Titel

Subtitel

✓ Lokale kozijnspecialisten
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Formulier titel
Infoblokie
Aanvraag starten
Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Zo blij met onze kunststof kozijnen!

18 november 2022

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten vervangen. We genieten nu elke dag van onze snel geplaatste, nette en prima kozijnen! erg

- Sabine Hofman

Google is je grootste vriend

13 november 2022

Een korte zoektocht op google bracht me naar Kozijnenkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline Hoekstra

Dé tip

2 november 2022

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mark van Dijk

Klantvriendelijke benadering

26 oktober 2022

Door deze site een offerte opgevraagd en voor het plaatsen van kozijnen en vervolgens een afspraak gemaakt. Er werd met ons mee gedacht en het ging niet om de hoge opbrengst maar feitelijk of we blij waren. Prima service.

- Joris Vink

Prachtige houten kozijnen!

23 oktober 2022

Duurde niet lang alvoor ik de offertes binnen had. Tweetal weken later voorzien van prachtige kozijnen!

- Joyce Smeets

Vlekkeloos

12 oktober 2022

Ook voor een simpel stukje kunststof was het prima geregeld.

- Cornelis Sanders

Snel en duidelijk

9 oktober 2022

Goede informatie over het vervangen van de schuifluik. Snelle afwikkeling na offerte. Keurig geinstalleerd en de afwerking zorgvuldig.

- Patrick Smeets

Juiste begeleiding

1 oktober 2022

De belangrijkste stap was het kiezen van de kozijnen na de offerte. We kregen tevens fijn advies als leken. We zijn netjes op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Kevin Smits

Content met de aankoop.

20 september 2022

De offerte was zo binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daarom daarnaast snel een plaatsing afspraak kunnen maken. En niet geheel onbenullig, een mooie prijsafspraak mogen maken naar aanleiding van de offerte.

- Michael Kuipers

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 57 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!