Titel

Subtitel

✓ Lokale kozijnspecialisten
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Formulier titel
Infoblokie
Aanvraag starten
Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Forum bood hulp

11 januari 2021

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Matthijs de Jong

Top

8 januari 2021

Wist even niet waar ik een vakman kon vinden die geschikt was. Kozijnkaart heeft me heel erg geholpen door een keuze te kunnen maken. Schitterende kozijnen nu!

- Susanne Sanders

Zeer verrast

2 januari 2021

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Kozijnenkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Roy de Wit

zeer rap geholpen

21 december 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via kozijnenkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Dennis Vos

Content met de aankoop.

16 december 2020

De offerte was zo binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daardoor ook snel een installatie afspraak kunnen maken. En niet geheel onbenullig, een prima prijsafspraak mogen maken naar aanleiding van de offerte.

- Marco van de Brink

Isolatie en waardevermeerdering in 1

10 december 2020

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten installeren. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de hal van onze jaren 40 woning een stuk minder fris zal zijn. De prijs was scherp in verhouding met de concurrentie. Benodigdheden en afwerking top!

- Pascal van Wijk

Nieuwe kozijnen zijn

30 november 2020

We hebben onze pui en kozijnen aan de achterkant laten vervangen. De buren zijn jaloers! Prijs was netjes.

- Paul van de Velden

Ideale tip

27 november 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wilhelmus Schouten

Schitterende houten raamkozijnen!

21 november 2020

Wist niet dat raamkozijnen zo fraai konden zijn! Ben werkelijk verrast!

- Anouk Verbeek

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 11 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!