Titel

Subtitel

✓ Lokale kozijnspecialisten
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Formulier titel
Infoblokie
Aanvraag starten
Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Snel geleverd en geplaatst

29 juli 2022

erg bedrijf! Snel geleverd! uiterst

- Antonius Martens

Goede verduidelijking

18 juli 2022

Gingen vantevoren informeren. Toen we daarna de offertes kregen zijn we fijn geïnformeerd en hebben we nette nieuwe kozijnen in ons huis.

- Marijke Vermeulen

Vlugge offerte

17 juli 2022

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Johannes de Lange

uiterst content

6 juli 2022

super De datum van installatie was prima in overleg. Gelukkig met de kozijnen en de kosten!

- Vanessa Koning

erg snel

28 juni 2022

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via kozijnenkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Maria de Bruijn

Niet enkel meer isolatie maar tevens een waardevermeerdering op ons huis

25 juni 2022

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten plaatsen. We zijn hier nu zo blij mee! Een prachtige voordeur die sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de overloop van onze jaren 40 woning een stuk minder fris zal zijn. scherpe aanbieding gehad vergeleken met wat google laat zien. Materiaal en afwerking top!

- Pieter Janssen

In een klap het mooiste woonhuis van de buurt.

18 juni 2022

Ik kreeg personen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn kozijnen had laten vervangen. Hoe tof is dat?

- Matthijs de Haan

Uiterst tevreden

12 juni 2022

Ik ben content. Heb 5 kozijnen laten installeren (verwisselen). Dit was snel geregeld. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Anna Schouten

Kozijnenkaart is top!

31 mei 2022

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Kozijnenkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar kozijnenkaart.nl!

- Mark Kramer

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 46 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!