is. Niet enkel materiaal, echter ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging variëren enorm. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een buitengewoon effect komt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Alleen dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Daarnaast ontvang je van een expert veelal garantie op het afgeleverde werk en de producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Bergen op Zoom

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Bergen op Zoom

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een beeld van het soort kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de tarieven. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opsommen welke zaken je aan moet denken die tezamen de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de prijzen vanaf 445 euro (ook inclusief ramen en installatie). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De kosten van kunststof kozijnen in Bergen op Zoom zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de installatie. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Bovendien zijn er nog verschillende manieren om zoveel mogelijk op de tarieven te besparen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Bergen op Zoom in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een compensatie voor kunststof kozijnen? Vooralsnog bestaat er geen subsidie (landelijk). Wel bestaat er de ruimte om subsidie te krijgen voor het gebruik van isolatieglas. Een bepaling daarvoor is dat je ernaast nog investeert in minstens één andere energiebesparende maatregel. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Daarnaast is het denkbaar dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Bergen op Zoom – je eerste alternatief

Uiteraard zijn kunststof kozijnen niet de enige soort kozijnen die je kunt installeren bij jou in huis. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen stevig in trek in Nederland. Dit komt vooral door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Belangrijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Over het algemeen is de isolatie van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Ook is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Als je houten kozijnen in Bergen op Zoom wilt aanbrengen, is het over het algemeen goed om een vakkundige partij om advies te vragen. Zo kan je hulp krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in het woonhuis.

Naast de talrijke voordelen kleven er helaas ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Bergen op Zoom. Het voornaamste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanmerkelijk meer onderhoud vergen dan overige soorten kozijnen. Houten kozijnen hebben immers beits nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het type verf je mooi vindt, kunnen de kosten fiks stijgen. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien wanneer je houten kozijnen in Bergen op Zoom houtrot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te vaak voor, indien je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het raadzaam om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje aanvullend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Bergen op Zoom?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Bergen op Zoom – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Bergen op Zoom mogelijkerwijs wel wat voor jou! Wil jij dat een specialist de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan behoorlijk geld door meteen nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk voldoende deskundige bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Bergen op Zoom te komen.

Wij beloven dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je nieuwsgierig naar kosten voor aluminium kozijnen in Bergen op Zoom? Onze kozijn specialisten uit Bergen op Zoom informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Bergen op Zoom? Dan weet je zeker weten dat je niet te veel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je kosten!

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Bergen op Zoom? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn specialisten beschikbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Bergen op Zoom
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen

Wil je een solide materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. De stof soort gaat bovendien jaren mee, omdat het een erg robuust karakter heeft. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Bergen op Zoom

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten plaatsen in Bergen op Zoom. Simpel in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan enorm lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl verschillende offertes ontvangen om simpel te vergelijken. Je hebt dus snel inzicht in de onkosten die je moet maken.

In minder dan no time ben ook jij daardoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de goede gegevens meegeeft. Indien je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Bergen op Zoom.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Bergen op Zoom

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Bergen op Zoom kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Bergen op Zoom

smaakvol

11 maart 2023

Covid of niet, het traject is goed verlopen met alle maatregelen van dien. Het resultaat is daarnaast niet minder om, wauw! We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer tevreden!

- David van Veen

Volmaakt

5 maart 2023

Ook voor een simplistisch stukje kunststof was het prima geregeld.

- Margaretha Groen

Geslaagde aankoop

23 februari 2023

De offerte was rap in huis en na wat vragen te hebben gesteld was de datum voor plaatsing zo gepland. Verder niet de hoofdprijs hoeven te betalen dus fijn.

- Dennis Jonker

Domweg in orde

19 februari 2023

Goede afwerking en nazorg en een top prijs.

- Erwin Smit

Beste dienstverlening die ik ooit heb ondervonden

8 februari 2023

Belden zelfs na maandje nog even op om te vragen of ik nog altijd content was. Grandioos!

- Jessica de Bruijn

Schitterende kunststof kozijnen!

2 februari 2023

De offerteaanvraag werd lekker snel opgevolgd. Binnen een paar weken waren de kozijnen geplaatst.

- Rogier Scholten

Fantastisch resultaat

24 januari 2023

Onvermoed tevreden met mijn nieuwe raamkozijnen!

- Klaas de Bruin

Opheldering was duidelijk en het is erg mooi geworden

21 januari 2023

Uitgebreide verduidelijking gehad wat toch wel noodzakelijk was om een goede keuze te maken en dat de kozijnen fijn zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Femke Schouten

Mooi resultaat!

15 januari 2023

Kennissen hebben hun kozijnen ook laten doen en ik was erg enthousiast. Ik wilde hetzelfde resultaat! Dat is geslaagd!

- Rutger Dijkstra

Uitgelichte kozijnspecialisten in Bergen op Zoom

Wibro Isolatie en Renovatie

De Wijper 22
4726 TG Heerle
Nederland

0165 303 727
http://www.wibro.nl/

Timmerfabriek Lancel B.V.

Ampèreweg 8
4631 SP Hoogerheide
Nederland

0164 616 045
http://www.lancel.nl/

MR Plastics BV

Canadaweg 6
4661 PZ Halsteren
Nederland

0164 683 425
http://www.mr-groep.nl/