Titel

Subtitel

✓ Lokale kozijnspecialisten
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Formulier titel
Infoblokie
Aanvraag starten
Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Vakmannen

6 januari 2022

Alles verliep toegeeflijk en van de prijs tot de afwerking en het beantwoorden van onze vragen. Erg content en aangenaam verrast hierdoor. De kunststof kozijnen zijn echt een aanvulling op ons huis.

- Patricia Scholten

Niet enkel meer isolatie maar bovendien een waardevermeerdering op ons huis

1 januari 2022

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten installeren. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de entree van onze jaren 40 woning een stuk minder winderig zal zijn. De prijs was scherp in verhouding met de concurrentie. Materiaal en afwerking top!

- Daniël Wolters

Probleemloos

26 december 2021

Er zijn kunststof kozijnen geplaatst op alle verdiepingen van mijn huis. Bij binnenkomst even snel een kopje koffie en hup de mannen gingen aan het werk. Alles is zorgvuldig gedaan en achteraf alles uitgelegd. Er stonden 3 dagen ingepland voor de constructie maar ze waren na 2 dagen al klaar. Nette prijs bovendien en naderhand nog wat minder door de minder uren arbeid.

- Willem Wolters

Onder de indruk!

15 december 2021

Wat een ontzettende vakman, hij heeft hier echt een werk geleverd van hoge kwaliteit. Ons pand ziet er zo luxe uit momenteel! Bedankt kozijnenkaart, dankzij jullie zeker niet te duur uit!

- Martine de Bruijn

Fantastisch resultaat

12 december 2021

Had niet verwacht dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe raamkozijnen!

- Melanie Verhoeven

betaalbaarder dan ik dacht

3 december 2021

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Kozijnenkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter van der Laan

Ideale tip

22 november 2021

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Michael van Doorn

betaalbaar en professioneel

20 november 2021

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Kozijnenkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Edwin Mulder

Lang leve google

14 november 2021

Na even googelen kwam ik uit op Kozijnenkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bram van de Wal

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 32 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!